-
grrrr
musim se teda zastat mateje...ten kdo sem dal to cislo se uplne zblaznil ne...tobe taky nikdo leze do soukromi...vis jak mu ted musi bejt...to fakt nechapu proc si to teda nenechas pro sebe si myslis za si drsna kdyz to ukazes vsem to fakt nechapu...uplnej vymaz ne...styd se... -
video is ready!!
už to mám! *14* *14* *1* -
Béééééééééé
já brečela jako želva *9* *9* -
=)
čauky__nevíte__jak je vysokej__mě příde docela malej_!!!=D=D -
je kraaaasnej
MATEJ je vazne moc moc peknej! *14* KDYBYCH SE S NIM NEKDY POTKALA NIKDY BYCH NA TO NEZAPOMELA!! *14* -
DALŠÍ FOTKY
asi 20 fotek najdete ve fotobance ČTK (http://fotobanka.ctk.cz/fotobanka/ index.php), které - protože obsahují ochrannou značku - zde nemohou být uveřejněny. Jedná se hlavně o fotky z uvedení Máje do kin *3* -
matěj
o Matějovi už jsem toho hodně přečetla,na to kolik mu je má zasebou fakt velkej kus práce,možná bych ho mohla považovat za vzor,inspiruje mě,je neuvěřitelný,že tak chytrej kluk co to má v hlavě dobře srovnaný může vypadat tak perfektně,jestli bych se s nějakou osobností chtěla někdy potkat osobně,tak je to on :)....máj jsem viděla včera,ale čekala jsem od něj teda mnohem víc,matěj byl asi to jediný,co mě drželo v sále *14* -
Máj
Já bych si Matěje nikdy nevšimla, kdybych nešla do kina na "Máj".V tý době jsem ani nevěděla, že by tam mohl hrát nějakej takej hezounek.A že on je :) Alespon ve filmmu byl. *4* Prostě je to kwásej klučina ... *14* -
-
Re: Máj
Hej, holky představte si to, kolik je takových hezkých kluků. Z většiny kluků kteří se dostanou do televize se stanou krásní kluci. Fakt skoro ze všech. Kdyby se do televize dostal naprosto obyčejný kluk, oni z něj udělají hvězdu, kterého chtějí všechny holky. To znich udělá především ten make-p a pak si ho (když je někde na obyčejné fotce) přestavíte jako toho krásného kluka a líbí se vám, nebo se zamilujete. Jenomže, přesně tak jak napsala bellunqa, byste si ho vůůůůůbec na ulici nevšimly. To je tak vždycky.
-
-
STOP!
Ok GIRLS!!!zkusíme mu dát chvíli pokoj! *3* vím, že to bude k nevydržení,a le matějovi bude líp! chudinka malej... *9* *9* večer přijde domů a musí nám odepisovat na naše šílený maily... *9* *9* *13* STOP!! *1* *1* *1* kdo mu týden vydrží nenapsat, dostane medaili!! *1* jen mu popřípadě odpvíme na jeho maily, ale jinak nic....já to asi nevydržím... *1* *1* ale musím!! když mi poprvé napsal, tak říkal, že mu chodí 15 mailů denně, ale teď, když se tady někdo začal chlubit tím, že jí mates napsal, začaly mu psát všechny holky tady... *13* *13* mi poprvé napsal nedávno, ale to se o tady o tom psaní s ním nikdo nezminoval...já jsem to sem taky nechtela psat, protoze jsem vedela co bude následovat...presne to co se ted deje.... *9* *9* potom se tady nekdo pochlubil, že jí napsal matěj a už to jele...: holky? jakej je mail na matěje atd...zkusme to trochu omezit... *3* -
-
Re: STOP!
Presne tak!Chudacek malej.. Vzdyt mu to musi dat poradne zabrat.Ja jsem mu sice nenapsala ani jednou,ale ma aspon od nejake fanynky pokoj *1* *1* -
-
Re: Re: STOP!
hejky, ja to nechápu...jak mu muzete tak psat? ja sem se odhodlala jen jednoua to kdyz mi odepsal prestalo. chudak malej. meli bysme mu psát jen podstatná sdělení? *1*
-
-
Re: STOP!
no jo...:)asi bysme to ten tejden vydrzet meli:)
-
-
zprava
Ahojte moc se omlovam ze jsem se tu vrtla a hnedka s takovym hloupym dotazem ale z mnoha stran z medii a spoluzaku od mateje jsem se doslechla ze je pry homosexual trosku si to myslim taky podle chovani a tak ale zda se mi to divne a chtela jsem se zeptat co si o tom myslite vy -
-
Re: zprava
a v jakých mediích ses to dozvěděla? *7* Já osobně si to nemyslim, ale i kdyby, tak co? byl by tim snad méněcenný? *13* -
Re: zprava
No,tak to asi ne,víš co,média se strašně rádi vymýšlej,aby to zaujalo a jakmile jim něco přijde jenom trošku zajímavý,hned se toho chytí,no a spolužáci se taky strašně rádi ve všem vrtaj,tak je to všude
-