-
Re: Re: Re: KOuří?
jo chci posli na email Maarteska@seznam.cz *14* -
:)
Ahoj jo mandrage sou fakt boží!Mam vsech e-mail a icq jen Vitě a Matesa píšem si už par měsícu a sou suprovi dali jsme si schuzku tak sem uvedava jak to dopadne *1* ale už se strašně těším *3* Mates nikdy nezapomenu na tvi Věty *1* -
Re: Re: Re: Juu
Pochybuji, že by takový inteligentní člověk jako Mates chodil s NÁNOU, která se bojí sem napsat svůj pravej e-mail a radši sem píše neexistujcí....Promiň, ale tvůj příspěvěk mně opravdu pobavil... (A ještě malá poznámka. Za tečkou u věty se dělá mezera a "takovi keci" podle mého názoru by tam mělo být "TAKOVÝ"...) -
Re: Re: Juu
no to asi ne ja sem jeho holka chodime spolu uz rok a mam mne rad a ja jeho taky tak si to laskave pis nekomu jinymu kdo ti to spapa nemam takovi keci rada.Zbasti ti to maximalne božskej Kaja ale mi nee diky za pochopení!!!paa -
..
****obdiv**** -
?
bez chyb s chybama...hezkej....hnusnej...hlavn e že hezky hrajou..ne?..nechci te nejak urazit... *1* oooooooooooooo *1* *1* miluju te.... *1* *1* *1* *1* -
Re: matýsek
SR má jako představovat Slovensku Republiku??? *1* *1* -
jeziskote
Tak tohle je fakt mazec....ten je tak sladouskeeej...jezisi chudak mates ...jestli tohle posloucha furt tak tak to klobouk dolu s jeho nervama....holcicky zamyslete se nad sebou....a jestli kouri ....at nezdrave nebo jinak...tak to vam muze byt taky jedno.....mejte se *8* *8* -
Re: Re: KOuří?
kouri... kazdej koncert je tomu dukazem.. mam i fotky.. chces?:D -
... Mates rulezzz ...
Obcas je fakt prdel to tu sledovat..:) Nic proti nikomu, ale ve me proste veci typu: Klaaaasnouskej slaaaadouskej chlapesek, mooocinky moooc ho miluju - vyvojavaj zachvaty smichu:D:D
Ale nechci tu delat tlaky, jen se proste smeju:)
Ty mejly sou taky tak trosku zavadejici.. pochybuju, ze by dal (dali) svuj mejl jen tak nekomu,kdyz temer nikdo ani nevi jak se Coopi s Bolanem jmenoujou normalnim jmenem...
Ovsem to nic nemeni na tom, ze jsou skvela kapela a MAtese videt nazivo je fakt zazitek.. klobouk dolu, doufam, ze ti to vydrzi!!!:) -
Re: KOuří?
A i kdyby kouřil, tak co? :D -
KOuří?
Hele a on fakt kouří?? *8* -
bubeník borec
Je to nejlepší bubeník!woooow...je to fakt borec -
Re: Re: Co je ta posledni fotka???
Přitelkyne to podle me nebude...nejaka guma tam dala spatnou fotku -
Re: Co je ta posledni fotka???
Nějaká lama? nebo přítelkyně? -
Re: mailll
prosimtě.. nikdo z nich jeho meil nemá :D -
cha chááááá tady je někdo najivnííí :D a dobře kecá :D -
ahoj
máte někdo matyskovo icq nebo mejl plsik *14* *4* kdyztak pisnete na icq moje dikec 432 336 113 -
Co je ta posledni fotka???
Rekne mi nekdo kdo je na ty posledni fotce? -
jaj dalsi mala 15-ti leta pipka....:D:D:D:D:D:D::D smat se ti holka...:D smat se!!!