-
jjjj
drive se mi libil,ale jenom v pyse tam byl roztomilej,ale ted se mi hnusi proste neni hezkej *1* -
Je úžasnejjjjjjjjj
v tom filme je naozaj strašne moc nádhernej, skvele to zahral. Čo by som dala za tie jeho pohľady *14* -
Matthew
Ahojky, jsem ráda, že jsem první kdo sem dává příspěvek v novém roce 2009. Pana MacFadyena jsem také viděla pouze v PaP, kde mě dostaly do kolen jeho něžné, smutné oči. A podle životopisu není k zahození ani v soukromí. Málokterý chlap má nervy vychovávat svoje a ještě manželčino dítě z předchozího manželství. Takže klobouk dolů před ním *14* -
-
Re: Matthew
Ty jeho oči jsou k sežrání *14* *14* Nemoho se jich nabažit...On má v sobě něco ! Co mě k němu táhne...
-
-
I já, jako většina lidí zde, hodlám si myslet, že dívek :-D , jsem podlehla kouzlu pana Darcyho (i slečně Elisabeth, kterou myslím si bezkonkurenčně zahrála K. Knightley )a musela jsem si koupit knihu. Jsem na začátku knihy, takže pana Darcyho posoudit nemohu, ale z filmu je naprosto neodolatelný. Herec má, jak se tu psalo, neskutečné charisma a zároven i oči. Myslím si, že hodně slečen by si pro život s panem Darcym vytrpělo mnohé, jako Elisabeth..:-D :-) Jinak si myslím, že i ta doba je velmi okouzlující, i když pravda je, že ( aspon z mého pohledu) nebylo pro ženy moc svobody..
-
idol...
je úžasnej a myslím,že bude můj idol až do smrti!!! nemá náhodou bráchu nebo bratrance,kruciš??? *7* *14* -
pycha a predsudek
vcera sem s nim videla tenhle film a moc se mi tam libil *14* je hezkej *4* -
GOT!
v pýše a předsudku jsem slintala.. doslova.. tohle je jeden z nej sexy chlapů co jsem viděla..! takže.. vše nej♥♥ -
charming
Tři věci, kterými dokáže okouzlit: hlas, oči a úsměv. A gentleman s cylindrem ... -
pycha a predsudek
hned jak jsem ho spatrila..tak me moc zaujal. Ma proste moc krasne oci..a ve filmu PYCHA A PREDSUDEK jsou neodolatelen!! *14* *14* Doufam ze budu mit moznost ho videt v nejakem filmu. Hlavne mu preju at si uziva zivota..hlavne v rodine. Matthew teda umi lamat srdce!! :D *1* *14* *14* *3* *14* -
-
Re: pycha a predsudek
No, moje první zkušenost s filmem byla velmi kladná:) A nemohla jsem odolat a nepodívat se ještě dvakrát. Je neskutečné to jeho charisma. Zpočátku by ho klidně mohl člověk nenávidět, protože vyzařuje jistou dávku pyšnosti a povýšenosti. Ale s každou další minutou mu podléhá víc a víc. Jo, kdyby dnešní chlapi byli takoví, tak to by bylo na světě blaze *14*
-
-
Pan McFadyen
Ahojky,
pana McFadyena jsem poprvé viděla kdysi v tv v Enigmě, nijak zvlášť jsem si ho nevšimla. Dokud...sestra si koupila Pýchu a předsudek a tam jsem mu sedla na lep. O tom, jak fantastický je herec mě přesvědčil v In my father´s den, rozesmál v Death at a funeral a ve Warriors mně připomněl mého manžela, když byl mladší. Díky němu si připadám o dobrých 14 let mladší, to mi bylo sladkých patnáct. Bože můj, doufám, že někdy dají v tv Little Dorrit, nemůžu kvůli tomu ani spát..... Je prostě úžasný!!!!