-
death at a funeral
doporucuji stranky www.csfd.cz,matthew macfadyen a spustit trailer filmu Death at a funeral. Matthew hraje hlavní roli a podle traileru to bude skvela britska černá komedie. -
-
Re: death at a funeral
Taky si myslím, že to bude dost dobrá komedie. Už se mooooc těším *3* *3* *3*
-
-
Mr. Darcy
Znám ho z Pýchy a předsudku, tedy z mého hodně oblíbenýho filmu... tam hraje pana Darcyho a moc mu to vedle Keiry sluší... *4* -
Jééé... szupa... na tenhle profil čekám už asi půl roku a nikde nemůžu sehnat ani kdy se narodil *1* takže kují kují moooc *5* *15*
-
Môje prvé stretnutie s týmto príbehom a hlavne s pánom Darcym bol v televízií kde som vydela jednu z častí pýchy a predsudku z r.1995 no ked som uzrela toto nove sfilmovanie okamzite som si ho stiahla a pozerala som ho niekoľkokrát. Bakoniec som si kúpila aj knihu ktorà však bola iným vydaním a preto ma to neuspokojilo aaj napriek temer dokonalej znalosti deja som siju musela prečítat a po nej si este pozriet. Film kde pana Darcyho užasne stvarnil M.Macfadyen. Každý raz co si vezmem knihu do ruky alebo si pozriem film moje myslienky sa nevedia upokojit a casto jrat nevue. Ani zaspat. Uz len tak najst vdnesnom svere niekohokto by sa mu len trochou podobal vo vystupovani a spravani sa.
-
OMG
Bože tak z tohodle chlapa jsem nemohla......u Předsutku se mi tajil dech když spolu rozmlouvali......kam se hrabe twilling *14* *4* -
-
Re: OMG
Prosím, pÝcha a předsuDek ! Myslím, že alespoň tenhle film by si zaloužil dodržovat pravopis ;-) -
je to zajímavej a docela hezkej herec ,ale myslim si že neexistuje nádhernější zamilovanej film než je stmívání *4* nechci urazit ale kam se hrabe pícha....na stmívání *4* -
co je to twilling? nemyslelas doufám twilight? *13* -
Přesně...
-
-
Mr.Darcy
Pan Darcy mi zamotal hlavu hned jak jsem viděla film Pýcha a předsudek.Musela a musím na něj pořád myslet.Jenže on o mně nemá ani páru.:( Poté co jsem četla knížku se mi ještě sblížil víc.
No a já ho miluju
:) :) :) -
-
Re: Mr.Darcy
Pýcha a Předsudek je totálně boží film, ale pan Darcy z něj dělá božíí podívanou! Já se obykle vysmívam holkam který se zamilovávaj do herců, ale jeho role v Pýše a Předsudku mě přesvědčila, zamilovat si ten film, ikdyž slaďáky nesnášim!! ♥ ♥ ♥ *14*
-
-
Mr.Darcy
v pýše a předsudku *14* by skvělej *14* -
je a vždy bude jenom a jenom můj pan Darcy... *14* *4* *14*
-
užasnej,krasnej
darcy on je tak krasnej božskej.......vždyt vy vyte *4* *14* -
pan Darcy
v Pýše a předsudku byl naprosto úžasnej a krásnej i když v jiným filmu jsem ho zatím neviděla ale na civilních fotkách mu to náhodou taky sluší Pro mě je Matthew naprosto dokonalý a postačující. takže chci vyřídit osobě která řekla, že se jí hnusí aťsi ho nebere do huby a nechá ho na pokoji a podívá se do zrcadla kráska jedna dokonalá *13*