-
muž snů...
Tak přesně takhle by mel vypadat muj muž, se kterym bych stastne stravila zbytek sveho života... I love you, Matt... a jako Chandler Bing jsi byl k sežrání uplně nejvíc...:-* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Fakt good
Heey Matthew je prostě super typek je uplně nejkrasnějšiii *14* *1* fakt ty jeho hlasky to je vaal, mě se teda nejvic libil v Přátelích a v Tři do Tanga nebo blazni spěchaji... Fakt je super a moc krasnej a pratele sleduju fuurt, ses nej a kdo je fanda je muj človek, čuus buus P.S monika se maa *13* *15* -
Matthew Perry
Matthew ženu zatial nemá ani deti,čo viem,ale má peknú vilu v Los Angeles,pekne zariadenú štílovo.Matthew je vážne skvelý herec v Priateloch ako Chandler a v Three To Tango-Oscar Novak!!!! *4* *3* -
prosím odpověď!!!
ahoj, nevíte jestli má matthew ženu, a děti? díky předem za odpověď. *7* -
MAtheeeeew
MAtheeew je suprovej herec a v přátelích je úpe úžasnej "!!!! *4* -
Matthew Perry
Je úplně nejlepší a je tky upe uža krááásnej - LOVE YOU !!
*14* *14* *14* *4* *14* -
Matt
jeezis ......ty jeho blby narazky v Pratelich fakt 4ever :D je stááásne dobrej :) *14* *14* jeee dobreeej a docela hezkej ale nekdy se muzu aj posrat z toho co nekdy klopi v Pratelich :) 4EVER *15* *15* *15* -
Matthew Perry
Je to môj najlepší herec:Friends seriál,Traja do tanga,Len blázni sa ponáhlajú tu je velmi dobrý. *4* *3* -
MATTHEW PERRY
Matthew je super-skvelý herec mne sa najviac páči v romantickej komédií Traja do tanga a v seriály Priatelia-Friends moc fajn osobnosť Matthew Perry. *5* -
Můj názor
Přiznávám se, že znám Matthewa jenom z Friends a Můj soused zabiják, ale všude byl tak trhlej, že to snad ani nemůže hrát *1* (I když Můj soused zabiják- nic moc film *4* ) -
-
Re: Můj názor
DI NĚKAM ASI VÍŠ KAM *5* *5* *16* -
-
Re: Re: Můj názor
JSI TAN NEJLEPŠÍ NEJSRANDOVĚJŠÍ HEREC CO ZNÁM SI TRHLEJ COŽ JSE MI LÍBÍ,PROTOŽE JÁ JSEM TAKY A TVOJE ŽENA SI ZTEBOU UŽIJE HODNĚ LEGRACE,PROTOŽE MÁŠ POCHOPENÍ PRO LEGRACI A TO NĚKTEŘÍ NECHÁPOU.ALE KDYBY UŽ JSI TAKOVÝ NEBIL A TEBE BY TO NEBAVYLO TAK TĚ TO STEJNĚ PŘINUTILI HRÁT A NĚKTEŘÍ TO PROSTĚ NECHÁPOU TIM MYSLIM NĚKTERÝ HOLKY KLUKY A DOSPĚLÍ ,KTEŘÍ POŘÁD NĚCO DĚLAJ NEBO SEDĚJ U POČÍTAE.ALE JINAK SI TEN NEJNEJNEJNEJNEJNEJLEPŠÍ HEREC CO ZNÁM.SI MOC LEGRAČNÍ *15* *15* *15* *15* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *4* *1* *1* A MÁM TĚ RÁDA *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Můj názor
lidi že ta EINJKA A DEINJKA jsou hrozně blbý holky
-
-
-