-
proc sem nikdo nepise hmmmmm?????? :\\\\\\
-
ahoj mattybrapsi deš dnes ke mě co ahojky *4* *4* *3* *3* dej vědět.......
*7* -
-
Ste vymydlený holky? Toto není mattyho oficiální stránka navíc neumí česky. Sem nemáte psát vzkazy pro něj ale co si o něm myslíte. Ať vám to vysvětlí maminka. Tak sem prosím přestaňte spamovat blbosti a jděte si hrát se svými kamarády ve školce díky. *3*
-
-
chtela bych vedet jeho email abych si s nim mohla psat
-
-
johny.kemr@gmail *3* *3* *5* *12* *12* *1*
-
-
Hele víte co si myslím o tom psaní tel. čísel? ÚCH...... ZDAR *4* BUDE TO VÁŠ PROBLÉM AŽ VÁM NA TELEFON ZAVOLÁ NĚJAKEJ ÚCH....!!!! *10* *3* *3* *10*
-
ehm ehm...... Je tu nějakej normální inteligentní člověk?
Ne jenom samí blbci. To mě fakt štve. *10* *10* -
ahoj deš ke mě dej vědět ju..............................................
-
já vás nechápu dyt je to BLB ani neumí zpívat vy tady řikaté že snim chcete chodit je z ameriki vy p....... *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
Matty b jsem tvoje faninka z česka-znojmo
cheš moje číslo:732458415 *14* *14* -
-
A komu to cpeš ty ku.do?!!! *5* *5* *11* *11*
-
Hele, on ti nerozumí a on si to nečte.
A jestli si myslíš že ti nato číslo zavolá tak to jseš na omylu.
-
-
ANONIMKA je normáli ne jako všichni jiný kdo sou tady *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
-
víš co mi matty řekl že ten kdoho nemá rad ad jde do prd-le neeee kecam to by neřekl on není jako nikdo z vas trapek že by potřeboval jen like jemu totiž nevadí když dostane dizlike ale když vy dostanete dizlike tak to zní takhle mamí mě dali dizlike to je hruza zboří se svět nee mamí zachran mě . *1* *1* *15* *15* jo tak se poučte .
-
ta tvoje přezdívka je hnusná kdyby tam bylo napsáno lenka miluje mattyho b tak to bi se mi už líbila. *1* *1* *1* matty je cool dítětakže ho mužu nazvat cool kids jo to je dobrý. spíš lopší. *1* *1* jo ktý anonimce je stejná jako ty ne jako fanoušci mattyho fanoušci mattyho jsou užasný a svělí a ty co mattyho nemají rádi tak jsou trapáci.VÍŠ. *1* *1* *1*
-
-
you love love love