Přejít na výpis diskuzí

Matthew Barrett

OSOBNOST 26.4.2014 
128 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rezatá tlama co se jenom opičí po osobnostech.
    Tak je vidět že jenom ZÁVIDÍ...
    • Jo podle tvý přezdívky de poznat tvoje záliba.. *2*
    • Nemyslím si, že se opičí...*16* navíc toto slovo je už dost trapné! Myslím že, když tento kluk chce zpívat a má k tomu finance, tak ať si zpívá chce. Ne každý skládá písně, jako my jiní. :)
  • love love you *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • To sned ne už zase ty zase mi nadavaš promin ale ja se nechci hadat na to hadani si sežen nikoho jiniho jo prosim dik a nenadávej mi a jestli chceš nadavat tak nejdřív se pochlub tvi maminca jak to mluvíš jo *10*
  • Halooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo je tu někdo??????????????? *5* *5* nebo se mně bojíte co????? POSRÁNEČCI POSRANÝ!!! *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *6* *12*
  • Hele ty adynko necháš jí napojkoji tebe asi baví se hádat že jo kolik ti je?
  • Mě kolik myslíš
  • HMMMMM......... tak 5 let
    • ne šest a vůbec proc se o to tak steras ti kravo blba *10* *10* *10* *13* *10* *10*
      • Hele ty ady nech to ho ja to nevidržim a pak budu nadavat taky a tobě nech toho přestan se tu nad nikim povisovat a hrat si na dospělou přestan jo protože mdospělá ještě nejsi chbí ti hodně let jo takže přestan nam nadavat a nebo budu nadavat ja tobě jo nech toho nikoho nezajímáš *10* *10* *10*
        • Jdi někam a splachni se ty kravo hnusna
          • ty jsi blba hnusna DEBILKA blba kravo *16* *16*
    • Přesně *3*
  • matty je krásnej boží užasnej skvelej atd.
    je to človek který ma rád lidi nemusí je ponižovat a to je na něm krásné a užasné pravě nesejde o kráse ale o srdci o pocitech a o lásce k druhému proto je to skvělí človek ne nějaký blbý parchant to opravdu ale opravd¨není.matty.

I LOVE YOU. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ty si obluda neposlouchej jí matty :) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Došlo vám dvěma že to není čech ? *10* A ani si to nepřečte prej neposlouchej jí matty. *15* Já vím že nejsem dokonalá ale tohle ví i moje osmiletá ségra. *15* jo která ho mimochodem miluje a jednou si ho vezme takže máte smůlu. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit