Přejít na výpis diskuzí

Matthew Barrett

OSOBNOST 26.4.2014 
128 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • matty b je skvělej a supr kluk jo a to je pravda. *15* *15*
  • je kůl a peknej ale hrozny holky ve videech *14* *14* *14*
  • what plays the instrument?
  • Lenko já tě vůbec nechápu je moc hezkej a rozhodně to není BLB a ty by jsi nám vůbec neměla nadávat sprostými slovy a ten BLB jsi podle mě ty.
    A ty Kathy7 Matty není žádnej grázl a Bieberovi vůbec nezávidía nekopíruje ho. Má o hodně hezčí hlas než ty to se musí nechat!!!! *15*
    • přesně.
    • podívej se na sebe nejsi nic lepší než on a ty ho znáš osobně co? nejprve si uvědom co píšeš. protože matty je nejméně talentovaný člověk na planetě zemi *10*
      • ty jsi nejméně talentovaná jo skus zaspívat pak posoudíme kdo má hezčí hlas jo a nech krystýnu napokojijo.a ty jsi tak namišlená skus alspon jednou být hodná na ostatní jo to by bylo i pro tebe i pro všechny kolem tebe zamisli se.
  • *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    im love love love love love
  • je superrrrrrrrrr miminko malý *1* *1* *1* *1*
  • Můj názor na Mattyho nevím má hezké písničky ale když se mi matty hrozně líbil tak jsem sem chodila skoro furt a s jednou holkou jsem se o něj hádala a nebilo to moc příjemný ale ted už je to za mnou a začnu nově jinak pro všechny nec¨hci žádné hádky a podobně DĚKUJI za pochopeni *3* *4*
  • I love brother ❤
  • matty je můj tip jen mpro informaci *1*
    • jo souhlasím matty je taky můj tip. *14*
  • Hele ty lenko ty jsi tak trochu blbá jo a matty umí zpívat chtěla bych vydět tebe takže sklapni ty hroudo masa jo. *10* *10* . jo a mymochodem mattty je nejsladší zpěvák kterýho znám jo. *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit