Přejít na výpis diskuzí

Matthew Barrett

OSOBNOST 26.4.2014 
128 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I Love you Matty and I can see you arrive I USA. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • I love you *14*
  • I love you *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • MattyB
  • Matty B je super člověk , má sestru která má daunův syndrom a chová se ní úplně suprově ! *3* *3* Má dobré srdce na rozdávání a to že vy mu závidíte že umí suprově zpívat je mu úplně někde má tolik odběratelů na youtube že vy by jste to nikdy nedokázali *3*
    Je super tak mu nezávid te *4*
    *14* *14*
  • Je hezký a je starý jako já ale skoda ze není z ceska *14*
    • Asi tak
    • já jsem taky z česka ale na vánoce letíme vždy do Ameriky za tetou a strejdou a oni bydlí kousek od něho takže Mattyho znám osobně je to velmi fajn kluk jsem u tety klidně 4 měsíce od května po konec srpna a jsem furt s ním a s jeho kamadády a s mojí sestřenkou :3 je fakt boží já se mu taky líbím ! ;) ale jsme jen nejlepší kámoši a je prostě fajn ;) jeho celá rodina je fajn ;) je to nejůžasnější kámoš na světě a slíbil mi že v létě budu v jeho klipu :33 už se nemůžu dočkat a jsem velmi ráda za to že jsem ho poznala :*
  • Ahoj,
    asi jako všichni, kterí mají rádi MattyB si tou komentáře.
    Mě se moc líbí a chtěla bych jeho email, sice jsem z Čech, ale něco umím ze školy aněco si najdu na Googlu. Snažím se najít i podrobnosti a něm. :)
    Pokud víte jeho mal, pište prosím.
  • Ahoj, taky bych chtěla vědět jeho email, ale nevím tak kdybyste věděli jeho číslo nebo....email tak dejte vědět....a lenny .....kde vlastně že bydlí? ...já ho taky znám ale nejezdím tam tak často... a třeba se mohl odstěhovat..... ale jak říkáš je to fajn kluk... jako kamarád.... a on umí česky??? já už tam strašně dlouho nebyla...tak mi prosím odepište kde bydlí... *3* takže bych chtěla vědět : číslo, email a v jakym městě bydlí,.. *4* děkuji,....
  • ahoj matty ,ty se mně líbíš *14*
  • Matty me moc sklamal *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
    • mě taky jednou sklamal až jsem brečela ale pořád vněm cítím lásku a citl např. moje kámoška ho milovala a po nějaké době mi řekla že jí sklamal a potom už v něm necítila lásku jako dřív ale cítila v něm zlost ale já i kdyby umřel pořád ho budu milovat a nikdy na něj nezapomenu. *14* *14* *14* *14*
    • jo to jsi vymíslíš matty nikdy nikoho nesklamal. *15* *15* to byl jen vtip me taky jednou sklamal ale je hezkej vid . *3*
    • V čem *9* , Jestly se možu zeptat ? *15*
  • halo. *1*
    • jo mám kluka jmenuje se filip dolný *1*
      • jo já budu muset končit. *1* *1* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit