-
tak kurna je tady něko????????? *8* *7*
-
-
Si slepá nebo co ? Asi když tady jsou komenty tak asi jo. *16* *1*
-
-
I love you matty.
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Těm co jse líbí to nechci brát a nechci být zlá ale potkala jsem tu jednu takovou holčičkua bylo jí asi kolem 6 let a furt tu psala na mě a na mojí kamarádku poučení jako že nám je málo a že je matty jenom její a že k ní pude domu takový blbosti a že se tu máme chovat slušně a přitom jediný kdo tam nadával byla ona a psala že když chcem být sprostý že jsi to mámë strčit někam a psát to nikam ty vole tydle holky upně nesnášim dělaj že jsou velký a přitom pudou do první třídy ve škole snad jí tu nepotkám a nebude tu nikdo podobný jako ona *4* *4*
-
-
jo přesně *4*
-
-
HAHAAAAA jen pockejte az zacne mutovat muuheeeheeehheeee takova obluda!!!!!! B)))
-
Matty je supr ale už má určitě holku a navíc je angličan a já češka. Takže já ani vy češi ho nemůžete mít..No co se dá dělat nic. *9*.ALE POŘÁD HO BUDU MÍT RÁDA A NIKDY NA NĚJ NEZAPOMENU NO A TO JE VŠECHNO. *14* *14* *14*
-
vid taky nesnášíš ty holky co furt říkají ale já už jem velká já mám poučovat tebe ne ty mě ja jsem dospěla a nestojim o takovou kamarádku jao jsi ty vis *3* *4*
-
moje sestra ho zbožňuje
Takže furt Matty
Je v poho -
Matty b je krásnej jsme stejne stary a ja nevidela nikdy hezciho kluka nes jeho a to sem jich videla
-
I love *14* *14* *14*
-
matty vant your namberon the phone.