-
Re: Mazání a rozhraní
Sláva! Ještě by to chtělo možnost oznámit nevhodný příspěvek. Potom by nikdo nemusel projíždět všechny diskuse a stačilo by občas zkontrolovat, co označili jiní. Fungovává to velmi dobře *5* . -
Mazání a rozhraní
Projela jsem si částečně diskusi (budu ještě pokračovat) a někteří z vás si evidentně pletou vyjádření negativního názoru s vulgaritami, urážkami a pomluvami. Upozorňuji, že veškeré tyto příspěvky budu okamžitě bez milosti mazat, a to včetně vulgarit v nadpisech!!!
Éra urážek (jak vzhledem k osobnostem, tak vzájemně mezi sebou) definitivně skončila! -
Re: ...
Tomáš naprostou pravdu,ale oni to neví. -
Re: ...
jj moje řeč. -
...
Jako lidi, co se s váma děje?V poslední době sem chodí čímdál víc lidí, co tady píšou jen urážky na Matyho.Nechápu to.Pokud ho nemáte rádi, tak sem prostě nelezte a neurážejte.Nepamatuju si, že by Maty někdy psal arogantní nebo povýšenecký komenty, tak proč to tady pořát řešíte? Nás nezajímají vaše výmysly, že ho znáte osobně a že je to debil.Já nesoudím podle někoho, kdo něco řekne. Udělám si obrázek sama, a vsadím se že takových je nás tady spousta.Takže nechápu, za jakým účelem to tady píšete. -
Re: Re: Odpověď pro okalis
Já jsem se s Matyášem setkala. Šla jsem na jeho představení. Naprosto nevěřim, že by něco takovýho řekl! *13* Matyáš je inteligentní člověk narozdíl od někoho. Choval se normálně a byl jako normální kluk. -
Re: Odpověď pro okalis
Čímž vlastně dokazuješ, že tu ty nemáš co dělat, protože pokud jsi Matyáše neviděl v ničem hrát, těžko ho můžeš po herecké stránce soudit. Já jsem se s ním nikdy nesetkal, může se stát (a asi se taky stane), že se s ním nikdy nesetkám - vůbec o to neusiluji a nebude mi to vadit. Vlastně je mi celkem jedno, jaký je jako člověk; soudím ho jako herce a ať si kdo chce tvrdí cokoliv, dle mého názoru je jako herec výborný.
A abych reagoval na pohanku; opravdu nevím, proč ty sem chodíš někoho pomlouvat. Já osobně se Valenty nijak zvlášť nezastávám, spíš ryji do některých zde se vyjadřujících debilů *4* .
Jestli ti řekl, co tvrdíš, je to jeho věc. Kdybych tě potkal na ulici a tys se mnou mluvil stejným stylem, jakým se vyjadřuješ tady, možná bych se vyjádřil naprosto stejně. -
matyastuhacek
Tak matyho nemusíš tady pomlouvat a nadávat mu *13* *13* -
Odpověď pro okalis
Milý okalisi,Podle tvého názoru je valentův projev pěkný.Což možná je,protože já ho neviděl.V televizi se ale všichni snaží vypadat jako džentlmeni a přitom to jsou absolutní kreténi!A vůbec,Znáš valentu osobně?nebo prohodil jsi s ním někdy nějakou řeč?Pokud ne,nemáš vůbec důvod ho tady hájit.Když sem s ním poprvé mluvil,řekl jsem mu,že mu závídim,a že je to borec a že bych taky jednou chtěl být jednou jako on.A víš jak mi odpověděl?Už si to přesně nepomatuju,ale znělo to nějak takhle:Ty,takový kretén,,,?Ty tady nemáš co dělat,Protože absolutně vůbec neumíš hrát,hraješ jako malý mimino.Svůj názor na toho krypla nikdy nezměním,nikdy *20http://img.osobnosti.cz/smiles/2 0.gif* -
no
určitě je rozdíl mězi jím, a nějakým negerskym hercem z holywoodu ale já bych ho rači vyděl jako režiséra vyrůstám v dnešní době mezi dnešníma lidma a návrhy a nápady na filmy by nemuseli bejt uplně špatný ale zase by se v tom nemusela stratit ta česká povaha a ten českej humor. pro mě je dobrá režiserka marie poledńáková. -
Nevím
Tohle je mladej Valenta,ale úplně úžasný není,to že hrál v pár rolech to není důkaz supermanství. Až bude starší ne ještě kluk tak se mu bude dařit, ale je to obyčejnej kluk jako každý jiný až nato že hraje matesa v ulici, matyáši až budeš starší tak se určo proslavíš pokud s tím nesekneš, ale teď jsou to takové dětské role,sice neříkám že hraješ špatně ale není to super mega dobrý je to na tvůj věk akorát ale nepovažovala bych to hercem spíš dospívajícím nejisto určitým hercem, nezlobte se ale když to vemete ze světa dospělých herců tak je určitě rozdíl mezi ním a například Helenou Růžičkovou *1* -
Re: vízo
sry, že odpovídám za MAtyáše. Měl samý....samozdřejmě jedničky!!! *3* -
Re: :D
Tak hledím, že v posledních dnech se to tu nějak zvrhlo *16* . No kdyby tohle byl vzorek budoucnosti národa, obávám se, že bychom ještě dopadli dobře *5* . -
hmm? ..
http://www.youtube.com/watch?v=rbCJ K0XQ_rc nice klip nice text -
Re: Re: Maty
už mám i kameru santa klause -
Re: Re: Maty
hh uděláme team já ti pomůžu s editaci a grafikou :P -
Re: J
jj a taky si všichni tech pěkných kluků všímate, až když sou v televizi co? ty žaneta -
Ahh
Už sem přihláááášen ble ble -
:D
Ale mazec, jak tu tak čumim na ty příspěvky jak si tu vsici nadávaj a hádaj se no moc lidi a to má bejt budoucnost národa :P *15* *16* -
Re: Re: b
jzs pohanecko, klidni se jo? nikdo nikoho nepomlouva, jen proste..nwm jestli vsechny pro tebe ,,negativni,, nazory beres jako pomluvu, tak jsi dost uboha.