Přejít na výpis diskuzí

Matyáš Valenta

OSOBNOST 31.12.2006 
713 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • .o.O.o.

Zjistil sem, že nejlepší přítel se pozná podle toho, že když mu řeknete ''někoho jsem přejel'' on vám odpoví ''tak kam ho zakopem'' ....
  • matyastuhacek

Re: pro matyastuhacek

Hele sorac lidi co sem tady řek,to mi tam napsala moje posraná ségra!já tě ve skutěčnosti miluju,seš super herec a to co se tady psalo tak toho si nevšímej,,,,sory kámo,seš borec :d,já to nepsal,sory čau! *1*
  • Re: pro matyastuhacek

Taky bych řekla, že si to vymyslel a je to pěkně ubohý...:/ já osobně si myslím, že tady, přes mail, online chat Novy i v televizi si fajn a nepřipadáš mi arogantní a nezdá se mi že bys někomu tohle řekl. Buď dál takovej jakej seš a nevšímej si takovejch blbečků co umí jen urážet *4* *3*
  • hudy

Re: Zzzzávyst

Omlouvám se, smázla jsem ti to omylem, chtěla jsem ti původně odpovědět, navíc to tu bylo zbytečně 2x - ale aspoň máš možnost napsat to znova bez těch příšerných hrubek (zejména vyjmenovaná slova ti dělají potíže, že?) Když už, tak závist!!
    hudy
  • Zzzzávyst

na tech fotkách si sexy :D
  • HEZKÉ VELIKONOCE

Ahoj Matyáši, z toho, že Tě tady někdo pomlouvá si nic nedělej-asi mají jen nízké sebevědomí a závidí. Jinak mě se tvé herecké výkony líbí, jseš fakt talentovanej! Veselé Velikonoce a nezapomeň vyšupat ségru *14* Tereza
  • matyas

Re: Re: Re: Maty

to je super, ta se bude hodit *15*
  • matyas

Re: Odpověď pro okalis

hele fakt tomu nerozumím,neznáš můj projev, ale mluvil si se mnou, přesně si nepamatuješ co sem ti řekl, ale víš, že to bylo to cos napsal... *9*
  • matyas

Re: ...

to by se mi taky líbilo!!
  • matyas

Re: pro matyastuhacek

prosim tě, ne prsom tě *1* *1*
  • matyas

pro matyastuhacek

Už jsem tu dlouho nebyl a koukám, že je tu veselo! Vím, že mě všichni nemusej milovat a třeba si myslej že jsem kretén. I když mě vůbc neznaj. Ale proč si vymejšlíš že sem ti něco takovýho řekl!!!??????? To je dost úlet! To bych fakt kretén byl *1* Prsom tě a kde jsme se to potkali a já ti to řekl????
  • 1 2 ...

jedna dvě, maty de, maty si de pro tebe ! xD
  • Re: Maharal

Ehm... Konečně k Maharalu jsem se už dostatečně vyjádřil v příslušném komentáři *3* .
  • Maharal

Já by jsem chtěl, aby sme tady měli moře :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • ...

herec je to třeba dobrej ale v te ulici už moc ohranej já bychj ho zpíš vyděl v nějakym hystorickym a lepší jak miko Hughes stejně nidky nebude takže mi to je cajk :P http://www.youtube.com/watch?v=f-RN abuclm4
  • Re: ale

Čím to asi bude? *7*
    Ale k Tvému příspěvku výše (jako dříve). Osobně jsem dost arogantní, takže v tom nevidím negativum (a nemohu), pokud to člověk nepřehání. jistý nadhled je v životě nezbytný *3* .
  • Re: Re: Re: Mazání a rozhraní

To samozřejmě pro mě není problém a rád to udělám, když něco opravdu nevhodného objevím. Ovšem možnost rychlého a přehledného nahlašování odkazem u každého příspěvku výrazně zvyšuje efektivnost kvůli lidem, již nevědí, kam napsat, nebo se jim prostě nechce (a takových je většina).
    Ovšem hlavně, že závadné příspěvky hledáne a mažete.
  • hudy

Re: Re: Mazání a rozhraní

Ahoj, naprosto není problém napsat mi do vzkazu, že někde něco není košér a nemusí to být jen tady, může to být kdekoliv. Jsem správce na všechny osobnosti. Hezký den
    hudy
  • ale

nemůžu z toho jk tu dřv byli sami mali komenty a ted takový slohovky :D
  • ...

kiki mě stačilo když sem ho sylšel v teh rozhovorech na youtube a obrázek sem si udělal arogantně se vyjadřuje ale to z něj nejspíš děá ta televize a ldii mezi kterýma se pohybuje myslím si, že kdyby byl bez herectví mohl by byt uplně jiný než je ;)

Jinak přemýšlím že udělám PC hru Ulice ;) ale bude to mooooc práce a problémy budou s dabingem :P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit