-
Re: vízo
noo jako..propadam !! -
vízo
Čauky matyáši můžu se zeptat jaké bylo vysvědčení? -
Re: Re: J
Jasan, že jiný *1* -
Re: Re: Re: Re: pro matyáš
Začal jsem točit ve čtyřech letech. -
Re: J
Jé, díky. *14* Přes mail? ¨Tak to máš na mailu asi jinej nick, ne? -
Re: b
a to už mi letos bude 14!! Hrůza co? *1* -
Re: Maty
Nj, to chci. Tak se pak ozvi až budeš herečka a já režisér, Jo? *1* -
Maty
Maty jsi nej kluk na celém světě. *4* Jsi nej ve všem *14* *3* *14* *1* Já jsem taky herečka.Už jsem hrála v Budulínkovi a O dvanácti měsíčkách. *4* Chtěla bych být herečkou.Četla jsem,že ty chceš být režisérem. *5* *1* *15* Eva -
Osobně soudím, že na obrazovce vypadá docela na svůj věk, pokud je to žádoucí. Spíš když se rozhodne, že bude hrát jedenáctiletýho Frantu, nikdo by mu 13 nehádal. -
Nepomlouvej matyáše o jeho věku a výšce on za to jaký je nemůže podivej se pořádně na sebe a potom teprve něco říkej smallville *13* *13* -
b
tobe ze je 13 mozna tak 11 *5* -
Re: Re: Re: Re: Re: pro matyáš
Já ho neznám.Stačí mrknout na nějaký rozhovory *3* -
Re: Re: Re: Holčičí idol? To zrovna!
Naprosto souhlasim. Líp bych to neřekla !!! -
měli ale nemaj :D mno to já už s tím asi nic nenadělám :D:D a ty asi tky nee :D:D -
Škoda, to by měli *1* *1* *1* . -
J
Achjooo,lidi co nevěří že jsi to ty Maty,těch si nevšímej chtějí stáhnout pozornost,hraješ dobře a myslím že si i dobrý kamarád nemyslím si že by si byl mazánek.Možná že tě učitelky měli víc rády protože asi díky herectví lépe ovládáš literaturu nebo něco tak ale z toho si nic nedělej,jinak si pěkný, pihy a vzrůst vůbec nevadí mě připadáš jako fešák.A mě by vzrůst nevadil u nás ve třídě jsou kluci taky malí holky jsou vysoké takže mě to nepříde si krásny idkyž každý má nějakou vadu v kráse i v povaze ale jsi fešák a jsi pravý Mates jak má být ahoj *14* *14* *14* *14* my už se známee pře e-mail tak čauky azse někdy pokecáme *3* *3* -
Mají tu rozhraní pro oznamování a mazání nevhodných komentářů??? -
ty vole někdo nemusí Matyáše znát aby věděl že to má už od 2..přemýšlej...KiKKinko, jestli to vůbec umíš :D *13* -
Matyho jeho rodiče zaregistrovali do castingové agentury tuším ve 2 letech...pochybuju že na to v tu dobu přišel :D -
Myslíš, že na to přišel? Na to asi začal moc brzo *1* . Ale je dobře, že se tak stalo.