-
Re: krasny obraz
Snad to není tajný *1* . Prý nějaký akademický malíř z Barandova. *3* -
Re: festival
jj, jedeme tam oba. *3* -
festival
Čau Matyáši chci se tě zeptat, že či je možné tebe i tvojí ségru spatřit na festivale..... Dětský filmový festival Oty Hofmana ...??? -
krasny obraz
zdravim, Maty, kdo namaloval ten obraz z Velke trojky? teda pokud to neni tajne -
Re: Re: matt
tak to je hrubý *1* -
Re: Pro fanoušky Matyáše
to radši budu hlasovat pro Cestu do pravěku ptz ten film byl milionkrat lepsi a to i vykonost herců než v maharlovy *1* -
Re: Pro fanoušky Matyáše
jj všichni mooooc prosím podpořte.Matyáš bude rád. díky moc *3* -
Pro fanoušky Matyáše
Ahooooojte všichni fanoušci Matyáše!!Mám na vás prosbu.....Na stránce: http://www.dk-ostrov.cz/festival/ je anketa, kde se hlasuje o nejoblíbenější film...,,PROSÍM'' hlasujte pro film ,,Mahral Tajemství talismanu'' Je to Matyášovo přání *4* ....PROSÍM podpořte tohoto herce*3* *4*!! Předem díky *3* -
Re: matt
tím myslíš Matyáše?Tak ten tu chodí *4* -
matt
čauky lidi,mimozemšťani,celebrity atd. chodí sem vůbec mat? *3* -
Velká trojka
Matyáši v tý velký trojce si byl dobrej.
A moc se mi to líbilo čau vašek. *3* *3* *13* *13* -
Velká trojka
Ahooooooooooj Maty ve Velké trojce si byl úžasný mooc ti to tam slušelo*3* *1*Kterou scénu z toho máš nejradši??? A jaký to bylo??A jak bylo na večírku Ulice a u moře??????Tak ahoj a prosíím odpověz... *3* *4* -
prosba
ahoj Maty,mohl bys mi napsat přes e-mail KatyKor@seznam.cz prosím tvoje icq?? díky a měj se *3* *3* *3* -
prosba :)
ahoj maty mohl by jsi mi prosim na mail s.k26@seznam.cz napsat icq?
predem diky -
fotky
Ahoj Maty nemohl bych si tady přispiet nějakými fotkami do fotogalerie?prosíím nějaký aspoň *3* -
pro matayše
ahoj. v Maharalovi si působil docela pěkně. jestli chceš tak muzem pokecat tak mě kdyžtak napiš na mail svoje icq shell2@email.cz -
Re: Re: Re: Pomozte
ty asi moc neumíš číst co??? ona ti napsala že je tu MATYÁŠ VALENTA ne ALEŠ!!! -
Re: Re: pro Matyáše...
jj, dík a měj se *4* -
Re: Re: NEVĚRNÉ KLÁRY
A dalo se to naučit? -
Re: pro Matyáše...
Pamatuju!Napíšu a Verču budu pozdravovat *3*