-
Lukáš
maty ja ty přeju všechno nejlepši ktvím narozkám hodně štesti a zdrávi laski at se si spliň co si přeješ ad máš hodně holek at máš ve škole same jedníčky at máš hodně uspěhu ty přeje Lukáš -
Narozeniny
Ahooooooooooooooj Maty k dnešním narozkám ti přeju MOC MOC MOC MOC MOC MOC MOC štěstí,zdraví,lásky,fanynek a fanoušků,peněz,dárků,ať se ti vyplní všechny tvoje sny,ať natočíš dalších 10000000000000000000000000000000 filmů a seriálů,dlouhý život,véééééééééééélko u hereckou budoucnost,kámoše,kámošky,holku tvých snů,ať tě nikdo nikdy neotravuje tak že ti to leze na nervy(to sem asi já co??Když tak se omlouvám),legraci atd.!!!!!!!!!!!!!!! Takže prostě si užij svoje narozky a život plný radosti!!!!!! *4* *4* *14* *1* *14* *4* *3* *14* *5* *1*
PS:Napiš mi PROSÍM co si dostal na mail a stav se PROSÍM na icq!! *3*
Měj se supéééééééééééééééér!!!!!!!! *4* *3* *3* -
Re: Pomozte
Ne o Matyáši Valentovi -
Pomozte
Tady je diskuze o Matyáši Korvínovi *7* -
Pro Matyho
Konečně se to tady vyřešilo.Hele Maty ty si píšeš i s nějakými herci nebo s herečkami(to musí být ti super lidi)????Stav se zase prosím někdy na ICQ!!!!!
Měj se super!!!! *3* *4* *14* *3*
Nikola
PS:Pozdravuj Aničku!!!Ahoj *1* -
Re: pro dashu86
a kdo tam jeste hraje, teda pokud to neni tajne *4* ?a je to pro televizi nebo to pujde do kin? -
pro dashu86
Moooc děkuju za přání k narozkám!!! Nj, s tím icq sem to asi neměl dělat, ale píšu si i s pár super lidma. K filmu jsem se dostal přes reklamu, máma mě zaregistrovala u agentury a ta mě posílala na castingy. Teď už nám volaji i lidi se kterýma jsem dělal rovnou. Ale jinak se o tohle starají naši, mě je jedno kdo mě tam poslal *1* .
Klára je podle knížky, ale trochu pozměněná. Je to o žárlivým chlapovi, jak najme na svojí holku detektiva, aby jí sledoval. Takže trochu detektivka. *5* -
Re: a jeste neco
jo a jeste jsem zapomnela, muzes mi rict, o cem bude film Pripad neverne klary nebo musis mlcet? to je nejaka detektivka -
a jeste neco
Maty, nevim, kdy se tady objevim, tak ti na pondeli preju vsechno nej nej nej, at se ti splni vsechny tvoje sny a prani, at ma Ulice jeste dalsich X-set dilu *15* a at mas mnoho hereckych prilezitosti.
Tak by me zajimalo, jak si se dostal k filmu a serialum? -
je v tom bordel
*1* Decka co blbnete. Chapu mlade holky, ze se jim Matyas libi a ze jsou do neho "zamilovane" a jsou schopny udelat cokoliv, ale nadavat si tady. Ten co se vydava za Matyase je asi pekny ma.gor a potreboval by dostat pres hubu. A ja byt Matyasem, tak nedavam icq vubec, jen svym opravdu kamaradum -
pro Zuzišška
Aha!!!! Nemyslíš Acasting? Alenku Kubálkovou?? S tou sem byl jednou na táboře, ale u agentury už dááááááávno nejsem. Mě zastupuje jenom afaia. A tvojí kámošku PETRU ZIKOVOU vůbec neznám. Takže nevím se kterým Matyášem si píše ona *1* ale já to nejsem. -
Re: Čtěte!!!
zuzlišek prosímtě bez uš do řity stákyma kecama a matyáš by nikdi nežekl že mu je to jedno a ješte na nikoho nani hnusnej tak uš bez do říty -
Re: Re: ty hajzle
Ten kdo se vydává za matyáše tak je fakt ubohej,asi na nic jinýho nemáš když matyáše strapňuješ a urážíš a k tomu děláš tady akorát zbytečnej zmatek tak ubožaku tahni do prdele kryple a nedělej tady zmatek čau vašek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *13* *13* *13* *13* *5* *5* *5* -
Pro Nikolu
Já se ho ptala...Odpověděl. Ale neřekl agenturu, ve které ještě je. Já v ní sem taky. Ale on řekl, že už v žádný neni. Icq nemám. Kámoška PETRA ZIKOVÁ ho má, ale řekla mi, že se mám snažit a že se mám zeptat tady. -
Čtěte!!!
Hele lidi!! Moje kámoška má jeho icq!! A potvrdila mi, že neni jeho. Když sem se ho ptala na icq Matyho, odpověděla, že se mám ptát tady. A možná že Maty je v agentuře AFIAIA ale je ještě v jedný, ve které je taky MATYÁŠ!! A on řekl, že už v žádné neni!! Na icq byl na mne zlej a když sem napsala, že to dám sem, odpověděl něco v tom smyslu, že mu je to jedno atd. Kámošce psal taky, a říkala, že byl zlej neslušnej a rozmazlenej!! A já vim, jakej je Maty!! -
Re: Pro Zuziiška
přesně tak zuzlišek tak tu nedělaj zmatky Lukáš -
Pro Zuziiška
Já jsem ti napsal, že jsem u agentury AFAIA!! Nechápu, co ti na tom nestačí a proč tady děláš zmatky!! Matyáš -
Matyáš Valenta...
... z téhle stránky jsem já, kdo nechce ať nevěří. Icq je moje. S kým si píšu ten to ví (pro lodmajn - ty si psala mý sestřence, viď? Takže jsem to já jinak bych to fakt nevěděl)
. Budu sem psát už jenom jako registrovaný matyas (psal jsem i jako neregistrovaný Matyáš ale už nebudu!!).
Jo a já na webu nepoužívám sprostý slova a nadávky!! Matyáš *3* -
Re: Re: Re: Re: TOHLE NENI MATYÁŠ
přesně tak a navíc kdo se za matyáše vydava tak to je teda zbadělac a matyáš je hodny kluk mě taky piše na imělj ale nic prosteho tak bude tak hodny a nevymišlejtesi a ty co se co piše za matyáše tak to je ubožak Lukáš -
Re: Re: Re: TOHLE NENI MATYÁŠ
Hele a teď tady tomu vůbec nerozumím!!!!!Takže kdo je kdo?!?!?!?!?!??!Hele mě Matyáš odpověděl v jaký je agentuře.Nevím jak na vás ale na mě je vždycky milej a hodnej(na tom icq)A sprostě tam taky nemluví.Napsal jenom kráva a nána,nic víc.A uživatel pod jménem ''matyas'' je podle mě pravej protože tam má stejnej obrázek jako na mailu.Lodmajn:jo,neznám ho osobně. *9*
Zuziišek:jestli máš icq pravýho Matyáše Valenty dáš mi ho prosím???Matyáš Valenta(pravej):prosím tě,můžeš mi zopakovat to icq??????
A jestl je tady doopravdy někdo,kdo se vydává za pravého Matyáše tak tě prosím nech toho!!!!!!!!!A přestaň se za něho vydávat!!!!! *16* *16* *16* *10*