-
Re: NEVĚRNÉ KLÁRY
jj. Anglicky. -
Re: Re: Matyáš
Čau Matyáši,
líbí se mi na tobě ty tvoje pihy. Seš pihovatej i na zadku? *1* -
NEVĚRNÉ KLÁRY
Matyáši ty si se do filmu PŘÍPAD NEVĚRNÉ KLÁRY učil texty po anglicky? -
pro Matyáše...
ahoj Matyáši.Nevim jestli si mě pamatuješ. v únoru jsi s námi byl nachvíli před divadlem v tý restauraci. já jsem od Niky Duchkový. tak jestli si vzpomeneš tak mi prosim na piš na e-mail tereza.jansovka@seznam.cz. díky moc a pozdravuj Niku až ji uvidíš. *4* -
Jo tak na icq.... -
Re: vse nejlepsi
Dííky za přání, na mail napíšu. Matyáš -
Re: Pro Matiáše Valenta
Jj, pamatuju!! Napíšu ti na mail. Matyáš -
Re: Matyáš
Vůůbec neva, pokecáme na icq. čau.Matyáš -
Matyáš
Čau Matyáši sry toto na icq ale to jsem nepsal já ale má ségra napsal jsem ti to i na icq ale nevím jestli si to přečteš a na e-mail nevím či ještě chodíš tak aspoň tu jsem to psal a promiň ale nebyl jsem to já....když tak na icq odepiš i když budu off jo?jak ne tak aspoň aby jsi to věděl kdo to psal...sestra tich číňanov hrála a ja stál za ní a pomáhal jí či že jen to k tomu... *9* -
Pro Matiáše Valenta
Ahoj Matyáši,to jsem ja Nikol jestli si me jeste pamatujes z toho nataceni filmu Pripad neverne klary.(s harmonikou) *7* jestli si me pamatujes tak mi to pls napis na email:nikolka.kokrdova@seznam.cz
d iky *3* (jestli si to vubec prectes) -
bez to říty vole a jestárej se -
zdravim
tak jak si oslavil narozeniny? byly bohate darky *1* ? tak me tak napadlo, vim, ze jsou prazdniny, ale jak stihas a zvladas skolu, kdyz natacis serialy a filmy? -
Re: Matyáš
hej nauc se poradne cesky -
vse nejlepsi
vsechno nejlepsi k narozeninam.promin, ze to je tak opozdene *8* .napis mi pls na mail.predem diky *4* -
Narozeniny
Matyáši všechno nejlepší a zdraví k tvím narozeninám ať se ti splní každé přaní a ať
ještě natočíš hodně filmu a ať máš více ocenění a hodně holek.vašek *4* *3* -
Re: oj
To nevím ale mu to tak sluší *14* *3* *1* *3* -
oj
od ceho je takovej podobanej.. *9* -
Re: Narozeniny
Jo a ještě ti vlastně přeju ať máš hodně dobrý známky ve škole!!!!!!!Sem na to úplně zapoměla *4* Tak ahoj hvězdo a užij si to!!!!*3* *4* *3* -
Matyáš
maty promíň jak jsem ty pcal tak jsem autora napcal matyáš Lukáš -
Re: Re: Pomozte
O Aleši Valentovi? Tak to je super, jak se mu vede?