Přejít na výpis diskuzí

Matyáš Valenta

OSOBNOST 31.12.2006 
713 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: ty hajzle

ty bebyle přestáň pcat uš za matyho a jevydávej se naco nemáš a bez do hejzlu Lukáš
  • Lukáš

ty magore jeden přestaň pcat za matyáše Lukáš
  • Re: Re: TOHLE NENI MATYÁŠ

hele ty posloihej že si matyášovi pcala nakou otazky a on nani neodpovědel tak že to neni on
    zuzlišek a ty si maly parhant delibe neurážej matyáše Lukáš
  • lodmajn

promin maty

tak hele kdo je tada pravej??? mám v tom guláš *7*

Jo a já ho znám osobně

Je mi líto, že si to myslíš. Matyáš neuměl odpovědět na otázku, v jaký je agentuře!!! A to musí vědět. Jo a kámoška Petra Ziková má jeho icq!! A řeknu ti, že ona mi potvrdila, že neni jeho......Jo a pak sem s nim mluvila: hnusnej malej parchant, pak se mi přiznal že neni von!! Ale co ty ,,matyasi,,? Zcnes vsem chudakum taky lhat ze je tvoje a ze si mi nic nerekl??? Ses ubohej!!! Nikolo: Je mi tě líto *9* Opravdu si chudák, že si se nachytala!!! Ae reknu ti_: TEN TVUJ ,,MATYAS,, NENI PRAVEJ!!! PROSIM VER MI JE TO PRO TEBE NE PRO ME!!!

A ebo Nikola007 pise ten trapnej fajirek jak si rika matyas!!! A tim se chrani!!
  • ty hajzle

ty debile přestaň psát za mě já sem pravej matyáš *10* *8*
  • lodmajn

Re: Re: TOHLE NENI MATYÁŠ

ty nikolo mysli si co chceš ale on to neni. Vždycky je milej a hodnej když sem se s nim psala na icq tak byl namyšlenej rozmazlenej fracek a tady může v poho psát nějakej blbec co si myslí že je cool když se za nej vydává a podle mě ty nikolo se s nim ani neznáš osobně tak jak to můžeš vědět jesi je pravej zuziišek se s nim zná a neni to on takže ty frajírku kterej tu píše za matyho di do prdele!!! *9*
  • Re: TOHLE NENI MATYÁŠ

tady chodi opradovy matyáš taj nevím proč piseš ze to neni opravdovy matyáš
  • matyas

Re: takova malickost

Čau, s tím příbuzný nejsem a ani ho neznám osobně. Jenom z tý pohádky . Matyáš *3*
  • matyas

Re: TOHLE NENI MATYÁŠ

Moje icq máš, ale když nevěříš, že jsem to já... tak si psát nemusíme. čau. Matyáš *13*
  • matyas

Re: Re: TOHLE NENI MATYÁŠ

Nikolo, díík. Probereme to na icq.
  • Re: Re: Re: Tvé icq?

Tak to teda je!!! *13* Hele já se s tebou nechci hádat ale prostě je to pravej Matyáš a to icq je jeho... *3* *13*
  • Re: TOHLE NENI MATYÁŠ

Hele je to icq Matyáše,já ho mám a vždycky si s ním pokecám!!!!!!!Napsal mi ho i na mail a navíc ví to co může vědět jenom pravý Matyáš Valenta!!!!Takže tohle icq:424504316 je Matyáše Valenty!!! *3* Jo a jestli se můžu zeptat jaká byla ta otázka protože Matyáš nemusí vědět všechno!!!! *13*
    Jinak:Maty si nej nej nej herec!!! *14* *3*
  • TOHLE NENI MATYÁŠ

Ahojky lidi!! Jednou sem se ptala Matyáška na to, jaký je jeho icq. 424504316 tohle icq však neni pravý. Zeptala jsem se h na jednu důležitou otázku a on ji nevěděl!! Matyášek je tu pravej ale možná, že vám někdy odpověděl ten hlupáček......Takže!!!!
    TOHLE NENI ICQ MATYÁŠKA!!
    424504316

PS: Maty prosím dáš mi svoje icq? Děkuju!!!
  • Re: Re: Tvé icq?

Haha ty nejsi matyáš puso!!! *13*
  • dasha86

takova malickost

Maty tak me napadlo, ty mas nejake pribuzenske vztahy s Radkem Valentou (hral Jindricha v Princezne ze mlejna)?
  • Re: jo jo

nic proti, ale pises teda docela divne na to, tak bud pis slovensky nebo cesky
  • Re: Re: zdravim

vim, ze to nemuzes rict, ale muzes to naznacit scenaristum, at s tim neco udelaji *1* ted zacala Markiza davat Ulici, takze budete slavni i za hranicema *4*
  • Re: Re: Re: Re: Lukáš

a proč bych ty to měl říkat a nestarejse

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit