-
Re: Re: Re: Lukáš
A kde si ho vzal???? *7* -
Re: Re: Lukáš
vašku ja tě chápu ale ja uš cho mam ale nikomu ho nedám Lukáš -
Re: Re: Lukáš
dobře nic se neděje ja uš ho mám ale nikomu ho určíte nedám proč bych taky měl ho dávat -
Re: Lukáš
Lukáši promiň ale nemůžu ti dát Matyáše e-mail protože nevím jestli bys ho nahodou
nedával někomu jinému a kdoví co by na to řek Matyáš a když
matyáš bude chtít tak ti ho pošle sám.vašek *13* *13* *4* *4* -
jo jo
Sewaaaas pinďoure sem se dopočul, že tady skutečně odepisuješ tak proč nezariskovat jinak minule sem tě viděl v autě ale kde to jsi už nepamatují :D asi si jel na natáčení no ale musím říct, že jsi skutočne dobrěj a obdivují tě na tož kolik máš let a věř mi já nemám miň než 16 takže jsi staar i mezi dospělýma!! *1* -
Re: Re: zdravim
Ahooooooooj Maty koho budeš hrát v tom filmu:Případ nevěrné Kláry????????Budeš mít hlavní nebo vedlejší roli???????A kdy to bude v TV nebo v kině???????Tak ahoj a určo odpověz!!!!! *3* *3* *4* -
Re: Re: zdravim
A ty jsi na natáčení celý den? -
Re: zdravim
No do příštího týdne točím Případ nevěrné Kláry a pak už mám prázdniny!!! *3* . Jak to bude s Emou říct nemůžu, sorry. *9* Ale ještě to bude zajímavý. Tak vydrž. *1* Matyáš -
zdravim
Cau Maty, prazdniny asi prozivas pracovne nebo ne? by me zajimalo, jak to dopadne v serialu s tvou sestrickou, bylo by hezke, kdyby jste ji jako Liskovi adoptovali, ale to asi nepujde, kdyz ma otce -
Lukáš
čau matyáši prosím pošli mi tvuj imel na adresu lukas.les@seznam.cz ještě dneska prosím Lukáš -
Napíš prosím
ahoj nenapsal by si mi prosím někdy??? je mi jedno co hlavně něco třeba jen ahoj ale byla bych samozřejmě radši kdyby si napsal něco víc jinak dneska odjíždím na chatu a nebudu tu do 15.7 takže když mi napíšeš a bu na co odpovědět tak se nezlob že ti neodepíšu urči tě odepíšu ale ne tyhle termíný 7.7.-15.7 tak papík *4* *4* -
Re: Re: Svátek
kuju mocík *4* -
Re: ej ha
No byl to docela mazec *9* -
Re: Svátek
Já slavím svátek na Matěje. V únoru. Matyáš *4* -
Re: Re: ....
zaslal jsem ti to na mail.... -
Re: ....
od kolika :-)??? -
....
Seriál ULICE dneska jela .... pušteli to Slováci na kanálů Markíza tak tam jsi to můžete čeknut nejde od začátků protože oni taky v Září začnu dávat 4.sérií takže můžete čeknut.... *3* -
Re: matyas
to je ta terezka janů *1* http://profil.lide.cz/profile.fcgi?auth=&akce=profile&user=Terezka.Janu
*5* -
Lukáš
matyáši prosímtě pošli mi tvuj iměl na adresu lukas.les@seznam.cz moc ty děkuji a pozdrávuj segru Lukáš -
Svátek
Ahojík prosim tebe já jsem se koukala do kalendáře na tvý jméno Matyáš no a žádný takový jméno sem tam nenašla *9* nenapsal by si mi prosím kdy slavíš svůj svátek??? *4* kuju moc *4*