-
opravdu?
Ty jo to opravdu tady píše Matyáš Valenta nebo tu někdo za něho píše? *7* -
-
Re: opravdu?
Představ si že tady píše opravdový Matyáš Valenta!!!!!!!! *14* *3*
-
-
Matyas
Čau Matyáši jsem tvůj nej.fanoušek
*1* *1* *4* *4* jsi nej.herec!!!!!! -
Matyáš Valenta
Ahoj Matyáši!!!!!!!!!!
Fandím ti abys vyhrál ten konkurz!!!!!!! *1* *14* *14* *14* *3* *3* *15* *15* *15* *4* *14* *14* *14* -
Matyas
Cau Matyasi jsi fakt super herec v tom MR.GS jsi byl super. Mohl bych si stebou nekdy zahrát ve filmu tak jestli neco bude tak mi napis na mail.dik !!!!!!je to můj sen od detsvi!!!!!!!!uz se tesim az napises.. -
-
Re: Matyas
Čau Vašku,díííky za chválu! Jestli chceš zkusit hraní tak je lepší bejt u nějaký agentury. Ta se dozví o konkurzu a pošle tě na něj. Matyáš *4* -
-
Re: Re: Matyas
a ty jsi byl v ake agentúre??kdybych už šel do toho tak abych se nedal do dajakí podvodníckej...když je to tajný odepiš prosím tě na mail..ak jsi to ty *3*
-
-
-
Matyas
Ahoj matyasi pls nemoh by sis udelat skype nebo icq byla bych moc rada kdyby si si ho udelal mam te moc rada a sem tvoej nej. faninka a chtela bych s tebou chodit to yb asi neslo co psl napis mi zpatky *3* *14* *14* *14* *1* -
...
paaani tak Matyáši ty máš fakt veľký fan-club...asi si ešte na mňa pamatáš ja som tá zo Slovenska *1* *1* ...inak mynule som ťa videla pri divadle na Vinohradech a úžasne hráš v divalde ide ti to fakt dobre.. na to že más 11 si super..ani ja to tak nezvládam ako to ty zvládaš *1* *1* -
Matyáš Valenta
Ahoj Matyáši dik že mi napíšeš na email. Nemohla bych se s tebou někdy setkat nebo si s tebou zahrát v nějakém filmu nebo v divadle??? Moc tě o to prosím protože je to můj životní sen *9* . Prosím zeptej se!!! *3* Už se nemůžu dočkat až mi napíšeš!! *14* *14* *1* *3* *15* -
Matyáš Valenta
Ahoj Matyáši baví tě být hercem??? Opravdu bych se s tebou chtěla někdy vidět nebo si zahrát v nějakém filmu. Nevíš jestli někde není nějakej konkurz pro děcka který by si moc rádi zahráli v nějakém filmu????? *9* Prosím písni mi na email!!! *14* *9* *3* *3* *1* -
-
Re: Matyáš Valenta
Odepíšu všem. Díky *4* Matyáš
-
-
Pro Matyáše
Ahoj matyáši ty si skvělej herec, ale hlavně dobrej kluk *14* chtela by sem se s tebou nekdy videt *14* PROSÍM Je mi 11 let a ty jsi o cca 2 měsíce starší
Mockrát dík (odepis mi prosim na e-mail) -
Matyáš Valenta
Ahoj Matyáši seš moc dobrej herec a moc pěknej kluk.Jak si se stal tak slavným??? Kdybyste někdy potřebovali nějakou desetiletou holku do nějakého filmu tak mi prosím písni. Moc tě prosím napiš mi na email!!!! *3* *9* *1* *1* *14* *14* *3* -
-
Re: Matyáš Valenta
Ahoj Nikolo! Moc dííík, napíšu ti na mail. Matyáš *4*
-