-
Matyáš Valenta
Ahoj Matyáši!!!!!!! Jsem tvoje největší fanynka!!! Ani nevíš co bych dala za to abych tě někdy viděla na vlastní oči *9* nebo si s tebou zahrála v nějakém filmu!!!! Dokonce by mi stačilo kdybys mi napsal na e-mail!!!! Napiš!!!!!!! Tak ahoj hvězdo!!!! *14* *14* *1* *1* *15* -
Matyáš Valenta
Ahoj Matyáši seš fakt ten nejlepší herec na světě.Jednou bych chtěla být jako ty!!!!!!! Moc tě prosím nenapsal bys mi na e-mail? JSEŠ PROSTĚ NEJ HEREC!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *1* *1* *3* -
matyáši
matyáši jsi prima kluk *14* a tak jsem se chtela zeptat jestli maš holku *7* *1* *1* *3* *5* *4* *14* *3* *15* *14* *14* *14* -
-
Re: matyáši
Díííík *3* . Holku teď nemám, jenom kámošky *3* . Matyáš *4*
-
-
matyas
ahoj matyasi ja sem terka strasen se mi libis prosim neposlal by si mi tvoej icq nebo skype jestli mas napis mi prosim an e-mail byla bych mooooc rada pa zdravi Terka -
-
Re: matyas
to je ta terezka janů *1* http://profil.lide.cz/profile.fcgi?auth=&akce=profile&user=Terezka.Janu
*5* -
Re: matyas
Icq ani skype nemám, písnu na mail. Matyáš *4*
-
-
zdeněk
ahoj já jsem zdeněk kalvoda hraju v některích reklamách ale né moc a hraju v divadle na vinohradech mohli bychom se setkat *8* *1* -
-
Re: zdeněk
Tak přijď na Donaha *3* V čem hraješ ty? Maty *4*
-
-
Vzkaz pro Matyáše
Ahoj Matyáši,jak se máš? Seš opravdu skvělej dětskej herec. Jsem tvůj velkej fanoušek. Mam tě úplně nejraději. Jaký to vůbec je být slavnej? Zrovna včera dávali pořad Mr.GS,kde jsi byl jako vzácný host. Moc ti to tam slušelo. Ten pořad jsem si i natočil. Pořád ses tam jenom usmíval a bylo to velmi roztomilé *1* *1* . Měj se hezky,zůstaň i nadále tím skvělím klukem a určitě mi odepiš. Budu se těšit. Pa -
-
Re: Vzkaz pro Matyáše
Díky moc! Já si nemyslim, že jsem nějak moc slavnej. Takže v pohodě *3* Mr. GS mi dalo zabrat. Vůbec jsem nevěděl dopředu na co se budou ptát. Tak jsem rád že se to líbílo. Maty *4*
-
-
Čus Matyáši prosím te máš icq?jestli jo nenapsal bych ho mi na mail? *3* -
-
Re: ICQ
Icq nemám, na mail napíšu. Matyáš *4*
-
-
Jaro2008
Nazdar ty malá hvězdo. Koukám že tady máš mega fanclub *1* *1* ,si za chvíli budeš muset udělat vlastní stránky *5* .
Copak se bude toščit na jaře a v létě 2008 ??? Raf´táci byla pecka, v gymplu ses neobjevil, tak jsem zvědavej jestli se na něco podobnýho mužem těšit.
Kdyžtak písni na mail jestli je to nějaký tajný.
Měj se, moje malá sestřenka je z tebe uplně odvařená *1* *1* *1* *1* *1*, tak bacha na ni *1* -
-
Re: Jaro2008
Teď budu točit pro ČT televizní film s Jitkou Scneiderovou a J. Langamjerem. Jinak nic většího *9* . Kolik je sestřence? *1* *1*
-
-
ahoj
Ahoj bráchanče,prosim tě,vyřiď mámě že už je po NOvym roce a že už byste mohli konečně přijet k nám na tu návštěvu *3* .Pa a pozdravuj Aničku a pány rodiče *14* -
-
Re: ahoj
No nazdar nestřenko *15* Máma vzkazuje, že přijedme hned jak to půjde *3* ale prej to znáš *3* *3* Pozdravuj Nikolku. Maty
-
-
Napiš
Napiš mi někdy na mail, please. *14*