-
nejlepsi herec
jsi nejlepsi herec jo ,proste raftaci i maharal by se bez tebe neobesli das mi cislo ,jestli ne chapu ahoj *3* -
jsi super
ahoj maty jsi super herec fakt lepsi neni jsi muj idol proste jsi bomba pls odepis *1* -
-
Re: jsi super
Robine díky za chválu! To potěší. *3* -
-
Re: Re: jsi super
Maty nemas zaco ja bych si chtel zahrat v nejakem filmu s tebou neslo by to?strasne se mne libi raftaci a maharal ulici sleduju kazdy den tak bych si to chtel zkusit kdystak mi napis na e-mail ahoj robin *5*
-
-
-
Ahoj
Ahoj Matyáši chci ti říc že si nejlepší herec na světě a Ulice je nejlepsi serial kamaradis hodne s Vojtou Kotkem *3* -
Ahoj
Ahoj Matyáši chci ti říc že si nejlepší herec na světě a Ulice je nejlepsi serilal kamaradis hodne s Vojtou Kotkem *3* *3* -
matyas
cauky maty jak se mas???jestli nahodou budes mit icq tak me ho pls posli na email diky mooooc muj email slunicko039@seznam.cz *3* pls pls -
-
Re: matyas
Icq fakt nechystám, sorry *9* . Nemám na comp vůůůbec čas. Točím Zdivočelou zemi a za pár dní komedii do TV. *3*
-
-
jejda
jezushkoteee=*** .. sesh ploshte upo nejuzashnejshi klcuiiina na svethe .. upo nejviict loztomillej =*=)) .. ashi budu pedofil =D .. muck=* -
prozba
ahoj Matyasi jak se mas mas icq??? a nechystas se tedka nekdy zase natocit nakej novej film a jak se ti hralo v raftacich s Jirkem Madlem a s Vojtem Kotkem?????? *3* -
-
Re: prozba
Icq nemám, k počítači se dostanu málokdy *9* Pořád točím Ulici a seriál Zdivočelá země a taky se objevím ve Škole na výsluní. Od 15.2. bude v kinech film Mharal - tajemství talismanu. Tak na něj zajdi a napiš, jestli se ti líbil, jo? -
-
Film
Jak ses dostal do filmů?Docela mě to zajímá. -
Re: Re: prozba
moc je to bomba jaky mas e mail ahooooooooooj maty *3*
-
-
-
Ahoj! V Rafťácích se mi hrálo super, akorát byla dost zima *9* . Matyáš
-
-
Re: matyaši