-
ahoj
Ahoj Matyáši jsi fakt dobrej hlavně v Rafťákách! *15* -
Matyáši
Ahoj uz jsi uvazoval na jaku strednu skolu jse chystas?ci na konzervatorium nebo ne.....?hrozne mne to zajima....prosim odepis.... *3* -
-
Re: Matyáši
No chtěl bych dělat režii, takže gympl a pak FAMU. Ale taky mě dost chytlo divadlo, tak asi režii na DAMU *3* *1*
-
-
robim
Ahoj robine dal ti maty jeho mail?????prosim ked jo tak bys mi ho nedal????prosim prosim......INAC AHOJ MATY SI FAKT SUPR HEREC SI MUJ IDOL A STRASNE TA OBLUBUJEME V NASI RODINCE A HLAVNE JA JSEM TAKY ZAVYSLAK ZETA MAM AJ NA MOBILU AKO TAPETU....JESTE SI MUSIM ZOHNAT TAPTU A BUDE SUPR!!! *3* -
-
Re: robim
ne ja bych ho taky chtel moc ,protoze je nej herec na svete inac maty pls napis mi na meil ahoooooooj ses muj idol *1* *1* -
-
Re: Re: robim
Ahoj robime moc tě prosím nedal bys mi Matyášův email???? Moc tě prosím!!!!!! *9* *9* *3* *1* -
Re: Re: robim
Tak já vám písnu oběma. *3*
-
-
-
Matyáš
Ahoj Maty u nas na Slovensku si fakt velka hviezda a hlavne u nas doma :-D si fakt super a dost sme sa z teba nasmiali v raftakoch uz sa tesime na novy film kde hraaas.....priala by som si sa s tebou zoznamit fakt priala..prosiiiiiim odpis *4* -
newim
cus mates doufam ze se zitra uvidime zase rano ve skole u skrinky joo a abych nezapomela moc ti fandim jsi moje zlato *5* *14* -
-
Re: newim
Čus Dany, dííííky *3* a po svátcích u skříňky *1* *1* *4* -
Re: newim
TO MAS DOBRY ZE MUZES MATYASE VIDET NEKDY *9*
-
-
Matyáš
Ahoj koukam ze opravdu nemas moc cas na comp ale chci se te zeptat tocis nejakou komedii *3* a porad koukam na raftaky jsou bomba s tebou bez tebe byto bylo takovy chudy bez vtipu. *3* -
-
Re: Matyáš
No čas fakt nemám. Teď budu navíc hrát v divadle na Vinohradech v komedii Donaha.A v televizi (na ČT) půjde asi v zimě komedie Kája a Zabi, tak na to koukni a dej vědět jak se ti to líbilo. Dost jsem se při natáčení vyřádil *1* -
-
Re: Re: Matyáš
určitě dam vědět a kouknu se nato ,ale myslim si ze to bude supr s tebou a v ulici se ted zase asi objevis kdys ti bude deda delat udrzbare tak at se dari zase napis ahoj ROBIN *1* -
-
Re: Re: Re: Matyáš
Jo, teď se tam budu zase objevovat víc a taky tam se mnou hraje moje malá ségra. Hraje EMU, která zatím nemluví. Tak se měj, čau a díky. -
-
Re: Re: Re: Re: Matyáš
to je tvoje ségra a ona s tebou hraje i v jinych filmech a taky mas dnes volno kvuli stavce a suprove hrajes *3* -
-
ahoj maš mail?ja vim že me neznaš *9*
-
-
das mi pls email
-
-
-
-
-
prosim
Prosim šel bys Matyáši tedy když zrovna budeš mít čas na moje webové stránky www.kitikat.blog.cz jo a zanechal bys tam nějaký e-mail.Tak čau a dík. *1* *1* *3* *4* *5* *15* -
prosba
Ahoj Matyáši nemohl by ses zeptat nějakého režiséra jestli by sem nemohl hrát v ulici tak mi prosimtě odpověz na e-mail.Dík. *1* -
prosim please
ahoj dal bys mi tvuj e-mail prosim chtel bych si stebou psat jsi muj idol *15* -
Matyáš
ahoj moc se mi líbí tvoje filmy tocis nejakej ahoj *3* -
-
Re: Matyáš
Zrovna točím s režisérem Maharalu Pavlem Jandourkem takovou komedii pro ČT. Pracovní název je Kája a Zabi a bude to trochu scifi. Z počítače mi vyleze česká Lara Croft *1* Natáčení je super. Snad se to bude líbit i tobě *3* -
-
S tebou to bude super -
ahoj ja ti chci rict ze s tebou jsou filmy skvely mi sme si podobny ja jsem rak a hraju rok tenis jako ty dnes mam narozky tak bych mel nejvetsi radost kdybys ses zeptal jestli nejaka volna role pro mne byl by to nejlepsi darek na svete ahoj Robin. *3* -
ahoj s tebou jsou filmy prosre skvely mi jsme si trochu podobny ja jsem rak a hraju taky tenis rok jako ti dnes mam narozky rad bych si s tebou zahral ve filmu pls zeptejse byl byto pro mne nejlepsi darek na svete. *3* -
ja ti chci rict rad bych si stebou zahral ve filmu mam dnes narozeniny kdybys mne rekl a mohl bych si zahrat byl byto nejlepsi darek na svete pls *3* -
s tebou jsou filmy vzdy skvely vcera jsme se skolou byly na filmu Maharal je to proste super ja ti chci rict ze taky hraju tenis taky jsem rak.jenom jsem o rok starsi ti hrajes zavodne nebo rekreacne ahoj tvuj obdivovatel Robin *4*
-
-