-
je to kre**n a hlavne gay http://disneychannel-news.free-life.cz/2013/08/21/tvrda-rana-pro-maxe-geroge-z-the-wanted-directioners-radujte-se-mate-zbran/ precte te si to a potom zkuste urazet 1D a to si vas vychutnam, kdyz ste stejny pi** jako the wanted tak to potom jo *8* *8*
-
-
a co jako pipky ??? nějaká vyjeb..á kun.atoto říká o maxíkovy ať jde do pr.e.e!!!!! a vy taky :*** TWFANMILY FOREVER !!!!! taky se do vás necpu že HARRY ten teplouš byl načapán s gayem -_- !!! Harry je teplouš největší,miluje Louise :*
-
-
a jak si prosím tě přišla na to že Harrysek má něco s Louikem, a jak víš to že ho načapali s gayem tys ho snad načapala ? ne tak drž hubu
-
-
Ty si skvělá,tak ted už vím jak urážet :DDD IDIOTY HNUSNÝ !!!!!!
-
-
Já poslouchám 1D, ale taky si někdy poslechnu TW, je mi jedno co proti sobě mají ty skupiny. Já jsem vlastně ani nevěděla co proti sobě mají, ale i tak jsem se nedala odradit. Měli bysmé my vést náš život a ne nějací kluci. Můj názor........Hate Me! :DDDDD
-
-
Honestly ??:) Hate You ;) ..
-
-
Jo, je mi jedno jestli se ty dvě skupiny nenávidějí oni můj názor nezmění. Klidně mě nenáviďte za můj názor, to jsou dnešní děti :)
-
-
-
Max je úžasnej kluk já ho miluju spolu s Nathanem *14* *14* *14*
-
OMG, já jsem directioner a mám ráda i TW, ale co tady někteří "directionerové" píšou... *9* *10*
-
Jo holky,co ste TW fanmily a nesnášíte 1D,Max z Tw napsal na Twitter,že se mu líbí klip od 1D BEST SONG EVER ,a že Liam a Harry jsou skvělí baviči :P (jsem directioner) *1* *1* *1*
-
WOW! on je tak sexy, chtěla bych ho někde potkat, i kdyby to bylo na ulici.
-
Fujka!..:DD
-
-
si děláš srandu ne on je uplně boží *14*
-
-
hezkej borec maxik *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
jiste... !! kravo
-
-