-
Je to vážně SEXY muž kdybych ho jednou potkala tak nevím co bych dělala
-
-
prosím tě nedělej, no kdyby si ho potkala tak by ses otočila možná na něj ukázala fakáče a šla dál
-
-
Všechno nejlepšíí miláááčku-maxííííííčku můůůj :********* miluju těěě !!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
trapný .. jako mužeš ho mít ráda vše v pohode jednom chci rict že maxa zrejme nikdy nestretneš .. je to malá šance .. a že s tebou premluví vubec ješte menší .. myslím že mu je uplne jedno jestli mu popraješ vše nej .. i když u eho každy fanynka dobrá že jo?
-
-
Happy B-Day Maxxie *14* *14*
I love you. *14* -
Týjo ta fotka :O *14* já ho zbožňuju <33 (ale má blbý datum narození :D)
-
Si imbecilni blbec uz na pohled a pisnicky se mi taky nelibi THE WANTED mate na pravo zit ale vy ho mrhate a za tim co tady ted pisi si budu stat *3* tak si piste co chcete dotoho
-
-
máš pravdu je to blbec...
-
-
asi tak vačšeho kkta som nevidela:D .. namyslenec jeden:D ..
-
vy ste blbci ....co vam vadi???? 1D jsou čuráááci !!!!
-
-
No určite !!!!!! Ti tw su luzri
-
-
dekujem za tvou podporu a vrele s tebou suhlasime .. určite mluvim i za mou novou kámošku
-
-
já taky! prosim te! ja tam byla i adminkou ale tedkom už nejsem nestiham kuli škole a tak vždyť to znáš .. kolik ti je?
-
... novou kámošku .. to zní moc dobre ;)) .. nekdy bychom se mohli zkontaktovať .. jek seš na facebooku ? .. skontaktuj mne na stránke hate the wanted .. som tam čestnoui členkou;)) .. taky souhlas
-
-
Taky si to myslíím !!! ... jedinej sympaťák ej tady Siva kaneswaren alebo jak to má .. myslím že ten je proste správnej hoch :))
-
-
1D jsou hodní kluci .. Max je dost namyslenej nemyslíš ? .. čtela som jak o sebe vykláda jak je dobrej v posteli .. a teťkom ho jedna holka vysmála že sa má čo ješte učiť .. vraj bola hodne nespokojná .. víš príde mi trápne ked o sebe neičo také povie .. dokonca spal s mámou 3 detí .. když mu bylo 16 ... Fuck him !! ..:33
-
-
já citím že tohle bdue na celej život .. tiež ?? .. jsem hodne ráda že sme sa takto našli .. accidentally .. ;33 .. Myslím že Max má naiku hard party .. zase ho bude pár holiek ohovárať že je enschopnej .. oh guys ... ;DD
-
-
nebo nathan ješte jednou udela dobrou party hard se svou panenkou:D :.. jako to ma ve zvyku .. nech maxíka na pokoji .. chudak se precenuje ... až moc .. vždyť ať je v tom svém ..
-
-
no jo a neni ani dobry je to proste jenom nejaky namysleny zajic že jo? ja ho tak nenavidim .. neni hezky ani v ničem dobry - jo nekterym se libi jak spíva ale no ... a rika jaky je dobry a nevim co same kraviny no ne?
-
-
jo jako i kdybychom si nerozumneli v jinych oblastech stale muzem ohovarat maxa i sivu ... a voblékni se do siví;):D jako cejtím ze budeme kamosky
-
jo to teda jo .. Siva a Max .. patrí k sobe ;)) ... tým jsem si dozajista jistá ..:D .. seš mi mocinko sympatická !! ... mneli bychom se nekdy stertnout a trebars jen tak poklábosit a poohovárať klukov a tak víš ..
-
to tedy jo .. a nejem jemu .. i jeho kámošovi ze skuppiny .. Siva Kaneswaarovi nebo jak se jmenuje .. jako o to je za meno že jo? ty krávo vždyť já ho neumím ani vyslovit .. jako siva aspon neni namyslenej .. tda nevim ale určite neni tak moc jako max ze jo? Siva a max by byla tedy dobra dvojka .. meli by bejt nejaky dou nebo neco ..
-
presne .. uplne seš to trafila .. Trafajdo :33 .. Max by sa mal oholiť na jeho gebuli .. je tam dosť zarastenej .. nič v zlom :DD .. ale leze mi an nervy jak si ymslí že všechno dokázal a tak vždyť to znáš .. ja jsem max a umím vše vše jsem videl a takk ... ty jo .. jemu by bolo treba sať za porádnou vyučenou ..
-
-
-
-
-
-
Ty kráso, kolik vám je??? *1*
To je čurina si tu počíst. Až z toho vyrostete tak se vám uleví *15* -
Max je nejlepšííí *14* *14* *14* *14* *14*
-
všechno nej MAXI <3
-
-
proč mu tu prajete všechno nej ? ... on si to nepročte .. ste trošku mimo ne ? .. pojte do mne ;33
-
-
myslím že Max fajn kluk *14*
-
nevím proč má Max ve vztahech Lyndsey Lohan když spolu nechodí. na jedné stránce bylo že to bylo jenom o líbačku.
-
-
taky to nechápu- a kdo to sem dal?
-