-
Mel Gibson
Nemusím ho *5* -
-
toho z-m-r-da nemusím
je to de/bil, 7harantů s babou, a další 2 s milenkou. No jo, když na to má.......živit tu zbytečnou havěť nenažranou. Až natáhne brka, tak se všichni pobijou o jeho miliardy dolarů a ostatní majetek -
-
Re: toho z-m-r-da nemusím
nějak mi nedošlo, že by to mohla být tvoje starost... -
Re: toho z-m-r-da nemusím
ty gumo!
-
-
Re: Mel Gibson
To je jasný,že ho každý nemusí,ale já ho mám ráda.Je to jeden ze tří mých oblíbenců-další je S.Stallone a jednička je H.Ledger *3* Mel se mi nejvíc líbil ve filmu Patriot a Po čem ženy touží,jen Statečné srdce nemusím-hlavně proto,že to špatně skončí. *9* -
-
Re: Re: Mel Gibson
Mel Gibson je nejlepsi herec ktereho znam :) palec nahoru :) pro me je na prvnim miste. *3* -
Stallone je c.y.p jak lampa
a navíc neumí ale vůůůůbec hrát. je to ublíženecký š m e j d *16* -
-
Re: Stallone je c.y.p jak lampa
Chudáčku - asi máš nějakej hodně velkej komplex *1*
-
-
-
-
MEL GIBSON
Mel Gibson je prosťe najlepší v Smrtonosných zbraňiach 1,2,3,4 ako Martin Riggs. *4* -
smrtonostná zbraň 1-4
TOTO sa veľmi vydarilo :-) škoda, že nie je aj časť 5..., Mel nechcel :-( *9* -
Narozky
Dnes má Mel Gibson narozky. Všechno néjlepší, hodně štěstí, zdraví.... *3* *4* *14* . -
Mel Gibson
Mel Gibson je super herec.Moc mi líbilo ve filmu Smrtonosná zbraň 1,2,3,4.:-) -
Mel
Mel je krásný chlap, úžasný herec a neméně dobrý režisér. Miluju jeho filmy a nejvíc se mi líbil v Bounty a v Patriotovi. -
MEL GIBSON
Mel Gibson sa mi najviac páči V Smrtonosných zbraniach1,2,3,4 tu je najlepší. *4* -
chyba
hele ještě v tý filmografii chybí film muž bez tváře(the man without a face) z 1993 -
mel
je to nej herec v neděli si koupím Po čem ženy touží.Je tam nádhernej.Jeho nejlepší film je odplata.Nemám ráda statečny srdce až na to svobodáááááááááááááá -
Smrtonosná zbraň 5
Pro všechny fanoušky Mela mam dobrou zpravu, vypada to že se brzo dočkame Smtonosné zbraně 5 ...
http://tn.nova.cz/red/film/m el-gibson-mozna-natoci-dalsi-smrton osnou-zbran.html