-
Forever Young
Jana rocnik 66,chtela bych byt zenou na kterou muz s velkym M ceka a mysli cely zivot.Krasna pohadka pro nas dospele narozenych v 60.letech. *14* -
znamení
tak jako kloubouk dolu před nim, je fakt solidní herec, kterých uz není tolik... a kdyz sem viděl film "znamení" tak sem měl fakt nasráno, soucítil sem s ním a to vypovídá o tom že je fakt profesionál -
pan herec
ahojte. dnes som si po dlhsom case pozrela film po com zeny tuzia. dobre som sa pri nom zabavila. mela gibsona mam uz dlho rada, pacia sa mi vsetky jeho filmy, ktore som videla, hlavne patriot, smrtonostna zbran, maverick, statocne srdce a mnoho dalsich. tento herec bol dobry vzdy, ci je starsi, ci bol mladsi. to, ci pije, ci nepije, je jeho problem, hlavne, ze sa to neodraza na jeho hereckom talente. takze mu poprajme dalsie dobre filmy a nevsimajme si negativnu reklamu, lebo aj tak nevieme, co je a co nie je pravda, pokial to priamo nevidime. -
nejj
je to člověk kterej je nejj jeho filmy sou nejlepší jako sou treba Umučení krista on je poste nejj *14* *9* *14* -
Mel
Skvělý herec,dovede perfektně tváří a očima vyjádřit pocity a myslím,že čím starší,tím hezčí. *14* -
odivuhodný herec
Taky neznám film ve kterém by se mi nelíbil. Myslím, že je to úžasný herec a moc ho obdivuju. Dokáže zahrát úplně všechno a to moc oceňuju. V každém filmu mě ohromil - ať už to bylo Statečné srdce, Výkupné, Patriot,.... a spousta dalších. Jen tak dál! -
Prostě Mel
Mel je můj nejoblíbenější herec. Ne, protože se mi líbil v pár filmech, ale neviděl sem film ve kterém hrál, který by se mi nelíbil. Za zmíňku stojí filmy: Mad Max 1,2,3 , Smrtonostná Zbraň 1,2,3,4 , Meverick, Údolí stínů, Věčně mladý, Počem ženy touží, Spiknutí a v neposlední řadě Statečné Srdce u kterého se vám musím přiznat, že si u něj vždy poprečim. Tohle jsou mé oblíbené filmy. (doufám, že jsem na žádný nezapoměl *7* )
Melova síla je v tom, že dokáže zahrát komika, podívína*9*,romantika*8*, nešuku a "tvďáka *16* ". *9* -
-
Re: Prostě Mel
Eště PATRIOT přece, taky bomba ... *3* -
Re: Prostě Mel
Zapoměl sem na Patriot a Pták na drátě *3*
-
-
ano
Pán Gibson je pravý chlap proto protože je kozoroh, má to v sobě ! *5* *5* -
Přání k narozeninám
Mele, přeji ti všechno nejlepší k narozeninám, štěstí, zdraví. *14* *8* *4*
Mel je krásný, hodný, prostě užasný, s něho by si měli brát příklad i ostatní muži. *3* -
muž bez tváře
nejen že tu chybí Statečné srdce jak je uvedeno níže....avšak chybí tu i Muž bez tváře *13* což je taky perfektní film...neměl byste nějaké informace o tomto filmu...je to prej napsané podle románu nějaké spisovatelky...víte o tom něco? dík za odpovědi *7*