Přejít na výpis diskuzí

Mel Gibson

OSOBNOST 31.12.2006 
139 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kde ?

A kde máte STATEČNÉ SRDCE ?
  • Bezva Herec

Mel Gibson je opravdu dobrý herec.Scifi film Znamení se mi opravdu líbil a ani komedie Po čem ženy touží není vůbec špatná.Je to prostě machr a velký dříč.
  • Prostě nej

Mel je prostě nej ... A čím je starší, tím je hezčí - nebo šarmantnější nebo jak to říct ... Dokáže zahrát klasickou roli (Hamlet) i akčního hrdinu nebo totálního romantika. Prostě je dobrej a k tomu není co dodat. Všimli jste si někdy jeho očí, když hraje zoufalství? Naprosto dokonalý! :o) *14*
    • Re: Prostě nej

NENI TAK šPATNEJ *9*
  • Mad Max

Od časů Mad Maxe po Statečné srdce,jednoznačně nej ve svém žánru,sedm dětí-smekám.Charizma stopro.Šílenec,ale tvrdej chlap,bojovník a tvrďák,chtěl bych tak skvěle vypadat,jen s chlastem nemít problém:-)
  • Mel Gibson

Mel Gibson je dobrý herec,v poslední době,ale nic moc o něm slyšet není.Prý ho vykopli z Hoollywoodu,i když je i režisér.Umučení Krista je poměrně dobrý film,ale poněkud drastický.
  • alkoholik ?

Mám ráda jeho filmy, je nejlepší, tak proč pije? V poslední době jsem o něm nic jiného nečetla.
  • pomůžete?

Ahojky sháním DVD nebo VHS s filmem Hamlet rok 1990 s Gibsnem.. díky
  • Ivetka

Melík je jenom můj!
  • Dotaz

Víte někdo kolik MEL měří??? *3*
    • Re: Dotaz

12 cm
      • Re: Re: Dotaz

vysoký 179 nebo nízlý 179
    • Re: Dotaz

No jasně, Mel je vysoký 179 cm.(tedy aspon podle informací na IMDb)
  • Mel je pusinka a můj kocourek!!

Melíku miluju Tě,a posílám Ti vzdušnou pusinku. Jednou si Tě vezmu! Já své sliby plním.Papa *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit