-
Telenovelu Sultana sleduji a tuto telenovelu mam moc rada Sultana a Hirem zboznuji Je mi moc lito ze s Hirem po zdravotni strance neni v poradku a tak dej Buh aby se z toho uzdravila Jsem z toho smutna ze uz ji neuvidim v tych dalsich dilech Hirem je vinikajici a krasna herecka v Sultane tu svoji ulohu hraje dokonale jak prava Sultanka Proc ty producenti daly takovou starou herecku misto Hirem to uz nemely lepsi?
-
-
Přesně tak Evo.
-
Hirem tam nehraje, protože čeká mimino.A museli tam dát tak starou herečku,protože kdyby byla mladá nebylo by to jako z tý doby.Jsou tam starý všichni.A navíc je jí skoro podobná.
-
-
A to napätie vzdy TO JE UZASNE !!!!!!!!!!!!!!!
:D
:) -
Meryem uzerli NEJLEPSI♡♡♡♡♡♡;-);-);-) je taky dobra herecka je super!!!!!
-
milujem film SULTAN a najviac HIREM a SULEYMANA .
-
hirem je najkrajsia zo sultana aj z celeho sveta
-
Meryem Uzerly je největší bohyně světa!! Mám ji moc ráda <3... Chtěla bych jí vidět naživo a dostat její podpis s fotkou.. .. Pořád se dívám na Velkolepé století a Hurrem tam je božská!! Já být na jejim místě dělám to samí!! ..Sem tvoje velká faninka Merry!! :3 Jen tak dál!! ;)
-
Pozrite sa na fanstránku venovanú Meryem Uzerli :) www.meryemuzerli.blog.cz
-
-
já tam teda nic nevidím....
-
-
vše nejlepší Meryem :)))))
-
meryyyy všechno nejlepší hondě zdraví štěstí lásky a pohody jsem tvoje velká fanynka mám tě v pokoji jako obraz hurem sultan mám tě moc moc moc ráda tvoje velká faninka Esetr Zálešáková. HAPPY BIRTHDAY MERYYYYYY.LOVE LOVE
-
Meryem je krásná a úžasná herečka.Zbožnuju ji!!!! *14* mám ji fakt moc ráda *3* a ve velkolepém století je nejlepší postava Hurrem ♥
Prostě Meryem je super *14* *14* *14* ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ -
-
Souhlasím *14* *14* *14*
-