-
Ahojky Míšo seš faklt úžasnej herec a strašně krásnej klučina fakt k nakousnutí Hrozně moocky se mi líbíš hlavně v Rock podvraťáků *14* *14* *14*
-
:)
ahojky...sem nevěděla že se narodil skoro u nás v brně *1* *15* -
Nepřestavej hrat!!!
Prosim Michale neprestavej hrat!!! *9* jsi skvely a ne jen herec si proste uplne uzasny a mam te moc rada!!!! *14* -
jednička chlap!
čus Michale, zahrál si fakt dost dobře role ve filmech jak známmých tak i těch méně známých. Já vím, že už teď moc rolí nemáš a zajímáš se něčím jiným. Začal jsem hrát křoví, kompars, později i ty menší vyditelny role:-)) a byl bych rád kdybys mi k tomu něco řekl jak dál, co vše a jak, atd, atd..No byl bych vděčný. (a nejsem gay) :-) takže tě nechci zbalit :-) jen tě obdivuju jako chlapa!dík, čus. -
Ahojda zase ti asi jako jedna z tisíců potřesu upřímně pravicí za film Pelíšky je to jeden z nejlepších filmů a se skvělým obsazením...! =)
-
ahoj michale si hodně dobrý herec a rád jsme se díval na filmy s tebou třeba pelíšky nebo ro(c)k podvratáků nemohl jsem ze scénky v pelíškách kde si Sašu poslal do pr*ele :) pokračuj dál.. *3* *3*
-
Katka z Dobré čtvrti
Zrovna mi jediné neudělili maturitu. A to nemám s drogama vůbec nic společného. 6.11.2006 Ve škole to začalo už před dvěma lety. Příští rok bude rozhodující. *9* *9* -
si moc hezkej
-
HA DIVADLO
Včera jsem byla s kamarádkou na Fridě v Ha Divadle bylo to super,všichni jste byli skvělí.Hodně uspěchů Tobě i kolegům.Dana. -
...
JJ Michal je supa herec...a moc mu to jde.myslím že se ještě hodně proslaví ;-) a držím mu teda palce =o)