Přejít na výpis diskuzí

Michael Beran

OSOBNOST 31.12.2006 
31 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj

Ahoj, chci Vám všem poděkovat za Váš zájem o mě. Opravdu moc mě to těší a lichotí mi to. Díval jsem se že mám i webovou stránku a jsem za to moc vděčnej, protože sám sem se k něčemu takovýmu furt nedokopal. Ještě chci jenom doplnit nějaké informace: jako herec se už neživím, ale neznamená to, že bych už vůbec nehrál. Příkladem je nový seriál Než se táta vrátí, mimochodem půjde v srpnu do kin jako celovečerní film (ale je to neoficiální - zatím). V současné době se živím jako produkční v centru hrané tvorby v České televizi a protože jsem z Brna tak v jejím brněnském studiu.
    Díky všem za vaši podporu. Zase sem někdy něco napíšu.
    Michael Beran (opravdu)
    • Re: Ahoj

Tak ale to je trapne a 10 let si pořadne ve filmu nehral a ted chceš zkončit? už ses mohl pomalu proslavit..tk aspon nam tu piš neco o sobe *16* *8* *4*
      • Re: Re: Ahoj

a davej nejake novinky nebo fotky :) *3* *14* *8* *3*
  • Ahoj...

Míšo, jsi fakt úžasný herec, zamilovala jsem si tě už v roce 1999 když jsem poprvé viděla Pelíšky. Myslím si že máš opravdové charizma a talent pro hraní. Jen tak dál, budu ti držet palce a těšit se že tě zas brzo uvidím v nějakém novém filmu! *14*
  • Ahojky

*14* Ahojky Míšo!
    Si opravdu sqělej T-pek *14*
    Byl si na Akademii(Jablonec),byla jsem inspicientka a ptal si se jestli máme hlad... *1* No nic chtěla sem Ti napsat a zeptat se jestli přijedeš i příští rok *4* protože bych Tě chtěla jetě vidět... *5* *16*
    *1* *14* *14* *14* *1* *1*
    • Re: Ahojky

určitě přijedu, neměj strach
  • NOvý serial

Bude hrát v new serialu,plus nov rozhovory vše na michael-beran.blog.cz
  • fandím Ti

Pelíšky mám na videu. Líbí se mi tam každá scéna, ve které Míša vystupuje. A ještě exot. Myslím, že se věnuje spíš divadlu. Hezky zahrál v seriálu Dobrá čtvrť. Napíšeš mi svůj e-mail? Nebo tady přidej pár fotek. Díky. *4*
  • Ahoj...

Míšo, jsi fakt úžasný herec, zamilovala jsem si tě už v roce 1999 když jsem poprvé viděla Pelíšky. Myslím si že máš opravdové charizma a talent pro hraní. Jen tak dál, budu ti držet palce a těšit se že tě zas brzo uvidím v nějakém novém filmu!
  • ahoj

ahoj michale,nechceš navštívit šumperk? uvítala bych tě *4* jinak jsi super herec a moc taky moc hezkej *14* *3*
  • :-*

*14* sladkej si nevíc *4*
    • Re: :-*

Díky :)
  • "Uvidíme se v Cannes." *7*
  • Čus

*14* Čus Míšo,byl si u nás na akademii v jablonci.Jsem (inspicientka)a ptal ste se nas jetli mame hlad! *1* No jinak doufam ze budes na akademii i pristi rok *5* protoze bych Te chtela jete videt *1* *14* *14* *14* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit