-
Čau Míšo, chci ti jenom říct, že jsi fakt bezvadnej kluk a jsi tak krásnej, že jsem tak krásnýho kluka nikdy předtím neviděla. Drž se, moc ti fandim a budu ti posílat hlasy
-
Myslim, že to dotáhne daleko. Má hustej hlas dobrou Image apod. Je nadanej a je mu osmnáct takmá na hodně.
-
Will Young je lepší!!!
Vím,že teď působím jako odpůrce,ale je fakt,že Will Young je lepší než Foret,Will Young je britská superstár a je dokonalí jeho zpěv je jak kvalita samá a jak uslyšíte jeho zpěv tak se pomalu ale jistě rozplynete a až pak uslyšíte jinou písničku od jiného zpěváka tak vám je na zvracení protože se vám zdá že ta nejkvalitnější muzika je ta kterou dělá Will Young...je nejkrásnější člověk na této plenetě....jenomže on je to britská superstár a tady jsme v česku tak se zase vrátíme k Forettovy:on je tak svým způsobem hezký a svým způsobem umí taky zpívat (jenomže will young je lepší)promiňte mě to ujelo ....on si zasloužil být ve scéně česko hledá superstá (stejně jako will young) promiňte mě to zase ujelo....já si myslím že kdo říká že Michael Foret má hodně fanynek a že je uchyl tak to by si snad měl tak trochu promyslet co to vůbec plácá...zkuste to....!!! -
Prodávám podpis Michaela Foreta!
Ségra byla na přímim přenosu a po skončení ulovila pár podpisů! Chceš-li do 2 dnů najít podis svého miláčka ve schránce, napiš na můj e-mail! Mam jich málo, takže máš poslední šanci. Nepropásni jí! Papa Petr :-) -
napis mi sve telefonni cislo na telefon +420723462578 libíš jse mi jemi 17 let.
-
michal je namyšlenej vůl
-
ahojky já ti fandím pa Petra
-
No coment
Podle mě je to namyšlenej frajer, kterej si o sobě myslí bůh ví co. Jde mu jen o to být slavnej - né o zpěv. -
Ahojky Míšo
Ahojek Míšo jseš ten nejskvělejší kluk na nic si nehraješ a proto sis mě fakt dost hodně získal! V minulém díle 1. 5. byl si fakt sexy, moc ti to slušelo a jak si začal zpívat no prostě krása! (sluší ti to v každém díle) Pa měj se krásně posílám pusu -
Mišákovi F.
Míšo?Mám na tebe jednu otázečku....Ty prej budeš hrát v pohádce se Šárkou Vaňkovou je to pravda?Pleas odp..Pa pa Hanča(Prostějov) -
Míša
Míša je skvělej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fandim mu!!!!!!!!!!!!!! -
Míšánkovi Foretovi
Michale seš super zbožnuju tě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Seš super!!!!!!!!!!!!!!! -
je děsnej
celkový projev tohoto cukrouška je přímo odpudivý.Doufám,že bude následovat Jankoviče -
Mišáčkovi
Miško,jsi nejlepší.Prostě naše SUPERSTAR. -
Pro nasi Superstar
Ahoj Mišačku,chci Ti napsat,že si ten nejhezčí,kluk na světě!!!Maš ten nejkrásnější hlas z celé Superstár!!!A i kdybys náhodou,ale to opravdu jen náhodou nevyhral,tak se prosadíš...Budu Ti nadále posílat plno sms a držet Ti palce...Mam tě moc ráda!!!!!! PS:Né,že by mi bylo 15.let,ale trochu mě překvapilo,že je pro Tebe 15-letá holka mladá...Vždy´t neji o nic starší... -
Míšánek!
Ahojky Miško!Jsi super,nějakej Horváth ti nesahá ani po kotníky a srovnávání tebe se Samerem je BLBOST!!!Protože ty jsi prostě superstar.Držím ti paleč a posílám SMS.Musíš vyhrát!!!! -
!!!!
Je hroznej!!!! -
misanek
ahoj miso si vazne docela dobry zpevak,ale nikdy ti nesedne ta pisnicka kterou si vyberes.jindy si zas jak skuseny zpevak kterej je skusenej jak kaja gotu ale jinak ti docela fandim pa niki -
Hrozně se směje jak debil a je to ichtil nevim co si o sobě myslí!a taky zkazil to On my head já kdybych byla Danem Bártou tak mu dám přes držku!
-
Motto
Míša je prostě jednička!!!!!!Je prostě super!!!!!!!!!!