-
ahojky mám tě moc ráda a fandím ti
-
ČAU
Čau Michale!Nevim jestli si to někdy vůbec přečteš ale to nevadí..Chci ti jen říct, že seš podle mě fakt hezkej a dokonce umíš i zpívat!Asi tě zklamu, ale na Superstar to nebude..ale druhý nebo třetí místo ti sedne..a taky doufám, že mě za chvíli neomrzíš jako sámer..měj se a určitě si koupim(nebo spíš vypálim tvoje cédo) -
superstar
ahoj michale zpivas docela dobre a ses docela dobrej frajer -
Misa je fakt super!!!!! Lidi halsujte pro něj!?!!!!!
-
holky
mííííííííííííííšááááááááááááááánek je prostě neeeeeeeeeeeejlepšššššššššššššššššššššší. -
dobrovolné
Lidi jak tak čtu ty vaše názory,tak opravdu se bavím.Zavítala jsem poprvé na tyto ztránky a můžu Vam říct,že je to děs samá závist, a nebo sprosté narážky to se to uráží a nadává,když nestojíte jeden před druhým a neřeknete si to přímo do očí.To by asi vypadalo jinak co? A NEBO SNAD NE! Jenom ještě dodám,že Foret je dobrej umí zpívat,ale nezapomínejte,že je to taky jenom člověk -
vzkazík
Ahojky Míša Foret je fakt nejlepší je sám sebou a na nic si nehraje a to je moc fajn.Zaslouží si obdiv.Celá rodina mu moc fandíme,protože je fakt nejlepší.Ahojky Nikola-Niky. -
Čéééést prde jak škvoříš?
-
Míša je jednička!!!!
Prostě ho zbožňuju-ty jeho očička atak.Miluju ho!!!!!!!! -
Ahoj Misacku,si moc super a fandim Ti!!!!Si moje SUPERSTAR!!!Si nejen krasny,ale mas Moc pekny hlas...I kdybys tuhle soutez nahodou,ale vazne jen nahodou nevyhral,tak verim,zese prosadis.Mam Te moc rada!!!!!!!!!!! PS:Chtela sem se te zeptat,proc je pro tebe 15leta holka malo.....Vzdyt,nejsi o nic vic starsi.....
-
Ahoj Misacku,chci Ti jen vzkazat,ze si ten nejlepsi zpevak a kluk na svete....Si sladky.Mam Te moc rada....Si nase Superstat:-))))
-
*20.9.1986
-
Rok Narození
Michael Foret * 20.září.1986 PS : A netajte to!!! -
Tak jak je?Hrozně moc ti fandím a není to jenom kvůli tomu že si moc hezkej.ale máš moc hezkej hlas a opravdu umíš zpívat.a chtěla bych tě někdy slyšet na živo. tak čauky a můžeš napsat.Kaččíkkk
-
Mišáček Foret je nejlepší!
Míšánek je nejlepší,nejhezčí a všechno to dohromady je prostě nej nej nej!!e -
super
Jsi fakt nejhezci kluk ze superstr prvni i druhe rady.Moc ti fandim a libi se mi jak zpivas i kdyz se to nekdy nepovede. -
Ahoj, Já si myslím že Michal je opravdu krásný kluk a skvělí hlas který má od Boha ale i přes to na sobě bude muset makat. A hlavně by nebylo vůbec dobrý kdyby "spichl" Jednoduše řečeno je úžasný a pokaždé když začne zpívat tak mnou projede neuvěřitelné vzrušení.-)
-
Ahojky dáme pokec?
Ahoj lidičkové !!! Můžu vás ubezpečit že zítra budu zpívat jen pro vás a dám to od srdíčka tak jako vždy. Tak mi držte palce a posílejte hlasy. A jestli budete mít čas tak se podívejte na tyhle stránky. www.pervers.cz To jsou moje oblíbené a vždycky když sem na síti tak se tam kouknu. Ahojky lidičky. -
Jeste neco Misaku:-)
Nechtel bys pro me pracovat v mym nocnim klubu, zpival bys a tancoval, plus jeste neco navic, proste by si bavil lidi a slusne by sis vydelal, tak si to nech projit hlavou, jasan?! -
hovno
MICHAEL FORET JE JENOM MUJ VY PIČE TAKŽE SI NEDĚLEJTE NÁROKY