-
???
Děcka!! Vždyť je to taky jenom člověk, žádná nadpřirozená bytost, jak by se dalo z předešlých příspěvků vyčíst!!!!! Připadá mi jako zajíc, na kterého se žene tisíce pubertálních psů....samozřejmě, že mosim brát v úvahu aj tu 30letou ženu(slečnu), co po něm tak jede :-D -
Myšák
Jseš skvělej věřím ti.pa velkou pusu -
Mišáček je jenom můj a kámošky Helči
-je prostě super -je nejlepší -je krásnej -má hezký oči -když se zasměje tak je jenom můj a když zaspívá tak vím že je prostě nejlepší a nikdo mi ho s kámoškou nesebere -
Mišáček
Šárko,nejseš jediná která miluje Mišku Foreta / my ho úplně žerem je úplně super -
FILIP JANKOVIC A JEHO EROTICKE FOTO
SUPERSTÁR A JEJICH SEXUÁLNÍ ORGIE SEX MICHAELA FORETA http://celebrityweb.ic.cz a ZDE DALŠÍ ČESKÉ SUPESTÁR EXKLUZIVNÍ FOTO STAČÍ SI VYBRAT KOHOKOLIV Z TOP12 A UVIDÍŠ JEJ NAHÉHO!!! i kluky!!! http://celebrity.ic.cz/0 -
mich
Ne že by nebyl hezkej ale moc zpívat neumí Teďka jak zpíval tak mi to připadalo jako kdyby zpíval jak baba ale jinak je pěkný kus -
míša je super, ale gába je taky dobrá těm dvou fantim :o))))
-
sameček Mišáček
Jestli si někdo myslí, že Mišáčka Supersamečka Foreta žerou jenom naivní puberťačky, tak je na omylu. Mě táhne na 30 a upřímně, dost mě dostává. Sálá z něj tolik sex-appealu, že bych ho nejradši provedla světem nadpozemských slastí. A až mu vyjde CD, nezaváhám ani vteřinu a budu si nechávat denně hladit ouška jeho rajcovním hláskem! -
je sladkej
-
Kdyby sis měl vybrat mezi hudbou a sexem co by sis vybral?Odepiš prosím.Dík Katka
-
MÍŠA
je úplně super a podle mě je lepší i než Sámer Issa.Ten jeho nádhernej úsměv,a jak upřímně se kouká do tý kamery,mno to je prostě super,nemyslíte???Takže nezapomneňte v neděli koukat na Superstar a posílat hlásky Míšovi Foretovi!!!!! -
www.michael-foret.mysteria .cz ...spousta fotek, videa, fan-club, atd.........
-
www.michael-foret.mysteria.cz ...spousta fotek, videa, atd......
-
míšánek je nej!!
Míšánek je prostě nej! A jestli to vidíš Míšo, tak ti držím palečky ať se dostaneš co jedál...třeba budeš naše 2 SuperStar!! :-) -
Teda řekl bych že ten kdo michaela uráží je fakt pěkný vydlabaný rajče!!!!! já jsem kluk a i přes to mu fakt fandím je dobrej!!
-
Vy všichni co nenávidíte Míšu Foreta-nej krypla na světě jste Good a ne jako ty přiblblý puberťačky co se poserou pokaždý když ho uviděj!!!
-
Seš dóóóóóóóóst super, seš prostě SuperStar
-
míšovi mému idolovi
-
miluju tě Míšo...vlastně ne,miluju svího kluka ale držím ti palečky...je mi třináct let,a su trochu divná osoba,ale myslím že pokecat se se mnou dá.Nechtěl bys mi odepsat na e-mail?jseš super,nejlepší na tobě je,že jsi ještě hezčí než Sámer,ale přitom upřímější,milejší,seš prostě super!Co tě baví?čemu jsi se věnoval,než jsi šel do superstar? P.S.:nevadí,že ti říkám MÍŠO?
-
MILáčEK
JSEš PROSTě NEJLEPšI A NEJHEZčí KLUK NA SVěTE JSI PROSTě SUPER