-
Míšo seš nejlepší!!!! Seš krásnej
-
MICHAELOVI
Seš SUPER!!!!!!!!Nejlepší z celé SUPERSTAR a ten kdo tě pomlouvá ti akorát zavidí tvůj užasnej vzhled a hlavně ten krasnej zpěv.seš prostě SUPERSTAR se vším všudy =o) -
Vzdyt je hroznej a neumi zpivat a navic ten jeho desnej hlas...
-
SešNEJ
Seš super!!!!Nejlepší z obou ročníkú Superstar máš krásnej ojedinělejhla a krásně maluješ seš prostě NEJ a mooooooooc krasnej -
Michal
Myslím si,že ti co mají k Michalovi trapné připomínky ještě nic nedokázali a to je štve nejvíc,že druzí můžou být úspěšní a ne sedět na prdeli a blbě tlachat.Jsi Michale v pohodě a určitě to vyhraješ tak se drž. -
miluju tě
-
i love you
ahoj míšo jak se vede -
Míšánkovi
Michale seš super,nejlepší,dokonalej... Miluju tě!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Míšovi
Míšo Forete seš super MILUJU tě -
Michalovi
Jsi opravdu dobrý, ale jsi velmi mladý, nezpychni a dál na sobě tvrdě pracuj, můžeš to dotáhnout daleko.Fandím ti. Vyhraj!!! -
Mišánkovi
Ahoj Míša je prostě nejlepšííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí íííííííííííííííí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A bude superstar:-))) -
Má pravdu že si tlama komunistická
-
feri jak vys ze smrdi?ti ho znas osobne?
-
jaj!
je sladkej až to bolí!! A to se mi tedy moc nelíbí!! -
,,Americkej úsměv\'\'
,,Americkej úsměv'' -
míííša..!!!!!
achojky míšo moooc prosim jestli bys mi mohl poslat podepsanou fotku..mooooooc ti fandim a posilam ti mooooc hlasu tak se měj pappa tvoje fanynka..!!!!!!!! -
smrdi
michal je dobrej ,ale moc smrdí -
michal je peknej zpivat docela umy .v prvnim superstar jsem fandila samerovi a nevyslo mu to tak doufam ze to vyjde micalovi
-
pro Michaela Foreta
Ahoj Michaeli moc ti fandím moc se mi líbí jak spíváš,takí chraplaví hlas ale je moc super.Promin za ty chyby nemám zrovna jedničku s češtiny.Tak čau tvoje největší faninka Jiřina. -
FORET
Ahoj Míšo no když to tak pozoruju tak prostě letos je to opravdu o vzhedu a fanynkách Kristýna neměla vypadnout a ta protivná Nosková až po tobě prostě bohužel vizáš neni vše...a sympatie taky ne hlas je zajímavej ale ne na superstar...jinak hodně úspěchů..