Přejít na výpis diskuzí

Michael Foret

OSOBNOST 31.12.2006 
577 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Míšo seš nejlepší!!!! Seš krásnej
  • MICHAELOVI

Seš SUPER!!!!!!!!Nejlepší z celé SUPERSTAR a ten kdo tě pomlouvá ti akorát zavidí tvůj užasnej vzhled a hlavně ten krasnej zpěv.seš prostě SUPERSTAR se vším všudy =o)
  • Vzdyt je hroznej a neumi zpivat a navic ten jeho desnej hlas...
  • SešNEJ

Seš super!!!!Nejlepší z obou ročníkú Superstar máš krásnej ojedinělejhla a krásně maluješ seš prostě NEJ a mooooooooc krasnej
  • Michal

Myslím si,že ti co mají k Michalovi trapné připomínky ještě nic nedokázali a to je štve nejvíc,že druzí můžou být úspěšní a ne sedět na prdeli a blbě tlachat.Jsi Michale v pohodě a určitě to vyhraješ tak se drž.
  • miluju tě
  • i love you

ahoj míšo jak se vede
  • Míšánkovi

Michale seš super,nejlepší,dokonalej... Miluju tě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Míšovi

Míšo Forete seš super MILUJU tě
  • Michalovi

Jsi opravdu dobrý, ale jsi velmi mladý, nezpychni a dál na sobě tvrdě pracuj, můžeš to dotáhnout daleko.Fandím ti. Vyhraj!!!
  • Mišánkovi

Ahoj Míša je prostě nejlepšííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí íííííííííííííííí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A bude superstar:-)))
  • Má pravdu že si tlama komunistická
  • feri jak vys ze smrdi?ti ho znas osobne?
  • jaj!

je sladkej až to bolí!! A to se mi tedy moc nelíbí!!
  • ,,Americkej úsměv\'\'

,,Americkej úsměv''
  • míííša..!!!!!

achojky míšo moooc prosim jestli bys mi mohl poslat podepsanou fotku..mooooooc ti fandim a posilam ti mooooc hlasu tak se měj pappa tvoje fanynka..!!!!!!!!
  • smrdi

michal je dobrej ,ale moc smrdí
  • michal je peknej zpivat docela umy .v prvnim superstar jsem fandila samerovi a nevyslo mu to tak doufam ze to vyjde micalovi
  • pro Michaela Foreta

Ahoj Michaeli moc ti fandím moc se mi líbí jak spíváš,takí chraplaví hlas ale je moc super.Promin za ty chyby nemám zrovna jedničku s češtiny.Tak čau tvoje největší faninka Jiřina.
  • FORET

Ahoj Míšo no když to tak pozoruju tak prostě letos je to opravdu o vzhedu a fanynkách Kristýna neměla vypadnout a ta protivná Nosková až po tobě prostě bohužel vizáš neni vše...a sympatie taky ne hlas je zajímavej ale ne na superstar...jinak hodně úspěchů..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit