-
Jsi 1
Vůbec si nevšímej těch trubek co ti nadávaj, oni sami by se tam neodvážili vlízt,kdyby měli vyslechnout verdikt poroty tak by se rozbrečeli. Takže si fajn a já budu vždy při tobě. Zpíváš nádherně, tvůj hlas vždy poznám a to je hlavní. -
Ježííííši lidi, vy jste se vážně zmagořili. Tenhle trouba s totálně úchylným usměvem kterej dokáže akorát hledat kameru a culit se do ní...?? To má být superstár...? Vy puberťačky, dejte se do kupy... tohle vážně nemůžete myslet vážně
-
Pro xXxx
Seš kretén.Jak potom vypadáš ty,magore. -
Bože ty si tlama
Forete ty když se začneš usmívat tak se mi chce zvrecet a to vůbec nemluvim o tvojim zpěvu, ta tvoje hlava vipadá jak rozkopnutý zelí. -
Míša
čus hele seš fakt dobrej!!!!!!!!!!!! -
Míšovi
Čau Míšo.Včera si zpíval fakt dost pěkně.U mě si nejlepší.Prostě si Superstar.Měj se hezky Romča -
Míšovi
Ahoj Míšo.Máš strašně krásnej hlas a moc ti fandim.Přeju ti štěstí v dalších kolech -
pro Míšánka
jsi ůžasnej prostě super stršně se mi líbíš a každou neděli ti posílám 2sms -
pro Foreta
Ahojík Míšo doufám že si přečteš alespoň jeden můj vzkas moc ti fandím a držím palečky pa jseš nejlepší!!! -
ahoj míšo miluji tě moc se za to stidim ale jsem gay
-
Čau.
-
Ahoj holky, diky moc vsem za podporu, opravdu si ji vazim! Tady je muj mail, muzete mi napsat;-)
-
krásně se zubíš:o)))
-
Achojky Mišánku strašně moc se mi líbíš pro mě jsi prostě ten pravý, doufám že budeš Superstar. Držím ti palce!!!!!!
-
Míša
Miluji tě seš nejlepší!!!!!!! -
je prostě super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ahojky Míšo! Zpíváš strašně nádherně. můžeč mi napsat tvůj mail nebo telefonní číslo?Straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sně mooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooc ti fandím PA pa pa pa pa pa pa pa pa papa pa
-
NEJSLADSÍ Z CELÉ TOP 10
-
Ahoj Míšo dáš mi tvoje čislo na mobil prosím ješte jednu otazku co mam udelat pro to abys mi dal pusu? Strašne ti fandím!!!!!!!!!!!!!!!! Ahoj Klára
-
:)
koukej se tam udržet co nejdýl misho :) ..fandim ti :) ..btw: to od bárty si zazpíval suprově :) ..ty 4 ucha co tam sedí tomu nerozumí :))