Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nikkyt

dobrou zanesskoooo

Tak dobrou *4* lidi bude si tu se mnou ještě někdo psát nebo už mam jít taky spát??? *7* *7* *7*
    • jirineczka

Re: dobrou zanesskoooo

ja si taky cu ete povidat *3*
    • goosexd

Re: dobrou zanesskoooo

ja budem kľudne...=]
      • nikkyt

Re: Re: dobrou zanesskoooo

ok tak o čem budem diskutovat?????????? *7* *7* *7*
        • goosexd

Re: Re: Re: dobrou zanesskoooo

taak asi o Michaelovi =D...hmm si jeho fanúšik už od detsva?
          • nikkyt

Re: Re: Re: Re: dobrou zanesskoooo

Tak posloucham ho asi od deseti to sem se akorát začínala zajmat o hvězdy.... a ty?
            • goosexd

Re: Re: Re: Re: Re: dobrou zanesskoooo

ja no ani neviem pamätám si že sa mi páčila jeho hudba už od mala ale rodičia ani nikto nie sú jeho fanúšici takže ma k tomu nijako neviedli...úplne že milovať som ho začala minulý rok myslím...mrzí ma že až tak neskoro ale som rada že to bolo skôr ako zomrel =(...hovorila som si že veď má len 50..môže žiť ešte aspoň 20 rokov ...snáď ho uvidím aj na živo niekedy =(...ale nečakala som že umrie tak skoro =(...veľmi mi chýba =(...a nenormálne ma rozčuľujú tie nepravdivé články o ňom =(
          • goosexd

Re: Re: Re: Re: dobrou zanesskoooo

ako ešte nie si dospelá ale myslím tak že či si na ňom vyrastala...
  • zanesskaaaa

Lidi páá ja ju spát.. doufám že se mi o něm bude zdát.. jste úžasní.. i když vás neznám tak se mi s vámi píše hrozně dobře.. jenom vy víte jak mi je.. mám vás ráda.. Dobrou!! *4*
    • thesimsa

Re: pá

Dobrou:-)
    • goosexd

Re: pá

Dobrú....prajem ti sladké sny s Michaelom =]
  • zanesskaaaa

pd

Lidi já z toho fakt nemůžu.. ale kdyby sexuálně zneužíval toho chlapce to přece nejde.. ten klučina by z toho musel být vystrašenej.. přece když někdo někoho znásilní.. je to trošku něco jinýho než zneužít.. ale tak přece za tím chlapem nejdete a nepovídáte si s ním.. a tomu klučinovi bylo tak kolem 11 let když mu to údajně udělal.. když jsem na základce poslouchala ty naše páťáky tak toho o sexu věděli víc než já v jejich věku:D:D.. přece ten kluk musel vědět co dělá kdyby se to stalo.. a když jsem viděla ten dokument jak ho ten klučina co mu pomohl z rakoviny držel za ruku.. to prostě nejde všechno dohromady.. nevím všechno se mi to plete prostě to nemohl udělat.. *9*
    • thesimsa

Re: pd

Majky to neudelal..
      Neznam nikoho kdo tomu veri(teda jen mamka veri ze jo:-(..)

Aji spoluzaci rikaj ze by to neudelal (a to nejsou jeho fandove..)
      • zanesskaaaa

Re: Re: pd

víš lidi si myslí že to udělal.. protože když předtím než zemřel tak když se řeklo MICHAEL JACKSON.. lidi si hned představujou plastiky a podezření z pedofílie.. ,,INNOCENCE LIKE AN ANGEL'' to on podle mě je podle mě je *4*.. pro ty co neví to znamená ,,NEVINNÝ JAKO ANDĚL''
        • thesimsa

Re: Re: Re: pd

Jo mamka je z tech lidi kteri uvidi v novinach nakej hnus a hned toho cloveka nenavidi a neda si to vymluvit..
          Musim se priznat ze jsem ho driv taky nemela zrovna rada...Ale asi pred pul rokem o Majkym davali neco v televizi a tam jsem pochopila ze by toho asi nebyl schopnej ale stejne jsem nebyla zadna jeho fanynka..Ale asi tyden po tom co zemrel jsem se divala na kousek dokumentu pak jsem se divala na pohreb ten sem celej probrecela a druhej den jsem se divala na celej ten dokument a ten den jsem se do nej zabouchla *15*
      • nikkyt

Moje mamka tomu taky věří že prej každá hvězda má nějakej úlet.Já jí furt řikam že Majkí by to neudělal ale ona si furt mele svý *8*
        • goosexd

hmm ja ani neviem čo si myslia moji rodičia...ja som asi jediný michaelov fanúšik z celej rodiny...ale keď pri pohrebe povedali že prekonal aj beatles a že to bol naj umele tak povedali že no to hej ...takže som rada že aspoň nejaký náznak =DD...ale neviem či veria tým hlúpostiam ....
      • goosexd

a prečo si to tvoja mamka myslí?
        • thesimsa

To nevim..Asi zavist nebo co *1*
          Ale neda si to vymluvit..Neveri ani tomu ze mel vitiligo a proto je tak bilej..Proste je proti Majkymu zaujata *16*
          Si nemuzu dat na plochu ani tapetu s Majkym aby k tomu nemela nejaky pripominky.. *9*
    • goosexd

on to určite neurobil...na nete je aj rozhovor s jeho matkou kde jej prisahal že nikdy by nič také neurobil...a on to naozaj povedal a ja mu verím....
    • nikkyt

souhlasim Majkí kterýho všichni dobře známe by nikdy nic takovýho neudělal.On děti sice miloval ale v kamarádskym smyslu.On by to prostě neudělal tam šlo jenom o peníze *10* chudák Majkí musel z toho bejt totálně vyřízenej *9* Doufejme že aspon v nebi má klid *4*
      • zanesskaaaa

já spíš myslim že když slyší tyhle pomluvy tak rotuje v hrobě jak o závod *9* .. je smutný že ani po smrti člověku nedají pokoj *9*
  • jirineczka

Jedině Majkí

tó uz tu fakt nikdo neni a vsichni jste sli do hajan jo ja tu nechhci byt sama *9*
    • goosexd

Re: Jedině Majkí

ľudia čo si myslíte o tom údajnom štvrtom michaelovom dieťati ...môže to byť pravda??...lebo podľa mňa sa v detstve podobal na Blanketa
      • thesimsa

Re: Re: Jedině Majkí

Ja si myslim ze by to mohl byt jeho syn..Blanketovi se hodne bodoba a na fotkach kde uz byl starsi se dost podobal i Majkymu..
      • jirineczka

je to hezky ze je vas tu jeste tolik a o tom diteti je to lez Majkí ma jenom tri deti to vim stoprocentne a polozim az to i ruku do ohne ze ma jenom ty tri deti
        • goosexd

Re: Re: Re: Jedině Majkí

ja už neviem čo si mám myslieť ale neverím že by sa Michael nestaral o svoje dieťa...keď po ňom tak veľmi túžil...ale zas ten jeho možný syn vie úplne úžasne tancovať poppin...a možno len jeho matka nechcela aby vyrastal s tak slávnym otcom ...kvôli bulváru
    • zanesskaaaa

já taky:-D
    • thesimsa

I ja tu jsem *1*
    • goosexd

ja tiež =]
    • nikkyt

já tady sem *4*
  • terinda321

.....

Dobrou noc lidičky... nechte si zdát o Michaelovi *4* *4* *3*
    • thesimsa

Re: .....

Dobrou *4*
  • jirineczka

Jedině Majkí

Je tady ještě někdo???
    Dneska jsem byla v Praze a byla jsem v muzeu voskovych figurin a mam asik 200 fotek s figurinou Majkího. No ono jako figurina pekná ale ve skutecnosti byl(je) Majkí o sto pro hezci *14* *4* *14*
    • thesimsa

Jee se mas:-))
      • jirineczka

jj docela jo ale jak me boli nohy to si nedovedes predstavit
        ale jako fakt ta figurina jako supre jo al eve skutecnosti fakt vypada(l) upln ejinak tak vic bozsky
        • thesimsa

Re: Re: Re: Jedině Majkí

Ale tak za ty fotky to stalo ne?:D i kdyz jen s figurinou..

Tak Majky byl dokonalej a ani jeho vlastni figurina na nej nema:-))
          • jirineczka

Re: Re: Re: Re: Jedině Majkí

no to jo no jsem si prvni vypila frape a ta co tam v tom muzeu prodavala ty listky me docela hodnme nakrkla protoz enormalne pro studenty sta vstup 70 kc a ja a sestrenak jsme dohroady z aobe platili 280 kc protoze jsme ani jedna nemely studentskou kartu jako ona ji mela jo ale proslou no a ja jelikoz jsme z ostravy tak jsem ji nechala tam ze jo no takjako jenom skoro 1700 jsem nechala z avstupy v praze
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: Jedině Majkí

No tak to nastve:-D
          • nikkyt

Re: Re: Re: Re: Jedině Majkí

taky závidim.Jinak trošku sem to zmenčila a dodělala srdíčko.... tak snad se to tam už konečně objeví
            • nikkyt

Nejde mi přidat jedna tapeta a thesimsa mi poradila at to skusim nejak upravit tak sem to zmenčila a přidala srdíčko......... řešili sme to tady docela dlouho už je to nejspíš na druhý straně *4*
            • jirineczka

co objevi??? ted jsem trochu mimo misu
  • nikkyt

pro Thesimsa

tak jo něco s tim zkusim udělat a budu doufat že se to pak nahraje
    • jirineczka

Re: pro Thesimsa

hele vis co spis to zkousej do te doby nez se ti to tamulozi to mas hend
    • thesimsa

Re: pro Thesimsa

Ja myslim ze jo...
      A kdyz ne tak to nahravej tak dlouho dokud se to neobjevi *1*
      • jirineczka

Jedině Majkí

mi povidej ja jsem myslela ze mi neco zustane a zustala mi jenom 5O a tu mam jeste na tyden tak jsem zvedava jak s tim vyjdu
  • lina25

:))

Dobrou bando a Majkýho v duši! *4*
    • thesimsa

Re: :))

Dobrou :-)
  • nikkyt

Problém

Nevíte proč mi nejde přidat tapeta??? všechny ostatní dou.Vždycky jí tam normálně přidam nahoře se mi napíše normálně Tapeta byla nahrána na server, během několika dní se objeví mezi tapetami. A všechny ostatní se tam normalně objeví kromě tý jedný snažim se jí tam přidat už tejden ale at dělam co dělam nikdy tam pak nenaběhne *7* *10*
    • zanesskaaaa

Re: Problém

netušim.. ale většinou ti to tam musí napsat co je za chybu
    • thesimsa

Re: Problém

Nema treba moc MB *7*
      • nikkyt

Re: Re: Problém

nevim ale rozměry to má : 1620x892
        • thesimsa

Re: Re: Re: Problém

Tak to nevim..Ja jsem tapety este nenahravala jen fotky ale i hodne fotek ktery sem nahraju se vubec neobjevi *9*
          • nikkyt

Re: Re: Re: Re: Problém

hm.... tak já taky nevim *9* proč to nejdea zvlašt u tydle tapety mě to se... ehm štve *16* trvalo mi 3 hodiny než sem jí dodělala *9*
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: Problém

Jo to je zakon schvalnosti *1*
              Tak to este zkus nejak upravit me se taky nechtela nahrat jedna fotka pak jsem ji dala ramecek a nahrala se..:-))
  • nikkyt

Haloooo

je tady někdo *7* *7* *7*
    • zanesskaaaa

Re: Haloooo

me too *1*
    • kacenka33

Re: Haloooo

jj já
      • thesimsa

Re: Re: Haloooo

a já *1*