Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Michael Jackson

*9* *9* *9*
  • Michael Jackson

To já na to věk mám a když jsem viděla jak je krásnej.... *3* *14* *14* strávit s ním víkend aby by to se mnou švihlo!!! *15* ach jo *9* *9* *9*
  • nikkyt

možná XD

Tak já bych ho neznásilnila na to nemam věk *15* Ale dneska se mi zdálo že sem s nim byla někde na nějakym hradě a on mě tam provázel přesně si to nepamatuju ale hlavní je že když sem odcházela z toho hradu tak mě políbil *14* *14* *14* *14* *14* a uprostřed toho všeho sem se probudila *16* zrovna v tom nejlepšim sakra *16*
    • thesimsa

Re: možná XD

Ehm ja na to taky nemam vek ale nevim jak bych reagovala kdybych kdybych Majkyho nekde videla *1*

Jee se mas to me se o Majkym este zadnej sen nezdal *9*
      • nikkyt

Re: Re: možná XD

Tak ti poradim jak to udělat aby se ti o něm zdálo :-) celej den poslouchej jeho písničky a celej den na něj myslli.Když usínáš tak se dívej na jeho obrázek,plakát....(já mam jeho plakáty vylepený naproti posteli a když usínam tak se na ně koukam) a u toho potichu poslouchej nějakou jeho písničku-doporučuju You are not alone. *3*
        no a pak by se ti o něm na 74 procent mělo zdát *1*
        • nikkyt

Re: Re: Re: možná XD

jo a pak mi napiš jestli to zabralo a vážně se ti o něm zdálo jo? *4*
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: možná XD

Jasne:-)) ale pochybuju ze se me o Majkym bude zdat *9* Bud se me nezda nic nebo jen Blbosti :-D
            No prave ze nezdalo *9*
          • nikkyt

Re: Re: Re: Re: možná XD

Tak zkus ještě políbit ten plakát nebo na co si to mluvila *3* a nemyslim to jako žert myslim to vážně nechtěla sem to nejdřív psát aby ste si nemysleli že sem na hlavu já to tak dělam *1*
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: možná XD

No zkusim to *1* snad to zabere :-))
        • thesimsa

Re: Re: Re: možná XD

To jsem uz zkousela:-D
          Dokonce jsem jeden vecer nez jsem sla spat k nemu asi pul hodiny mluvila dokonce i anglicky abych se s nim setkala aspon ve snu a stejne nic *9*
          A pritom se me zda o vsech moznych blbostech jen ne o Majkym *9*
  • angie72

:-)

Prosím vás, už jsem to tu dnes psala jednou, ale nebyli jste tu všichni.
    Pokud chcete nějaký svůj komentář napsat do knihy, kterou píšu, tak mi ho pošlete na wittmulka@seznam.cz Přijde mi na můj ofiko mail.
    Chtěla bych tu knížku dotáhnout do konce, tak mi držte pěstičky- Je to dost pracný.
    Už jsem napsala dvě své autobiografie, ale nevydala :-)))
  • zanesskaaaa

reklama

viděli jste tu reklamu na PEPSI.. hej já se nemůžu přestat smát.. to je snad první video s MJ u kterýho se směju *15*
    • zanesskaaaa

Re: reklama

http://video.novinky.cz/video/kokte jl/?videoId=6659 odkaz *15*
      • lady_jackson

Re: Re: reklama

jo ta je dobra.. ale jeste lepsi :-) viz odkazy nize:

http://www.youtube.com/wat ch?v=vd15YVb2M6M

http://www.yo utube.com/watch?v=sf098dWKmiM
    • lady_jackson

Re: reklama

kterou myslíš? tu z roku 1984? mě se líběj všechny jeho reklamy na Pepsi.. jsou bezvadný všechny..důvod proč Pepsi poráží Coca-colu :-) *1*
  • Michael Jackson

Holky oni nám ho fakt snad usmrtili:( *9* co bych za to dala aby tu byl a já ho mohka znovu vidět....byl tak sladký *14* *9* *9* *9* *9*
    • zanesskaaaa

Re: Michael Jackson

Sladký.. to je slabý slovo.. on byl to nejdokonalejší.. ale stejně musim to říct.. zní to směšně ale nebýt Michaelova otce.. který ho takhle týral, tak by jsme tady možná asi nebili.. ale třeba se pletu.. možná by byl dokonalej i tak... je to jenom moje myšlenka *3*
  • lady_jackson

video

http://www.youtube.com/watch?v=YuHo VdwOdfo&feature=related
    tohle je krásný.. ale taky smutný, až u toho pláču..
    • nikkyt

Re: video

Nádherný video mam co dělat abych se nerozbulila *9*
    • zanesskaaaa

ten klučina je opravdu Michael???
      • lady_jackson

Re: Re: video

ne, je to z filmu "The Jacksons: American Dream", je to herec... ale ty scény jsou asi dost podobný tomu, co Mike (čtu Majkí) zažil.. *9*
    • angie72

Bože to je krááása. Pláču...
      To miminko je Majkí asi, že?

Mě vždy mrzí, když je někde takové krásné video, že u toho není Majkího písnička...
      • lady_jackson

Re: Re: video

ty scény jsou z filmu o rodině Michaela, ten klučina je nějaký herec.. ale bere to dech stejně
        • angie72

Re: Re: Re: video

Jo aha... ale je to krásný...
  • nikkyt

Obraz

Nejspíš ste už četli ten článek o Michaelovi na 359 let starém obraze.Pro ty co ne tady je odkaz

http://www.ahaonline.cz/cz /spolecnost/39041/neuveritelna-podo ba-jackson-na-359-let-starem-obraze

jo a vymazte si mezery

Jinak mě zajímá jestli tomu věříte.Já teda newim ta podoba je opravdu velká.Možná je vážně možný že už tenkrát někdy žil *7* já na tyhle věci ohledně minulýho života duchů...... věřinm.Ale přesto se mi tomu nějak nechce věřit tak vážně nevim.Zajmalo by mě jestli tomu věříte vy *3*
    • bibi1

Re: Obraz

Ta podoba je fakt šílená, možná je to jen náhoda, ale kdo ví. *5*
      Já tomu teda moc nevěřím.
      • angie72

Re: Re: Obraz

Michael říkal, že chtěl být v minulém životě Monarcha.
        Já věřím na minulé životy, na převtělení a na duchy...
    • thesimsa

Re: Obraz

No ja tomu verim:-))
  • anetry

možná XD

možná byl Majkl obětí znásilnění tou ženou co jest Omerova matka. ooo šťastná to žena XD
    nezabíjejte mne, to byl jenom vtip, vždyť já ho taky miluju a taky bych ho znásilnila XD
    • lady_jackson

každopádně máš pravdu, šťastná to žena :) vždy jsem snila o tom, mít dítě s Michaelem (a vzít si ho :) *14*
    • thesimsa

Treba to tak je no *1*
  • lady_jackson

kdyby tak znovu žil...

Lidičky musím přiznat, že kdyby zase žil, dala bych za to klidně 10 let života.. jinak, jestli je Omer Bhatti opravdu jeho syn, byla bych ráda :) že má svýho vlastního syna..
    *4* je mu ten kluk podobnej, je moc pěknej
    • angie72

Re: kdyby tak znovu žil...

Napsala jsi, že bys byla ráda, že má Majkí svého vlastního syna, kdyby Omer jeho syn byl.
      Copak pochybuješ, že ostatní děti jsou Majkího?
      Prince I. se narodil a byl tmavé pleti. Teď je světlé pleti. Blanket byl světlé pleti a je tmavé. Michael řekl, že černochům se říká právě proto barevní.
      Nos mají všechny tři děti stejný, ale Blanket má jinou mámu, což znamená, že jsou tedy po Majkím...
      • lady_jackson

Re: Re: kdyby tak znovu žil...

myslím, že jsou všechny děti jeho, nemyslím si, že by Mike lhal *3* ale je fakt, že ty tři děti mu nejsou moc podobné, jsou asi spíš po Debbie a Blanket po svý mámě.. zato Omer je mu strašně podobnej! a taky výborně tancuje.. proto jsem ráda.. zas mi tam nesedí jiná věc, sice že Mike někdy zažil úlet na jednu noc? To mi k němu moc nesedí.. ale věřím tomu, že je Omer jeho syn
        • angie72

Re: Re: Re: kdyby tak znovu žil...

Blanket je celý Majkí :-) Oči, nos, pusa :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit