-
Propofol
Tyhle léky jsou strašně silný. Když jdete na operaci, tak je potřeba znát váhu pacienta právě z toho důvodu, že vše se musí nastavit na míru. To znamená, že pokud doktor dal Michaelovi propofol, tak neodhadl sílu a množství a dopadlo bohuže tak, jak to dopadlo :-(
http://www.novinky.cz/zahran icni/amerika/174482-k-jacksonove-sm rti-prispelo-anestetikum-na-klinice -jeho-lekare-provedli-razii.html -
-
Re: Propofol
to je hrozné já bych toho doktora zavřela za vraždu vždyt ho tenlékař vlastně tím zabil -
-
Re: Re: Propofol
Byl tak křehký na té konferenci, když ohlašoval comeback.
Jako správný lékař by měl naopak Majkímu předepsat vitamíny, aby dostal větší chuť k jídlu. Měl mu dát léky na zklidnění, protože byl celkově chudák rozhozený. Psychika, když je rozhozená neznamená, že je člověk psycho, nebo blázen, ale i duše může omarodit. Je to naprosto přirozená věc.
Majkí potřeboval skutečnou péči a tu nedostal.
Je mi z toho tak zle. Bolí mě na duši, protože nesnáším, když nemůžu nic udělat v takové neschopnosti... -
Re: Re: Propofol
To jo já bych mu dala doživotí
-
-
-
Mrkněte
http://www.novinky.cz/zahranicni/am erika/174482-k-jacksonove-smrti-pri spelo-anestetikum-na-klinice-jeho-l ekare-provedli-razii.html -
..
to mas pravdu -
můj názor - pokračování
Já vím, že to nemůžu tvrdit, když jsem Majkla neznala osobně. Ale nezapomínejme kolik záznamů a videí jsme s ním viděli – i těch ze soukromí. Všichni víme jak se choval a nikdy né jinak, vždy byl stejnej. Copak by se někdo dokázal takhle pořád přetvařovat? Snad jen ten největší pokrytec a tím MJ, ať už vyvedl cokoli, určitě nebyl. Z toho, jak člověk působí se dá poznat jaký je. Jsou osobní věci ve kterých měl právo lhát, protože ono vlastně nikomu nic není do toho jak je to s jeho dětma anebo kolik má plastických operací. Ale velkej lhář nebyl.
myslím, že Majkl byl právě takovej jakého jsme ho znali.
A ať už je pravda jakákoli, MJ byl jedním z nejkvalitnějších lidí, který kdy kráčeli po povrchu zemském.
Amen. -
-
Re: můj názor - pokračování
Já jsem se před chvílí koukala na videoklip Beat it v podání dětí. Bylo to hezký a tam bych taky mohla říct, jak mu ten kluk je podobný.
Ale já se k tomu už nebudu vyjadřovat, protože jsem dnes svůj názor řekla až, až...
Každopádně nevěřím tomu, že to jeho syn je. A ty jsi to napsala pěkně... -
-
Re: Re: můj názor - pokračování
Teda není!!! Tam mělo být, že nevěřím,že to je jeho syn!!!
NENÍ... -
-
Re: Re: Re: můj názor - pokračování
já tomu takě neveřím podke mě je to kec -
Re: Re: Re: můj názor - pokračování
No já mám dost. Prve jsem to měla správně. Já už neumím, ani číst :-( -
-
Re: Re: Re: Re: můj názor - pokračování
klídek, já vím, že to mu nevěříš. to málokdo.
-
-
-
Re: Re: můj názor - pokračování
taky tomu nevěřím - z principu logicky mi to nejde do hlavy. ale pravda je, že je mu hodně moc podobnej. uvidíme.
-
-
-
můj názor...
Už nějakou chvíli to tady pozoruju a fakt mi to nedá abych neřekla, co si myslím…
za prvé: bulvár je děsně směšná sebranka idiotů. Jednou napíšou že je MJ pedofil, potom že gay, pak zas že jeho děti nejsou, později že je panic, pak že impotent nebo sterilní no a dnes, že má utajeného syna, kterej vzešel z toho, když se někdy v osmdesátkách, promiňte to slovo, kurvil v Norsku.
nesnáším bulvár, je to trapárna, která jen ruinuje lidem pověst (zaplať pánubohu že né charakter).
za druhé: MJ měl vždycky rád děti. Proto si myslím, že kdyby se dověděl, že někde děcko má, byť by to bylo nečekané, určitě by se s tím netajil. Byl by hrdej. Ale zas by ho asi neukazoval na podiu, protože byl proti tomu… mimochodem to, že jeho děti nosí škrabošky byla iniciace jejich matky, řekla to v předtím nezveřejněném rozhovoru s tím ignorantem Bashirem.
za třetí: je sice pravda, že ten kluk je mu místy podobnej, ale to ještě neznamená, že je jeho syn. Stejné geny mít může – docela dost dobře to může být syn některého z jeho bratrů, protože jak víme, ti byli na takové řádění víc jak Majkl a u nich nevidím problém řádit někde na turné v Evropě a klidně z toho mohlo vzejít tohle.
za čtvrté: ať už je ten kluk kdokoliv… proč to dělá zrovna teď? Je to divné. Proč to najednou chce zveřejňovat teď, mít důkaz DNA atd? chce se zviditelnit a zajistit si větší poptávku? To je jasné že potom by ho všichni chtěli „hle, Majklovy geny, koukejte na něj, holky pojďte na něj“ atd. To je tapné dělat to zrovna teď, proč to radši neudělal, když tu jeho „otec“ ještě byl? ať už to byl kdokoli, je jisté, že Majkl ho měl hodně moc rád. A tohle je jak další podraz na něj…
za páté: koukejte na Majkla jak jsme ho znali. Působil nesměle, plaše, stydlivě a nadmíru citlivě. Takovej člověk by asi s velkým sebezapřením ukecával vdanou ženskou, kterou sotva zná, aby s ním šla. Myslím, že Majkl takovej nemohl být. Ještě k tomu když vzpomeneme jak působil v 83. Takovýhle manýry bych spíš hádala na ty jeho bratry, podle informací, které máme. Každej chlap prostě takovej není a tím spíš Majkl, když vidíme jakej byl. A když přičteme další okolnosti, tak je prost nepravděpodobné, že by něco takového dělal. -
-
Re: můj názor...
Ja si zase myslím, že pokial to je jeho syn a dneska som videla niekolko rôznych fotiek kde sú spolu, tak to mohol Michael tajiť preto, aby ich nebombardovali novinári. Aby nebommbardovali Michaela toho chlapca a chlapcovu rodinu.
Zrejme ich chcel chrániť.
Tiež beriem s rezervou tie články, ale možné to je, že bol jeho synom.
Len je divné, že jeden deň píšu o jeho neplodnosti a hneď na druhý deň je otcom 25 ročného syna.
Nechcem radšej ani vedieť čo napíšu zajta.
-
-
MJ
Tak v USA už mají být výsledky pitvy. Prý se pochopitelně prokázal propofol, ale zatím se nezveřejní úplná pitevní zpráva, protože tak týden ještě potvá vyšetřování.
Takže výsledky jsou, ale my si na ně ještě stejně musíme počkat :-( Takže zatím víme to, co jsme věděli po celou dobu. Jdu zase odpočívat. Dnes je otřesný a otravný vedro. -
-
Re: MJ
Díky za info.... *4* *9*
-
-
Sorry
Holky promiňte mi to . *9* Já vám jenom závidím že máte tak skvělého idola .. jsem vážně tupá , nemyslící pinda !! *9* Jo a máte pravdu to co jsem říkala o Majkím je fakt ode mně humus . SORRY ! -
-
Re: Sorry
Až potkáš Sinuheta, tak ho pozdravuj -
-
Re: Re: Sorry
top je pohodě...hodně lidí si to uvědomí až pozdě...ale na tobě se cení to že si se přiznala *3*
-
-
Re: Sorry
V poho kdyby jsi ho někdy viděla na živo věř že by jsi mluvila jinak jsi ještě mladá *3*
-
-
Michael Jackson
Ahoj četla jsem že Michael má mít snad syna,nevím jestli tomu mám věřit,ale jestli to je pravdaje to super *14* *14* určitě je skvělý jako Michael *3* ...........I love you Michael *9* -
-
Re: Michael Jackson
Když zadáš na Googlu (obrázky) do vyledávače Omer Bhatti, hned na první stránce je s nějakou holkou v modré bundě s bílým vzorem, řekla bych, že je Michaelovi hodně podobný (a má v bradě ďolíček...) na Youtubu najdeš pod jeho jménem i videa kde tančí - jako dítě, dospívající i mladý muž... Má štíhlou postavu a pohybově je skutečně velmi nadaný. -
-
Re: Re: Michael Jackson
Na te fotce mu je fakt dost podobnej..
A na tom videu jak tancil kdyz byl malej je hodne podobnej Blanketovi.. -
-
Re: Re: Re: Michael Jackson
Má tam i takový ten měkký "laní" pohled...
-
-
-
-
Tapety
Ještě dotaz holky. Mám krááásnou tapetu s Michaelem. Ráda bych Vám ji tady postla. Pomůže někdo? Nevím jak na to. -
-
Re: Tapety
já bych ti ráda pomohla ale nevím jak si hodláš poslat myslíš jako na mail nebo sem do diskuze nebo jak to myslíš?
-
-
Pro Aleksa
Dole se to už ztrácí, tak ti to dávám sem.
Víš co to je? Chceme pořád hájit jeho čest. Jsme unavené, jak se pořád něco píše a my už nevíme co je a není pravda.
Chceme hlvně pro něj to nej...
Mám blízkého známého v USA a ten mi posílá co se tam píše. Jejich tisky jsou úplně o něčem jiném, než ty naše bulváry...
Lidičky mějte se, jdu si pustit dokument a odpočívat... -
-
Re: Pro Aleksa
Vždyť sem o tom psala níže. Každá si do něho promítáme svoje představy. Jsme ženy, ochranitelky a my se už bijeme jako lvice mezi sebou.:) Ale z toho je vidět, jak moc ho milujeme a jak nám chybí. Mě dokonce tak, že budu jásat nad každým nově nalezeným dítětem. Uvidíme, co čas přinese. *3* -
Re: Pro Aleksa
ty se taky měj a odpočiń si angie!
-