-
ahojte
AHOJKY zdravím vás všechny... dneska mám opravdu krásný den...mnoo a jednu malou nehodu xD... dnesv hasiču mi všichni řikali Majký ... ted prosm neuražte se, že vám to říkám! *4* prostě poprvé neměli hnusný keci na něho a řikali mi takhle nikdo mi neřekl jinak *14* a pak mě hodili do kádě..brrr to bylo ledový xDxD a co vy jak vy tu válčíte? *7* *14* -
-
Re: ahojte
*15* Ahoj. No my rady nijak neválčíme, protože tady nikdo není, takže... -
-
Re: Re: ahojte
no lidi tu jsou ale nepisou !! *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ahojte
no asi tak *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ahojte
si myslim *15*
-
-
-
-
Re: ahojte
jezuskotky !! do ledove vody bych nechtela !! *15* *15* chudaku !! *4* nebo snad Majký *15* *15* *15* *15*
-
-
kytinikki
nevite co je s Niky ? *7* *9* uz tu dlouho nebyla !! *9* -
sgf
zapnete frekvence1.cz romentika hraje You are not alone !!! *14* *14* *14* -
-
Re: sgf
uz to dohralo *9* *9* *9* *9*
-
-
kykysek
jj musime se sejit !!! *4* tak mi napsis az nekdy pojedes za tetou do Prerova *4* *4* -
fotky
ahojky,za tu dobu co jsem tu nebyla tu přibyly fakt kvášný fotečky *14* -
Jackson je stroj
O Jacksonovi se rika ze dosahl vseho!nejde dosahnout vice v hudbe,v klipech,v koncertech,ve skladani hudby voblekani,v albech a nevim co jeste,byl tak dokonaly ze ho nekteri brali jako ze je z jine planety.Beat it,thriller a dalsi jeho skladby nelze prekonat,dodnes to nejde.za doby thrilleru vypadal proste on se dostal diky nejvetsimu talentu co clovek vubec muze mit tak se dostal ke stropu hudby,lepsi nez Jackson nejde byt. -
-
Re: Jackson je stroj
nikdo nebude lepsi nez MJ a kdyby jj jako ze nn tak by to uz byla jenom kopie.... MJ je original !!! Jako original se narodil a jako original zemrel !!! to si pamatuj te !!! -
-
Re: Re: Jackson je stroj
tak tom máš pravdu Mj byl a pořád bude originál.Neznám nikoho kdo by MJ překonal,hodně lidí ho kopíruje a nebo jsi z MJ dělají srandu a to by neměli dělat.Ahoj lidičky -
-
Re: Re: Re: Jackson je stroj
jj porad ho napodobuji a delaji si z neho sradnu !! a ted co umrel tak si pres neho delaji reklamku ale na me ty jejich lacne tryky neplati !!! *3* *15*
-
-
Re: Re: Jackson je stroj
moudrá slova.MJ je originál!!!!!! *3* -
-
Re: Re: Re: Jackson je stroj
jj je to ORIGINAL !! *4* *14* nas original !!! *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Jackson je stroj
jj přesně náš *15* *15*
-
-