Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kristyn875

pls???

ahojky všichni...pls jedete někdo 8. května na Thriller night? *3*
    • zzj

Re: pls???

to je v Praze ze ?
      • kristyn875

Re: Re: pls???

jj je to v Praze *3*
  • zzj

sajgfa

zapinejte frekvence1.cz romantika hraje tam MJ HONEM !!! *4*
    • zzj

Re: sajgfa

uz tam nehraje *9*
  • bajush

dj divák

Čauky. Dneska mi dj divák na óčku zvedl náladu o 100%!!! *4* Nekoukala jsem na celý, ale zrovna, když jsem na óčko přepla, volal kluk, který chtěl zahrát Michaela They don´t care about us. *14* To bylo žůžo.
    A včera jsem dostala Moonwalkera, takže to chci dneska skouknout.
    • zzj

Re: dj divák

ja jsem se nedivala *9* a moonwalker mas na dvd?! *7* taky bych chtela ikdyz jsem ho uz videla *15* *15*
  • polinka

víkend

no o Michaelovi tam teda toho moc neřekli *15*
    • zanesskaaaa

Re: víkend

Bylo to o MTV ne Michaelovi :D .. víc tam o něm říct ani nemohli :D .. ale hlavně tam řekli to nejdůležitější :))
      • polinka

Re: Re: víkend

no jo porááááád *15* ale aspon kousek tam MJ byl *4* *15*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: víkend

Žádný no jo porááááád :D .. Zvykejte si, že se o Michaelovi nebude mluvit půůl hodiny v každý blbosti, kde se objeví :D :)
          • zzj

Re: Re: Re: Re: víkend

ja jsem se nedivala !! *9* *9* *9* kde muzu najit to video ? *9*
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: víkend

nn tam nic neni nebo spis tam nic nemuzu najit *9*
            • zzj

tak fajn podivam se ale nwm jestli tam neco bude *4* *9* *4*
            • zanesskaaaa

nova.cz by to mohlo být :)
  • sasa87

ahoj Holky

JÁ UŽ PUJDU PRYČ ALE ZÍTRA JSEM ZASE PŘIJDU A MUŽE JSI PAK KLIDNĚ SPOLU PSÁT A UŽIJTE SI PĚKNĚ VÍKEND.AHOJ HOLKY S VÁMA JSI PĚKNĚ POPOVÍDÁM LÍP NEŽ S HOLKAMA V MÉHO VĚKU.AHOJ. PĚKNÉ SNY O MJ.
  • polinka

víkend

ted byly na Nově ukázky na Víkend a bude tam reportáž o MTV, takže tam bude i něco o Michaelovi *4*
    • zzj

Re: víkend

tos to se budu divat co si zase vymysli !!! nebo jestli budou vyjmecne mluvit pravdu ?! no nechame se prekvapit *4* a kdy jde vubec vikend ? *15*
      • polinka

21.20 - 22.05
        • sasa87

Re: Re: Re: víkend

UŽ SE TĚŠÍM AŽ TO ZAČNE .JSEM ZVEDATA ZDA TAM NUEUDĚLAJÍ Z MJ ZASE ALKOHOLIKA ,FETÁKA,A ANOROTKIKA JAKJO TO UDĚLY VE STŘEPINÁCH TO MĚ DOSTALY .
          • zanesskaaaa

To asi těžko :) .. je to o MTV ne o Michaelovi .. :)
            • zzj

tak ale nikdy nws co si vymysli ale doufam ze to bude o MTV a MJ tam pochvali atd. *4* *3*
          • zzj

jj to me taky dementi !!!! *16* *10*
      • sasa87

JÁ SE BUDE TAKY KOUKAT NA VÍKEND SNAD TAM BUDOU MLUVIT PRAVDU O MJ.UŽ S MOC TĚŠÍM CO TAM BUDOU POUŠTET.
  • janinka023

Na rozveselení 2

to mě štve že se vm to tam neukázalo *16*
    tak to hodím do videoklipů,jo?
  • sasa87

Ahoj lidičky

Já se dneska mám dobře,zítra do školy ješte beru dokument o Králi popu aby ho holky konečně do koukaly.Ale některé učitelky ho evidentně nemusí a nechápu jak někdo nnemůže mít rád tak laskavého a pěkného chlapa jakým byl Michael.Jinak o Michaelovi taky píše moc pěkně škoda že si to už nikdy nedoví jak ho lidičky z České republiky milovali ale pořád miluji podle toho jak to tady čtu.J eto moc pěkné že i po jeho smrti se najdou fanouškové kteří neustalále píší jak jim moc chybí a taky aby se vrátil k nám ale taky k jeho k dětem.Udělal bych snad všechno abych ho vrátila zpět k nám na zem.Aby to bylo zase jako dřív.Taky jsem slyšela že nejvíce Michaela podporovaly fanouškové z Evropu když byl v těch nejtěších chvíli v jeho životě.Nechápu jak se takhle mohla zachovat Amerika tak úspěšnému popovému zpěváku.A taky byl trochu na Ameriky naštvaní protože to co pro svojí zem udělal to nikdo jiný neudělal.Jeden z jeho bratrů řekl Michaele vem děti a jed do Evropy tam ti bude daleko líp než taky v Americe.Tak že klidně molhy žít někde blízko nás.Ale jeho rozhodnutí bylo zůstat tam kde vyrůstal.Nemůžu na Tebe zapomenout Michaele.Mám doma malou sestřenku taky Tě moc miluje a říká škoda že ho nemužu poznat a tak jedině co mi zbývá je jí vyprávět co dělal pro nás kteří ho milovaly a pořád miluji.Tak že vidět že v sobe něco měl když takle dokáže okouzit malou holčičku.A chtěla jít na koncert já jsem ti to asi před 2 roky slíbila že ji vezmu na koncert a to už jí nemůžu splnit a to mě jako starší sestřence moc mrzí že to už nemůžu ten krásný okamžit splinit vidět Michaela na podiu.Já jsem to šteští měla a ty okamžiky mi nikdo už nevezme,a moc mě mrzí že to už nikdy nezažije.Pokud jste byly na koncertech a ta atmosféra byla opravdu úžasná a ten jeho hlas byl opravdu nádherný jak zpíval a ten jeho tanec by neuvěřitelný.Ty zážitky s těch koncertů Vám už nikdy nikod nevezme pokud jste měly větší štestí než moje malá sestřenka.Ahoj lidičky.
    • zuzanka666

Re: Ahoj lidičky

Já jsem bohužel na jeho koncertě nebyla ale moje teta ano a říkala že byl NEPŘEKONATELNEJ. *15* *1* A to je moje teta o hodně starší než on *15*
      • sasa87

Re: Re: Ahoj lidičky

Já jsem byla na jeho koncertě k jeho 30letům kariéry v New Yorku .Ten dárek mi dala moje teta která žije v USA už 15let tedn dárek mi dala k mým narozeninám viděla jsem Michaela na vlastní oči a bylo ohromujicí koncert.Byla ksem dva dny v New Yorku v Madison Garden Sguera.Bylo tam snad miliony lidí,ta atmosféra nejde ani popsat co jsem tam prožila.A o tom jsem psala i mojí maturitní slohovou práci.za ty dva dny které jsem strávila ve Spojených státech stály opravdu za to a do konce mé ho života bude mé tetě vděčná co uděla ty lístky bylo moc drahé a přesto mi ty lístky zaplatila vím že se ty lístky pohybovaly zhruba od 7tisíc do 98tisíc korun,ale kolik stály moje lístky nemám opravdu ani páru,byla jsem v páté řadě moje rodiče o tom neví protože ty koncerty byly 9-10 září v roce 2001 a to pouhý dva dny před osudným 11 záři 2001.To jsem měla být už dávno v ČESKÉ REPUBLICE A VE ŠKOLE a místo toto jsme byla v USA.Michaele byl jsi super jak sji klečel na podiu a mi volaly jak Tě moc milujeme snad s toho začal až plakat byl s toho úplně mimo jak jsme něj vovaly MICHAELE,MICHAELE,a na nás volal že nás taky miluje ,kolem mě holky ale i kluci ci dělaly až to dneška nemůžu to mu uvěřit že jsem viděla Krále popu na živo,ale i v roce 1996 byl v Praze taky jsme byla koncertě.Na ty nejhezčí dny nikdy nezapomenu.Ahoj
        • zzj

Re: Re: Re: Ahoj lidičky

to se mas ze jsi byla na jeho koncertech !! *4* ja jsem nemela sanci *9* *9* *9* *9* jedine jet do NY v roce 2001 ale to mi bylo asi 5 *9* ale zase na druhou stranu v tu dobu jsem MJ milovala *14* ale zase kdo by se tahal do NY s malym destkem zhe?!! *4*
          • sasa87

Re: Re: Re: Re: Ahoj lidičky

já bych tě tam klidně vzala ,a postarala bych se o tebe mě by to bylo jedno škoda že jsme se poznaly tak pozdě.JInak to byl moc skvělé.Že jsi MJ milova už od malička.A do USA poud by Tě máma jsem nou pustila.Měj se moc hezky
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj lidičky

vsak ja jsem mela na videu jak jsem tancila jako malinka ve trech rokach na jeho pisnicky a rekla jsem do kamery ,, miluju te Majkííí *4* jsi muj buh *4* Michael Jackson je kral popu "a jeste k tomu kdyz jsem jeste tak dobre mluvit neumelo to bylo roztomili !! kdyz jsem se na to divala o prazdninach tak jsem brecela to bylo uplne klasne *14* ae tomu videu se pretrhla ta paska kdyz jsem se na to divala asi po 50 a zrovna kdyz jsem dorekla kral popu !! proste to bylo uplne uzasne ze jsem MJ mela tak rada kdyz jsem byla malicka *3* ale vubec si to nepamatuju *9* *9* *9* *9* *9*
  • janinka023

na rozveselení

Ahojík všichni!!
    Čirou náhodou jsem na youtube.com našla tohle:
    http://www.youtube.com/watc h?v=gh7Uu2B7BeA&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=84Uv FrqbkMA&feature=related

http://w ww.youtube.com/watch?v=k6EESWow2Ek& feature=related

*15* je to docelasrandovní...., co na to říkate?
    • janinka023

Re: na rozveselení

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/gh7 Uu2B7BeA&hl=cs_CZ&fs=1&"></pa ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><p aram name="allowscriptaccess" value="always"></param>< ;embed src="http://www.youtube.com/v/gh7Uu 2B7BeA&hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash " allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></ object>
    • terullka00

Re: na rozveselení

mě se nic nezobrazilo *9* ani jedno *9* *9* *8*
      • zuzanka666

Re: Re: na rozveselení

Přesně mě taky ne. *9*
        • thesimsa

Re: Re: Re: na rozveselení

Vymažte mezery ...
          • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: na rozveselení

jo diky moc *3* to druhy video je fakt dost skvěly. *15* *14* Jak tam zpíva v tom nahrávacím studiu tak tak si ho vždy u toho představuju. *14* A jak se tam podepisuje v té modré košily co mu tak moc sluší. *14* *1*
  • sasa87

holky

jinak se mějte moc hezky a krásné sny vy ví te o kom,přeci o Michaelovi.tak zítra se snad sejdeme.Ahoj

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit