-
We Are the World pro Haiti
Tato písnička bude 1.května v sobotu na čt 1 od 15:15 pokud to bude chtít někdo vidět jen abys to věděli.Moc se mi líbi že na Michaela nezapoměly a to že tam daly i jeho sestru Janet.Jsem rády že ho tam daly a písnička není špatná ale originál je lepší.Moc dobře vědely že by jim chtěl moc pomoc dětem na Haiti to by sám udělal,protože deětem po celou dobu co byl na světe jim pomáhal a na Michaela jsem moc hrdá že sám od sebe pomáhal ostatním lidem.A lidé Michaelem opovrhovaly a pomlouvaly jaký byl ,ale nic v životě nedokázaly jako on.Tak se mějte hezky.Ahoj -
-
Re: We Are the World pro Haiti
Je to opravdu krásná písnička a vždy když tam zpívá Michael s Janet tak mi to vyhrkne slzy do očí.Uteho prostě nejde neplakat.Trochu mi tam sice vadí Kenya West a ten konec ale jinak fakt dobry *14* Stopro se budu dívat.Michael by se stoprocentně snažil Haiti pomoc.Takový prostě byl.Šlechetný,rozdávačný,obět avý... *14* -
-
Re: Re: We Are the World pro Haiti
mě taky tečou slzy protože když jsi vzpomenu že tam mohly stát a zpívat tu písničky.Rády bych ho chtěla vidět pracivat na novém klipu a písni,protože jak pracoval aby se to nám fanouškům libilo.A koukat jak pracoval na svých klipech bylo moc hezké.Přesně jak jednou řekla sestra Janet že ho tak dlouho neviděla pracovat tak intenzivně jako na cd Invicible tak ho prý viděla na posled při cd Thri -
-
Re: Re: Re: We Are the World pro Haiti
album invincible se mu moc povedlo.je takové něžné a přitom rebelské.A v textech je spousta pravdy *3* -
-
Re: Re: Re: Re: We Are the World pro Haiti
Ano to cd se mu moc povedlo ale jeho otec nebyl vůbec spokojený a Michaela ponižoval.Nechápu že mu alespoň jendou neřekl jsem na Tebe synu pyšní,místo MJ jen byl a ponižoval.A jeho hudba bude pořád s náma.Ahoj
-
-
-
-
-
Michael Jackson
Ahoj Lidičky,já jsme sji dneska spoměla že 25 dubna,to znamená že bych měla skoro za dva měsíce narozeniny a to přesně na den kdy Král popu zemřel,protože jsem se měla narodin přesně 25 června v roce 1987 ale narodila jsem se až o 14 dní dýl.Tak že Michael zemřel skoro na mé narozeniny.A proto jsi ten den pamatuji velice moc dobře.Vím že to něko mu bude připadat divné ale to je pravda.Tak bych na první výročí úmrtí Michaela oslavila své 23.narozeniny.Jinak jak se vy máte holky.Ahoj. -
-
Re: Michael Jackson
Ahoj já se mám dobře a ty?? Já bych nemohla slavit narozky 25. června *9* to bych probulela celej den *15* *9* Ale nejvíc se na ten den ( 25.6) netěším protože ,1. Je to pátek takže du do školy a žádná moje kámoška nemá Majkího ráda takže o tom nemůžu mluvit, 2.V ten večer u nás vystupujou finalisti Československý superstár a já nevím jestli tam pudu *9* *9* *7* -
-
Re: Re: Michael Jackson
Tak bys jsme jsi mohly společně popovídat 25 června o Michaelovi.Já ve škole taky nemám žádnou kamarádku nikdo ho nemá rád a to já nechápu.Tak že ve škole o Michaelovo moc nemluvím prootže to nemá smysl.Taky je to úplně něco jiného.Taky jsi můžu s vámi popovídat o Michaelovi.A taky jsi s Vámi vrátim do mládí a jsem moc ráda že po tolika letech co ho mám ráda,je další generace které poslouchá Michaela určite je moc štastný že tak mladá generace co nezačila pořádně jeho kariéru ho Miluje. -
ještě, že mám narozky 24.7. Sice je to o měsíc později, ale ta 25. by mi strašně vadila. *13* -
-
Re: Re: Re: Michael Jackson
Pro mě to byl šok když to řekly že je mrtvý a já měla slavit narozky.Tak budte radi že máte narozky v jiný den než já.Tak že den kdy zemřel nikdy nezapomenu.Jinak dneska je smutný den jsi připomínat jak dlouho tu Král popu není,ale klidně tu mohl být,podle mě zbytečně zemřel.
-
-
tak to si chudacek sasa *9* *9* taky bych nemohla slavit narozky v ten den !! *9* cely den bych bulela a bulela a bulela *9* *9* *9* vazne lituji lidi kteri neco slavi 25.6 *9* !!!
-
-
-
:(((
*9* *9* *9* *9* *9* Dnes je to 10 měsíců *9* *9* *9* *9* -
-
Re: :(((
Je to přesně 10měsícu co tu není ,vzpoměla jsem jsi dneska ráno když mě budil muj mobil protože mě samožrejně budí jeho písnička.A to že je to tak dlouha a za dva měsíce to bude rok .A ten šmejd doktor je pořád venku.Už by měl konečne sedět.Ahoj Holky. -
-
Re: Re: :(((
taky jsem si na to vzpomela rano !!! myslela jsem si ze dneska kdyz jsem jela na pout (s donuceni)!!! ze tam prijdu na jiny myslenky ale nebylo to tak lehke !!! chvilkama sice jj ale stejne do nebylo ono a kdyz tam pak pousteli The way you make me feel *14* tak jsem mela slzy v ocich a nemohla jsem na to pak uz zapomenout !!! *9* *9* takze pout byla na nic !!
ja taky nechapu co ten doktor dela jeste venku ten by mel uz 10 mesicu sedet!!! nwm proc se s tim tak soud pipla !!! ale jestli bude ,,nevinny" tak ho asi zabiju !!!! debila !!!
*16* *16* -
-
Re: Re: Re: :(((
ahojky zzj, já taky byla na pouti a začali tam hrát Black or White tak sem si stoupla vedle toho HLASITÝHO repráku a začala si tam zpívat a pobrukovat a lidi co chodili kolem mě tak se mi bud smáli a nebo koukali co je to za blázna xD *16* *9* *14* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: :(((
At jsi lidé mylsí coc chtějí máš ho ráda tak jim to muže být úplně jedno.Na mě taky koukají moc blbě ale já jinak nemůžu a musím jsi taky pobrukovat a tanec raději nechám protože bych to Michaelovo skazila protože jedině on byl vynikajicí tanečník. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :(((
Moje kámoška Klauda třeba jde po ulici a myslí si že je Michael v Thrilleru a úplně tak jde a taky se na ní všichni otáčeli a jí to je úplně jedno.A jednou jsme spolu stáli na ulici spolu s kámoškou Vendou a pouštěly si Black or White a u toho jsme tančili slimáka(to je jeden kluk kterej když je nervozní tak tančí *15* )a zrovna jel můj otec ale neviděl nás *15*
-
-
-
Taky nechápu proč je ten debil je pořád na svobodě,tak já ti pujdu pomoc toho debila zabít.Proč to ten soud tak protahuje a zatím nic nového není tak že nevíme jak to probíhá.Snad ho odsoudí jako viného a pujde sedět na hodně dlouho.Tak se mějte hezky. -
Já jsem dneska skoro celý den poslouchala jenom jeho písničky.A když jsem je poslouchala tak jsem jsi vzpoměla na moje dětství když jsem poprvé uviděla Michaela,a nepohla jsem přestat plakat.Protože i jeho děti jsou už 10msíců bez taty kterého moc milovaly.A to že ti ta pout na kterou jsi pak šla nebyla lehká že jsi tam slyšela The way you make me feel bych začala taky brečet.Ale uděla bych všechno abych Krále popu vrátila.A nedokážu jsi představit co budeme dělat za dva měsíce.Ahoj holky.
-
-
-
-
pp
tak ja jdu spinkat pp a SSHSS Majkííím L.O.V.E. *4* -
!!
Ahoj *4* dame pokec nn? *4* chci si spravit naladu !!!!! *10* *16* -
-
Re: !!
jistě že pokecáme *15* *15* Díváte se někdo na King Konga?? -
-
Re: Re: !!
já se dívám na King Konga *15* -
-
Re: Re: Re: !!
no ja jsem to asi uz videla ale nwm jaka verze jde tedka v tv !! pac v tv chodi hodne verzi King Kong !! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: !!
Já si myslím že jste se všichni mohli dívat na křižovatku smrti 3 s Chrisem Tuckerem *15*
-
-
-
Re: Re: !!
nn nedivam -
-
Re: Re: Re: !!
ty jj ? -
-
Re: Re: Re: Re: !!
jj a stašně se bojím *15* *15* takový šoky *15* *15*
-
-
-
-
-
moonwalker
juchůůůůůů, konečně sem si stáhla krásnej film moonwalker -
...
*15* *15* *14* http://www.michaeljackson.com/us/photos/michael-my-angel-rest-peace-3 -
-
Re: ...
Majký je andílek *14* *14* Já snad miluju každym dnem víc *14* *14* *15* -
Re: ...
jé tu je takoví andílek *14* *14* -
-
Re: Re: ...
jjj *15* *15* *4*
-
-
-
caw
ahojky ahojky ahojky jak se tu máte?
*14* http://www.michaeljackson.com/us/ph otos/omg-sexy-man *14* *14* *15* *14* -
-
Re: caw
jo... a já se mám dobře a ty? *15* *15* *15* -
Re: caw
omg *14* *14* IT is very sexy!! *15* *15* *14* *14* -
-
Re: Re: caw
*14* tj zlatý kalohoty *14* *14* -
-
Re: Re: Re: caw
nejlepčí *15* -
Re: Re: Re: caw
zlatý zlatý kalhoty *15* *15*
-
-
-
-
zdaréc
Nazdárek *15* *15* Tak sem tu v plný parádě a připravená se vám věnovat *15* *15* TÉMA??? *15* *15* *15* -
-
Re: zdaréc
chces je vsecky vyjmenovat? *15* *15* -
-
Re: Re: zdaréc
to néé ale jen vybrat jedno nebo se budem bavit o všech najednou??? *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: zdaréc
tag nejaky vyberem,tagzee *15* Murray-vezeni,Majkí-jak je zivot nespravedlivy,Co by si Murray zaslouzil a proc to udelal...tag jaky?nebo navrhnem nejaky novy? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: zdaréc
co třeba Mikova rodina?? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: zdaréc
můžeš začít *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: zdaréc
tak jooo *15*
-
-
-
-