-
dn
tak ja jdu uz spinuskat dn a SSHSSM *14* *15* -
pokec
nechcete pokecat? *7* *15* potrebuju zvednout naladu !! *9* -
dobrou s kobrou
Holciny moje tag ja valim *15* Zitra tady budte kolem osme a doproberem to *15* *15* Nee ze to budete pprobirat beze me!! *15* Tak doboru noc a vsechny mysky na pomoc a krasne sny!! *14* *15* -
-
Re: dobrou s kobrou
tak dobrou uzovko *15* *15* -
-
Re: Re: dobrou s kobrou
ja ti dam uzovko Háááádě *15*
-
-
-
:)
tak pockat *4* ctu dobre ze tu nekdo je zabouchli do nekdoho jineho nez do MJ *15* *15* -
-
Re: :)
Jááá :DD .. -
-
Re: Re: :)
wow *15* *15* to ja jsem verna svemu Majkíímu *14* *14* ale nwm jestli naporad bude moje srdce patrit jemon jemu ale z velke casti jj a to naporad !!! *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: :)
No tak je jasný, že do mýho srdce patřil, patří a vždycky patřit bude, ale mám tam místo i pro mojeho muža a pro nějakýho chalana, až se najde :D .. -
-
Re: Re: Re: Re: :)
*15* *15* To je samozrejmy xD Teda my mame ale problemy *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :)
to teda mame no !! *4* *4*
-
-
Re: Re: Re: Re: :)
vsak to je jasne *15* *15* -
-
ja bych rada aby to slo ale proste nn!!... MJ je panem meho srdce a on jenom on mi muze povolit se do nekoho zabouchnout !! *4* -
presne tag zzj xD Mne taky moc chybi a nekdo se taky snazi,ale nejde to *15* -
jako mozna kdyby jsem se do nekoho zabouchla treba by ta strata tolik nebolela ale ikdyz se par kluku snazi tak ja je tam nepustim ani nwm proc ale proste to nejde!!! *9* *9* Majkíí mi strasne chybi moc moc moc *9* *9* *9* ja to tu bez neho nevydrzim !!! chci ho zpatky !!! *9*
-
-
-
-
-
Re: :)
ja sem stale verna a tak taky zustanu naporad *15* *15*
-
-
kvety pre Mika
tak ono to je na allmichaeljackson blog.cz *4* alebo ked si otvorite tuna mika tak ja ten blog uplne dolu *15* *15* *15* -
Pro :zzj
Co si minule myslela tim,ze z pratelstvi vznika laska? U mne uz vznikla ale jenom u Majkíího a tag to bude naporad xD xD A moje srdce tez patri jenom jemuu!! *14* *15* -
-
Re: Pro :zzj
tak kdyz v okoli nemas nikoho ktery by se zastal MJ a najednou se objevi jeden asi krasnej kluk tak vetsinou vznika laska *14* *14* *15* *15* ale to ja nwm to muzes vedet jenom ty *15* *15* u me je taky jenom MJ a nikdo jiny!!! *15* pro ne uz tam neni misto !! -
-
Re: Re: Pro :zzj
To jako se fakt nikdy do nikoho nezamilujete ? :O .. tomu nevěřim :D -
-
Re: Re: Re: Pro :zzj
To jo,ale do tutoho fakt ne xD Kdyz prisel k nam do tridy tag se mi docela libil,ale ted uz fakt ne xDD -
-
Re: Re: Re: Re: Pro :zzj
Noo proto :DD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pro :zzj
jj chůůdááššeek Mišinka naša *14* *14* *15* -
Yeah :D -
fakt? To sou mi teda novinky *15* Chdak Majkí *15* -
jojo zaneska už je zadaná, vid *15* *15* *15* -
a ty uz si se zabouchla? *15* *15* *15*
-
-
-
-
Re: Re: Pro :zzj
Jo to jo on se zastavat umi,ale laska nevznika,pac u mne uz davno vznikla,ale u Majkíího...! je to hodnej kluk,ale nic vic!! xD
-
-
-
kvety pre Mika
ahoj dievčata našla som na jednom blogu neakeho človiečika ktory cez svoju rodinu v Amerike bude davat ruže na Mikou hrob a možete poslat aj obrazky fotky a tak. *14* *14* *14* ja sa určite pripojim. -
-
Re: kvety pre Mika
a na jakym *7* ja se taky rada pripojim !! *15* -
-
Re: Re: kvety pre Mika
a ja teez xD
-
-
-
Ahoj Holky
Mě taky moc chybí Michael,ale jeho písničky jsou a budou pořád s náma.Zdravím vás všechny holky. -
-
Re: Ahoj Holky
me Majkíí straslive chybi uz ani nwm co mam delat abych na to prestala aspon na chvilku myslet *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Ahoj Holky
Já taky nevím co mám dělat abych alespoň na chvíli přestala myslet ny Michael ale ono to nejde.Když jsi na to vzpomenu tak najednou mám v srdci prázno a bolí mě.Nikdy na Michaela nazepomenu,když jsi vzpomenu na Krále popu že tu není a co mohl ješte pro nás a jeho děti ale i pro ostatní děti udělat tak začnu plakat protože takový konec života si Michael nezasloužil.Každý den na Krále popu vzpomínám.Tak se mějte hezky. -
-
Re: Re: Re: Ahoj Holky
nikdy na neho nezapomenu nikdy !!!!
*14* *14* *9*
-
-
-
-
caujik
ahojky *4* jak se mate ? *15* -
-
Re: caujik
ahoj... já docela blbě a ty? *9* *3* *4* -
-
Re: Re: caujik
oj... ja se nemam o nic lip *9* *9* a copak se ti prihodilo ? *7* -
-
Re: Re: Re: caujik
ále... kluci se** a stýská se mi po Mikovi *9* a co tobě?? -
-
Re: Re: Re: Re: caujik
styska se mi po MJ *9* *9* *9* ale strasne *9* *9* moc moc moc *9* *9*
-
-
-
-
-
ahoj
Dobrý večer *15* *15* teď sem tu moc nebyla... Ale tak sem dneska byla nakupovat a v takovým tom rádiu nebo co to tam maj puštěný hrál Majkí...ale tu písničku neznám takže vám nemůžu říct jakou *15* a já sem ho nejdřív nepoznala *15* *15* Sem si pořád říkala "je to Majkl, není to Majkl" a potom lidi trochu zmlkli tak sem ho naštěstí poznala *15* *15* *3*