Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zzj

pp

tak ja jdu uz taky spinkat *4* dobrou noc a nekonecne sny s nasim Kralem *14* *14* *14* posilam mu milion do nebicka !!
    • zzj

Re: pp

pusinek *15* *15* *15*
  • besta

Thriller25th

Stáhl sem si Thriller 25 a ty songi jsou bezva akorat skod aze wanna be starting 2008 zpívá skoro jen Akon :( no nic jdu se dívat na dvojníky hraje tam Terence Hill...
  • zzj

??

tos kde jste clovek cumi na obrazovku porad preklikava jestli nekdo neco nenapise a vy taky drzite nejakou stavku ci co? tak jedem ruce na klavesnice a piseme !!! *15* *15*
  • jackson1

Ahojky

Ahojky, jak se všichni máte?
    Dlouho jsem tu nebyla.......
    *4*
    • zzj

Re: Ahojky

ahojík *4* *4* tos nemuzu si stezovat a ty se mas jak ? *4*
  • zzj

sprska

tak ja se jdu osprskat hned tu budu ale kdyz ja reknu hned tak myslim za deset a vice minut no ale jak kdy hlavne tu vsichni budte !!! a neodchazejte !!! *15* *15*
    • zzj

Re: sprska

tak jsem tu *15* *15*
  • řeč

zzj, ta řeč se ti moc povedla *4* vážně si to napsala moc hezky a myslím, že se to bude líbit i ve škole *4* *4*
    • zzj

Re: řeč

a nemyslis si ze je takova az moc ze srdce?... aby mi ucitelka nerekla ze jsem napsala uryvek z meho srdce o MJ a nn kratky textik na akademii k predstaveni *7* *4*
      • Re: Re: řeč

myslím, že je to od srdce, ale jen přiměřeně tak aby se to na akademii hodilo *4* řekla bych, že je to i nápadité a svým způsobem vtipné *4* učitelka tě pochválí *3*
        • zzj

Re: Re: Re: řeč

no doufam *4* ale ja to s ni jeste budu popravovat takze mozna to bude jeste jinak nez je to ted *4* jenom doufam ze az tam budu ji rikat sve napady se srdce a ona to upravi v dojaka ze se tam zas hned nerozbulim *9* jako dneska *9*
  • kykysek

Majkí mi chybí :(

zzj, mě taky moc chybí Majkí co budeme dělat? :(
    • zzj

Re: Majkí mi chybí :(

to kdybych vedela hned bych ti to napsala a sobe rekla *9* *9* zatim muzeme jenom brecet a brecet a smutnit *9* nebo jestli mas nejaky napad ? *9*
  • zzj

ojik

nazdarek tak jak se vam dari? me ted nic moc !! porad mi moc chybi Majkíí!!! *14* *14* *9*
    • Re: ojik

čauky *4* daří se celkem dobře, ale jsem ztahaná z pilates *15*
      A v tom posledním s tebou musím souhlasit... taky mi chybí.. *9*

Jj a máš už napsanou tu řeč? *4*
      • zzj

Re: Re: ojik

jj mam ale nwm jestli je dobra *15* *15* spis divna *15* *15*
        • Re: Re: Re: ojik

pošli *3* ale podle mě je určitě skvělá *4* protože, když je to psáno od srdce jinak to ani dopadnout nemůže... *14* *4*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: ojik

jj poslu *4* no od srdce je ale musela jsem se mirnit pac to musi byt jenom predstaveni co ta trida cvici a o cem to je *4* takze nic moc *9*
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: ojik

tos co na ni rikas ? *7* divny nn ?
  • nikcajacksonka

hodina Aj...

Ahojky xD Musim vam neco rict...Vcera jsme meli Ajinu ucitelka rekla puste si PC a najednou vsichni zacali my chceme Michaela Jacksona...! A ja uplne coze?! Moje trida chce Majkíího? *14* Mno tak pustila nejdriv pustila Speed Demon,coz se vsichni smali xD Tomu kralikovi samo! Potom Black Or White-ucitelka mooc s youtobe a vubec s PC neumi,tagze to bylo Black Or White s obrazkama xDa pak We Are The World *14* On do nasi tridy chodi jeden kluk,kteryho ostatni kluci berou jako ze se s nim musi za kazdou cenu bavit a on se mne a Majkíího horoozne moc zastava a jednou mi napsal ze to co delal Majkíí,jak v muzice atd..ale hlavne jaky byl k detme,lidem..To si preej bere hoodne k srdci a chce byt jakoo on xDTagze ted je to kazdou hodinu na Aj bud We Are The World,nebo sam Majkíí *14* *14*
    • zzj

Re: hodina Aj...

hmm.... *4* ze by tady neco zacinalo ? *15* *15* *15*
      • nikcajacksonka

Re: Re: hodina Aj...

co tim jako myslis? *15* *15*
        • zzj

Re: Re: Re: hodina Aj...

s pratelske lasky se vetsinou stava laska opravdova..... *4* to me srdce patri vyhradne MJ *14* *14* *1*
          • nikcajacksonka

Re: Re: Re: Re: hodina Aj...

No dyt jo moje taky! Jenom Majkíímu! xD
        • zzj

Re: Re: Re: hodina Aj...

no ze v tvem srdicku se dela misto pro pana neznameho *15* *15* *15*
          • nikcajacksonka

Re: Re: Re: Re: hodina Aj...

to joo,ale jenom praatelsky mistecko..! *15*
            • nikcajacksonka

Re: Re: Re: Re: Re: hodina Aj...

pac nejvetsi mistecko tam ma Majkí! *14*