-
..
http://www.michaeljackson.com/us/ph otos/lyrically *14* *14* nevím proč, ale z téhle fotky totálně nemůžu *14* *14* *14* *15*
http://www.michaeljackson.com/us/photos/michael-youre-soooooo-beautiful *14* *14*
http://www.michaeljackson.com/us/photos/whos-bad-10 *14* tenhle plakát byl v bravu *15* *15* -
-
Re: ..
ta první je krásná, ta druhá oo já miluju to jeho flitrovaný oblečení.,.bo jak se tomu říka *15* a ta třetí mi visí na stěně *15* *15* -
-
Re: Re: ..
taky na michaelovi zbožňuju flitry *14* *15* *15* a ta třetí mi vidí taky *15* *15* *15*
-
-
Re: ..
jo ta první a ta třetí jsou úžasný *15* -
-
Re: Re: ..
a ta druhá jako ne?? *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ..
jéééžiš ta druhá samozžejmě taky... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
no už jsem se lekla *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
*15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
uca :)
Dneska jsem se s ucitelkou domlouvala na text pro akademii a protoze tancime Thriller (prekvapive s myma spoluzakama) takze ten text by mel souviset s MJ a ja jsem ji rekla ze to dam nejak dohromady a ona mi rekla ze to muze byt treba takto : Myslíte si ze MJ je mrtvy tak to se pletete on porad bude zit i v jeho pisnickach a ohromujicich tancich" !! ja jsem se proste rozbrecela kdyz jsem to slysela *9* *4* to jsem nikdy necekala ze by zrovna nekdy neco takoveho rekla!! ale mozna to rekla jenom abych mela inspiraci nwm ale bylo to uplne nadherne !!! *4* -
-
Re: uca :)
nechce te mi prosim poradit jak to mam napsat me jaksi nic moc nenapada jenom tohle: UZ to bude skoto rok co svet prisel o Krale popu. Kdyz oponeme skandali a ruzne pomluvy ,ktere se nesou se jmenem MIchael Jackson....... je to zatim dobre nebo byste tam neco popravili ? ja jaksi nwm -
-
Re: Re: uca :)
Myslím že začátek je krásný a především to piš ze srdce! a já věřím podle toho co tu píšeš, še ho opravdu neskonale miluješ a obdivuješ ho, tak to napiš takjak to cítíš! věřím, že z toho nakonec bude opravdu nádherný text, protože text napsaný osobou která Michaela zbožnuje nemůže být jiný! WE LOVE YOU *14* Michael Jackson king of pop forever R.I.P *14* -
-
Re: Re: Re: uca :)
jj diki mocinky moc *4* ja miluju MJ z celeho srdicka *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: uca :)
nemáš vubec zač děkovat, vždyt jsem toho tolik neudělala a až to napíšeš pošleš mi to do vzkazů ráda bych si to přečetla teda pokud by to tobě nevadilo *7* *4* jsem si jistá že to bude úžasné *14* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: uca :)
o tom že byl sexy radši neříkej *15* ikdyž je to pravda *14* ale učitelku by sexlo *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: uca :)
tak fajn ale bude to blbost pac ja nejsem zrovna moc dobra spisovatelka *15* *15* ale rict bych to mohla jak byl MJ uzasny a hlavne jak byl sexy *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
koukám
koukám tedy děkuji Nkky, že si psala že ti chybím to mě potěšilo, že ste si tu na mě vzpoměli ale co chci říct je to, že když jsem tak pročítala to co se tu odehrálo když jsem tu nebyla... je tu pár nových tvýří vidím teda možná je znám už déle ale omlouvám se skleroza je svina *15* mnoo nic tak je tu vítám a taky doufám, že tu budu dýl a zase nezmizím protože tentokrát už by mě to opravdu štvalo hhernajs *16* *15* -
-
Re: koukám
není zač *4* jen píšu pravdu *4* *15* -
-
Re: Re: koukám
děkuji a zdravím tě jak se máš co jsi dělala sme se tajk dlouho neviděli! *15* -
-
Re: Re: Re: koukám
je to radost tě zase vidět *15* *15*
ani nevím, já dělám pořád něco jiného *15* hlavně jsem musela opět vysvětlovat učitelce co znamenají nápisy MJ a srdíčka v zeměpise *15* no a co ty??? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: koukám
xD ... tak to já ne v zeměpise ale v chemii mě uča vytáhla a prej vo to tady je...řikám co?...no to I love you a tady ty symboly "MJ" ... já sem se mohla uřehtat ale ona furt jako tohle je sešit né žádný omalovánky *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: koukám
ahaa *15* *15* plakát bych taky radši nedonesla, už vidím jak by to někdo pomaloval *16* *15* *15* -
vyřepená jako vysmátá..všichni se smáli..jo hodili to do koče ještě že sem nedonesla plakát buh ví co by mu udělali *16* *15* -
ale já nevím co to je vyřepená třída *15* *15* *15*
oni to vyhodili? *16* jsou zlí *16* *15* *15* -
tajk to já do písemek naštěstí nekreslila, ale máme ve třídě nástěnku a učitelka řekla mě a ještě dvoum holkám at tam něco nakreslíme jako na papíry a nalepíme to tam a pak přišla jednu hodinu do třídy celá třída vyřepená a ona...co to je na té nástěnce...I love you MJ MJ MJ king of po MJ MJ MJ ... co to je? ...řikám tak sme tam namalovali obrázky...no nechala to tam ale dlaíš přestávku se o to postarali děcka skončiloto v košu *16* *16* *15* -
*15* *15* *15* tak ty se judíš jo? *15* *15* chudák kámoška *15* to moje spolužačky to pokaždé začmárají, když jim tam kreslím *15* *15*
ale nejvíc mě naštve, když mám pokreslenou celou písemku a učitelka na všechny nápisy napíše červené otazníky *15* *15* -
*15* *15* já zas své spolužačce počmárala celou fyziku, páč mě nebaví a judim se tak si kreslim tentokrát do jejího a když šla uča kolem a kontrolovala co děláme za bordel podivala se k ni uviděla MJ a Michael jackson a hned na mě: jako to už kreslíš aji po cizícch sešitecjh... sem hnecd nahodila takovej milouičkej úsměv a onba...no jako co? já vim že to děláš ty *15* *15* tož to už jsem ležela na zemi *15* -
*15* jj, učitelka z fyziky si dokonce myslela že je to mega joule *15* *15*
-
-
-
-
-
-
ahojte
ahojte všichni hned na začátek se vám chci omluvit, že jsem tu nebyla tak dlouho, ale měla ... mno rodiné důvody znáte to... ted tu ale jsem tak co se tu odehrálo nového? jak se vůbec máte? -
-
Re: ahojte
zdravím *4* *4* *15*
-
-
horor
Kterej vůl si dovolil takhle ponižovat Majkiho to je hrůza *16* *16* *16* *5* *10* *16* *16* *16* *16*
je to hnus, zesměšnění a ponižování *16* *16* *16* *16* *16*
ten/ta kdo to tam dal/a musí být úplná pi...
http://blog.worldticketshop.com/wp-content/uploads/2009/02/michael_jackson_face_photoshop.jpg *5* *5* *16* *5* *5* *5* *5* *16* *16* *10* *8* -
-
Re: horor
to je strašný... a sprostý... nechápu kdo to mohl udělat.. -
to jsou ignoranti kteri chteji na sebe upozornit *16* *16* meli by si najit jiny zpusob !!!! *16* -
-
Re: Re: horor
máš pravdu.....
ať se seberou a přestanou si něco tak hnusnýho dovolovat ke Králi Popu, je to ubohý a smutný *16* *16* *8* *10* -
-
Re: Re: Re: horor
jj to je *16* *16* chtela bych videt je jak by se jim libilo kdyby si z nich taky delali prdel *16* *16* idioti !!! *10*
-
-
-
Skôr asi chlap to bol.
Oni sú väčšinou taký ješitný škodoradostný a neznesú keď je niekto moc oblúbený a šikovný a úspešný, tak tomu človeku musia znepríjemňovať život a zosmiešňovať ho, aby si pripadali menej bezvýznamný ako sú.
Stačí sa pozrieť do minulosti, všetci čo chceli Michaelovi neprávom uškodiť boli muži, ktorý boli pravý opak MIchaela, boli tučný, škaredý, neoblúbený, zakomplexovaný..... Sneddon, Bashir a ďalší čo ho vzužili pre peniaze, alebo mu chceli uškodiť. -
hrůza co si ti lidi už dovolí
ke králi popu *16* *16* *16*
-
-
poslední část...
na blogu POSLEDNÍ část MJ Conspiracy... *3* -
-
Re: poslední část...
Díky *4* *15*
-
-
oj
ahojik *4* hodte sem nejake tema pac mam vyvetranou hlavicku a plnou novych frazi *15* *15* tak to tu rozjedem nez me ty kravy co si rikaji me sestry vyhodi s pc ale zatim tu jsem nebojte *15* *15* -
-
Re: oj
ze by tu o5 nikdo nebyl *7* *9* -
-
Re: Re: oj
tak ja tu taky nebudu *15* *15* papa
-
-
-
Ahoj lidičky
Zatím se vůbec neví jak to s tim šmejdem bude,Conrada Murraye od té doby co bylo slyšení 2dubna,jsem si zatim nic nového nedozvědily,Za dva měsice to budu rok co Michael odešel .A ten šmejd je pořád venku,divim se že média to taky nerozmáznou pořádně jako kdysi si pořád braly Michael a psaly samé ošklivé věci.A šmejdovi skoro nic napíšou.Jsme zvědavá zda opravdu pujde sedět ješte dřív než to budu přesně rok od smrti Krále popu.Protože neustále čekám jak to dopadne a pořád nic nevím.Zatím se mějte hezky.A krásný sny o Michaelovi.Ahoj -
??
Už tu asi nikdo není co? *7* *15*
tak mě napadá, že už tu dost dlouha nebyla tea...začíná mi chybět *9* .. a Pola se simsou taky ne... Holky, kde jste??*7* *15* *15* -
-
Re: ??
já jsem tadýýýý *15* jako já sem chodim, ale nikdo sem nepíše, tak taky nic nepíšu *15* -
-
Re: Re: ??
přesněě *15*
-
-
-
Papa
Tak pa já musím jít chemie čeká.No a taky jídlo protože mně tady z toho vyhládlo *5* *15* -
-
Re: Papa
ahojky *4* zase někdy příště *15* *4*
-