-
cusik
ahojík date pokecík *15* *15* ? a jak se vubec mate ? *15* -
-
Re: cusik
Čauky.Já klidně dám pokec.Já se mám dnes dobře.Se mi všechno daří.A jak se máš ty? *15* -
-
Re: Re: cusik
tak jako bylo i hur !!! *4* tak o cem pokecame vcera to byli bodigardi a noviny a dnes.... ? *15* *15* -
-
Re: Re: Re: cusik
To je jedno hlavně aby to bylo o Michaelovi *15* *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: cusik
Mě by třeba zajímalo jestli fakt líbáš plakáty s Michaelem.To já bych nemohla.Ten jeho pohled *15* M¨ě vždycky dostane jak se dívá.Tak se na ty plakáty radši ani nedívám.Už pomalu zapomínám jak vypadají *15* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: cusik
no vidíš *4* *15* *15* *15* -
Chceš pravdu:NE NEDIVÍM *14* *15* *1* -
a divíš se nám? *15* *15* -
Bože vy ste tak nadrženy *15* -
tak libas to je slovo *15* *15* *15* ale pusinek ode me dostal asi pres miliardu *14* *14* a dalsi miliardu postane.... hned mu ji jednu dam *15* *15* *14*
-
-
Mě by třeba zajímalo jestli fakt líbáš plakáty s Michaelem.To já bych nemohla.Ten jeho pohled *15* M¨ě vždycky dostane jak se díví.Tak se na ty plakáty radši ani nedívám.Už pomalu zapomínám jak vypadají *15* *9* -
-
tak za sebe můžu říct, že jo *15* já líbám dokonce i fotky na mobilu, počítači a dokonce i v knížce *15* *15*
-
-
to je jasne *15* *15* *14*
-
-
-
-
-
Kniha
Jsem dneska dostala knihu,která je v původním vydáni z devadesátých let *15* *15* *15* *15* *15* Jsem úplně mega štěstná.A doufám že bude lepší než ta od Chrise Robertse,protože ta je plná chyb *13* *9* -
bulvar
ahojte dievčata dneska som si čitalaMJvyroky a našla som tam jednu pravdu *15* *15* *15* Pretože to vyšlo v novinách ,neznamená to,že to je slovo božie.Takže ked zas natrafime na neaku blbost tak si spomenieme na slova ktore povedal *13* *13* *13* -
pa
Tak já jdu taky do postele.. *4* ať to zítra nemusím dospávat odpoledne *15* DObrou *4* -
-
Re: pa
tak dobrou zajtra sa pokusim pripojit teda ak to pojde pokne sni o MJ
-
-
pp
tak ja jdu spinkat *4* dneska jsme to tu trosilinku rozjeli *4* *4* tak zitra snad budem pokracovat *4* tak dobrou noc a sladoulicke sny jak se setkavate s MJ bez bodigardu *15* *15* dobrou *4* -
-
Re: pp
možu byt aj bodigardi len nech nerobia problemy *14* *14* *14* *14* -
Re: pp
Dobrou a jako vždy SSSM *14* *14* *15* a zítra to rozjedeme pořádně *4* *15* *15* -
-
Re: Re: pp
jj jasne *14* *14* *15* *15*
-
-
-
???
kde ste všetci a človiečik tu snad neni *8* *8* -
-
Re: ???
a já jsem jako vzduch?? *15* *15* *4* -
-
Re: Re: ???
nebo ja ? *15* *15*
-
-
-
bulvar
kdyby nebylo bulvaru tak celá planeta líbá Majkííímu nohy !!! *5* *5* *5* *10* *16* *16* -
-
Re: bulvar
pravda, ale hlavně že my mu je líbáme i tak *15* *14* -
-
Re: Re: bulvar
ale ještě k těm nohám, já bych mu je líbala s radostí klidně i doslova *14* *15* stejně jako všechny ostatní části těla *15* *15* -
-
Re: Re: Re: bulvar
tak to chce mat nepremokave plakaty aby prežily tu libaci prepadovku
*1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: bulvar
a nevíš, kde by se daly sehnat?? *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: bulvar
to by me taky zajimalo !! *14* *15* *15*
-
-
-
ja bych ho zlibala od hlavicky po paticku az by byl cely zlibany *14* *14* *14* *15* *15* -
-
jj, ten by byl po mojem útoku zlíbaný stejně jako moje plakáty a obrazovka počítače *15* *15* *15* -
-
ved to maju dobre platene *5* *5* *5* a Mike by bol určite rad že nas ma take pekne *14* *14* *14* -
nojo, to je riziko povolání *15* *15* ale pro michaela by to udělal snad každý... *4* jenže když se na ně vrhne banda šílených fanynek(my *15* ) asi to tak skvělá práce není *15* -
ti by to odnesli asi nejvic... *15* *15* byli by dobiti jako zito !! *15* *15* *15* ale jako mohli by si zato sami nemaji nam stat v ceste !! *15* *15* -
aale neříkej, že by ti ti bodyguardi v něčem zabránili *15* *15* myslím, že bysme se k michaelovi dostaly i přes ně *15* *15* ale ty bodyguardy předem lituju *15* *15* -
jj *14* *14* *14* me by asi potkat bez bodigardu nechtel *15* *15* ale ja ho zarucene *14* *14* *15* *15* *1*
-
-
-
-
Re: Re: bulvar
my jsme tak inteligentni ze nectem nejaky noviny....noviny....no no spis odpad,hnus,zvratky....bez MJ by vsechen bulvar krachl !!!! -
-
jj a ikdyž to někdy čtu, něvěřím ani slovo a ještě na ten časák nadávám... protože aspoň my přibližně víme, jak to všechno bylo doopravdy.. -
-
ja ty blbosti taky nekdy ctu *4* ale rozhodne tomu neverim !!! -
-
presne tak su to len veci aby sa tie akože casopisi predali musia tam niečo napisat teda lepsie povedane hnoj vy... *1* -
no skratka jsou to blbosti blbosti a blbosti !!! -
jj, vždyť jsou tam úplné kecy... nedávno jsem zrovna v jednom bulváru četla, že michaelovy děti ohrožuje jejich bratranec elektrickým paralyzérem *15* což je podle mě totální blbost... jak by k němu asi přišel???
-
-
-
-
-
-
..
http://www.michaeljackson.com/us/ph otos/michael-jackson-201 *14* ňuch *14* tady je úplně miloučký *14* *14*
http://www.michaeljackson.com/us/photos/mj-156 *14* z toho prstu mě sexne *14* *14* *15* -
-
Re: ..
To pyžamo chci *15* -
-
Re: Re: ..
jj jj *14* *14* ale chci original *15* *15* *15* nebo aspon repliku *9* *15* *15* nebo Majkíího *14* *14* *15* -
taky bych ho brala *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ..
takže si nedělej moc velké naděje, protože první ho ukradnu já *15* *15* no jo...ale kdy mám postel? *7*
-
-
-
Re: ..
na prvni fotce- sladoucky
na druhy fotce- sexy *15* *15* -
-
jj, michael je muž více osobností *15* *15* ale všechny byly dokonalé *14* *14* -
-
Re: Re: Re: ..
jj vsechny byli k sezrani *14* *14* *14*
-
-
-
-
majki
bol dobry pedofil,preto zomrel.bozie mlyny melu pomalu,ale iste. *5* -
-
Re: majki
drz klapacku. *10* *10* *10* *10* *10* *10* -
Bulvár ho chtěl akorát pošpinit...aby si vidělal, už neměl čím pomlouvat lidi a vymýšlet si nesmysly. Michael nebyl nikdy pedofil.Nechápu to, proč museli zrovna řešit Michaela, že si dělal pár plastických operací, když si je dělají všichni v Hollywoodu. Jen at' se podívají na Madonnu, jak vypadala v 80.letech a jak vypadá ted'...skoro každý koho bych tady napsala alespon jednu měl, tak proč zrovna Michel? *7* -
king of pop
ti píčo jedna skurvena co si to řekla na michaelka ti namyšlena kravo aby si chcípla ty pod jednou vteřinou ti chcipaku zmrde jeden pomrdanej to ji jsi ten pedofil ti štětko *16* *16* *5* *5* *10* *10* *13* *13* a tady\ maš *5* *8* a di do pppppíííííííííííííči ti k...o nebu -
Vypadni .. ignorante .. -
Ano, boží mlýny melou pomalu ale jiste, proto budou taky ty, který zavinili smrt tohohle nejhodnejšího, nejsrdečnějšího a najnadanějšího člověka, kterej kdy žil pořádně pykat! -
Ulevil sis ? .. Jo ? .. Tak zas jdi a už se nevracej. -
hele toto su stranky pre fanušikov a nie pre ignorantov aby tie mlyny neplatily na teba *16* *16* *16* -
-
Re: Re: majki
Hele nepruď tady. Když věříš bulváru a né pravdě, nech si svý názory laskavě pro sebe. -
-
Re: Re: Re: majki
nech si sve idiotske a nepravdive nazory pro sebe ,akorad to tu zabira misto !!!!!
*5*
-
-
-
*8* *8* říká ti něco slovo "mozek"?? *7* si myslim že ne protože bys věděl že Michael nebyl pedofil a že dělal pro děti jen to nejlepší... tak rači mlč *8* *8* *16* -
-
strkat ptáka do maličkých dětí ti příjde od něho dobré ? styďte se prasata BOŽÍ MLÝNY MELOU *10* -
-
Re: Re: Re: majki
Jenže to není pravda, ty pošahaný ignorante!!! Kde máš takovou jistotu, že to je pravda? Viděl si ho přitom? Si stejně prohnilý jako ostatní a nechápeš, že si to media vycucali z prstu. Je mi z tebe na blití. PRASE SEŠ TY, KDYŽ SE V TOM TAK VYŽÍVÁŠ! *10*
-
-
-
*16* *16* Jak tohle můžeš říct?? Vůbec nic o něm nevíš, tak radši sklapni! Michael nebyl žádný pedofil, měl jen rád děti a pomáhal jim a to je snad dobře ne? On si smrt vůbec nezasloužil a navždy to bude ten nejlepší člověk... A navždy ho budu milovat já i všichni ostatní fanoušci a ty, který nic nevíš a nemáš úctu k mrtvým se vyjadřuj buď slušně nebo radši vůbec.. -
-
dobry kitinikky mas pravdu nebyl pedofil a pmahal a ne nezaslouzil si smrt. *9* *9* *9* *9*
-
-
-
??
http://www.bravo.cz/cislo-08-2010/v lastni-obalka/1/
co to má znamenat?? *16* nějak tam nevidím žádného michaela *16* *16* -
-
Re: ??
taaak ao je fak peknučka obaločka len tak dalej *3* *3* -
Re: ??
to ja jich tam vidim celkem dost *15* *15* a tvoje se mi zda ze je zrovna prvni pokud ses to ty *15* *15* *15* -
-
Re: Re: ??
teď už tam jsou *4* , ale ráno tam nebyla žádná *15* jj a ta 1. je moje *15* -
-
Re: Re: Re: ??
*15* *15* aha *15* *15* no visis jak si dobra ?!! *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ??
*15* vážně mám talent *15* *15* *15* ale na tom nesejde, hlavně že je 1. michael *14* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ??
jj jjj *1* *14* mohlo by bravo zase dat nejaky plakat !! *15* *15*
-
-
-
-
-