Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zzj

pp

tak ja uz jdu spinuskat *14* Zitra jedu do Zlina takze kdyby me chtel nekdo videt tak se pohybuju kolem obchodaku *15* *15* *15*
    • luuuca

Re: pp

haaaaaahahaaa jedes nakupovat??? ja jedu asi taky.... budu v tescu *1* *1* *1* *15*
      • zzj

Re: Re: pp

no byla jsem nakupovat !! *3* *1* hej a nebylas nekdy pobliz Zlateho jablka ? jsem te asi videla ale nwm jestli jsi to byla ty *15* *15* podle tech fotek jj ale nwm *15* *4*
  • kykysek

achjo

Ale já prostě fakt newím co mám dělat ale tahle fotka mě dostala je strášně klásnoučká http://www.wordsforyou-michael.estranky.cz/fotoalbum/michael-jackson/sexy-fotky/25

LOVE YOU MICHAEL !!
    • zzj

Re: achjo

jezuskotky ta je uplne uzasna *14* *14*
  • zzj

oj

ahojky je tu nekdo ? *4*
  • polinka

.

no tak je načase to tady rozjet ne? *15*
    http://mjjgallery.free.fr/dangero us/shortfilms/itc/051.jpg zajímavá fotka *15*
    http://mjjgallery.free.fr/history /tour/wbss_sim/042.jpg no a tohle už je klasika *15*
    • mischicka

Re: .

ta druhá je fakt boží *15* *15* *14*
  • ..

no nic *15* tak už tu taky nebudu *9* ... taťka se jinak zblázní *15* *15*
    doufám, že zítra pokecáme, tak si připravte fotky *3* *4* *15* *15*
    dobrou a SSSM *14* *15* *4*
    • polinka

Re: ..

hm škoda... *15* jj tobě taky SSSM *3*
  • mischicka

aooj

Nazdárek... dva dny sem tu moc nebyla *15* co je novýho? koukám že se to tu trochu zpomalilo *15*
    • Re: aooj

zdravím *4* *15* no, o ničem novém nevím, ale možná jen nejsem informovaná *15* a jak se máš?? *4*
      • mischicka

Re: Re: aooj

dobře a ty?? *15*
  • polinka

,,,

héééj to tady jako nikdo není?! Kde jste všichni? *7*
    • Re: ,,,

já tu jsem *4* *15* ale až teď *15* *15*
      • polinka

Re: Re: ,,,

no konečně někdo *15*
        • Re: Re: Re: ,,,

jak se daří?? *15* *15*
  • dancitko

Maiky

pojdte na http://www.bravo.cz/cislo-08-2010/z ebricky hlasuji uz cely den a porad je 3 miste pojdme ho vsichni podporit
    • Re: Maiky

jasně *4* a všem ostatním - *15* *15* *15*
  • polinka

Conspiracy

Ahojky, na blogu další část MJ Conspiracy... *4*
    • thesimsa

Re: Conspiracy

díky, díky, díky *4* *15*
      • polinka

Re: Re: Conspiracy

*15* nemáš zač... jo a příští díl bude poslední *3*
  • kykysek

bez Michaela to není ono!

Ahooj zdravím vás všechny. Dneska se mi honili různé myšlenky typu jak mám žít dál bez nejlepšího človíčka na světě? A chtěla jsem asi už několikrát zkoncovat se svým životem ale nikdy se mi to nepovedlo , neměla jsem tu pravou odvahu!!! Kámoška mi říká pořád ať to nedělám ,že jí i ostatním moc ublížím ale popravdě mě je to jedno. Mě záleží jen na jediném a to na Michaelovi. Co mám dělat? *9* *7*
    • zzj

Re: bez Michaela to není ono!

v tom te naprosto chapu a taky se k tomu klonim uplne stejne.... co mi je po tom ze by ostatni trpeli kdyz ja trpim ted a vic..... byt s MJ to je prece uzasne takze proc to neudelat ale zase je tu par veci ktere mi trochu pomohli a jsou to tady tyto uzasnee holky ktere ti vysvetli proc zit nerikam ze mi uplne pomohli ae nachvilku jsem nad tim prestala uvazovat....zkus se ridit motem : Co te nezabije,to te posili ! Sice nwm v cem by me to melo posilit ale co je to moto *15* *15*
    • zanesskaaaa

Re: bez Michaela to není ono!

Proč tu máte všichni sebevražedný sklony ? .. Copak vám nezáleží na ostatních, na MICHAELOVI ? .. Ví te jak byste mu ublížili, kdyby jste se zabili ? .. A ublížili tím i ostatním, svým rodičům ? .. Váš život není jenom o Vás ale i o ostatních, kterým jste dali cestu do vašeho života. Těm na vás taky záleží. Proboha nedělejte to. Je to zbytečnost. A jak říkám za Michaelem vás to stejně nedostane. Mějte rozum proboha živýho !!!!!!
      • Re: Re: bez Michaela to není ono!

Ahoj chodievaš na Angie blog?
        Niekedy tam máme dobré diskusie, ale asi raz za týždeň, alebo za dva, a bavíme sa aj o videách a článkoch, ktoré sa skoro každý deň pridávajú.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit