Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zzj

.

Aoj..... *4* jsem tady cela a ŽIVÁ bez jedineho srabance !!!Včera jsem tu nebyla protoze jsem potrebovala cas na rozmyslenou! Chtela jsem vyuzit cas dokud rodice a segry nejsou doma a mohla jsem v klidu premyslet o vsem !!! Přišla jsem jen na malinko věcí ,ale další věci na me netrpelive cekaji a chteji vyresit ale tem jsem uz pristup nedala a ani nechci !!!!!! Vy asi chapete proc to chcu udelat ale asi nevyte co citim.... spis necitite co ja !!! ale podstatne je ze jsem TU a ZIVA....(no jak pro koho)

Zanesko: Muzu se te zeptat kdo te poveril ?!
    • Re: .

ahojj *4* tak aspoň, že jsi v pohodě *4* *4* jak se máš??
    • thesimsa

Re: .

Já jsem Zanessce napsala, protože narozdíl ode mě umí napsat smysluplnej text .. *15* ...
      Hlavní je, že jseš v pohodě ...
      A nedělej žádný blbosti ...
      • zzj

Re: Re: .

tak v pohode jsem ale nn v takove v jake jsem byla preed dnem 25.6.2009 *9*
  • ??

hej proc mi nechcete odepsat..... ja to chcu vedet ??? odepiste pls !!! *9* *9*
  • zzj

muzete mi pls rict ce se deje se zzj vubec to nechapu !!!! dneska tu vubec nebyla !!!! *9* *9*
  • sasa87

Ahoj Holky

Ahoj Holky každě ráno než odejdu na autobus jsi musím pustit alespoň jakoukoliv písničku od MJ a pak mám dobrý pocit že alespoň takle je semnou.Nedávno jsem viděla jednoho kluka kterí imitoval MJ,ale on na Michaela nemá.Protože jsi o osobě myslí ten kluk že je něco.Můj přítel poslouchá MJ už od svých 6let.V mém okolí neznám zatím žádného chlapa kromě mého přítele který by poslouchal Michaela.Jak se jinak holky máte .Já už musím jít.A ty nejkrásnější sny o Michaelovi.Vám všem přeju.Ahoj Lidi. *14* *14* *14* *14*
    • Re: Ahoj Holky

Ahoj já jsem na tom stejně.Michaela poslouchám od 8 let.Když jdu na autobus do školy musim si pustit alespoň jednu písničku a hned vím že je někde blízko mě.Mám pak dobrej pocit.Když zemřel,hrozně jsem to obrečela.Nu a já si jdu zase pustit jeho písničky,já nic jinýho snad ani neposlouchám.Zdravím a přeju hezký zbytek dne *3*
  • baluska1

DVD

Holky ono vycházelo DVD Odkaz krále popu..
  • mischicka

ajoj

ahoj co se to tu děje??? Vůbec nic nechápu ale to mi asi nikdo nevysvětlí že?? No to je jedno *4* je něco novýho? *15*
    • Re: ajoj

ahojky co nechapes ? ja vubec nechapu co je to: Pro zzj :) vubec nevim co se deje ? *9* ty to chapes ?
  • zanesskaaaa

Pro zzj :)

Byla jsem pověřená, že mám zakročit, tak zakročuju :) (prý, že jsem nejrozumnější :D).
    Drahá zzj :), ať už jsou tvé důvody pro to, co chceš udělat jakékoliv, tak to nedělej !!! Opravdu to za to nestojí. Máš před sebou dlouhý život a jeden malý zkrat tě přeci na doživotí neodloučí od lidí. I kdyby se ti to nepovedlo udělat, tak celý život budeš ta, co se o to pokusila a všichni se ti budou stranit a bude to ještě horší. Nebudeš moc chodit ani nakoupit, protože tvá psychická stránka bude doslova (s prominutím) v prdeli. Bude ti vadit velký dav lidí, takže budeš dlouho odloučená ode všech. Nemysli si, že chci být chytrá, ale tohle vím z vlastní zkušenosti. Ne, já to nezkoušela, ale někdo blízký ano. Ublížíš i více lidem, než si myslíš. Tvým blízkým, přátelům, ale i nepřátelům. Michael by určitě nechtěl, aby jeho fanoušci takhle zmagořili. Myslím, že už tak trpí, když se kvůli jeho smrti zabilo tolik lidí.Opravdu to nedělej, za Michaelem tě to stejně nepošle, protože sebevrazi zůstávají bloudit po zemi a nejdou do nebe.
    Prosím, opravdu si to promysli, protože to NIC NEŘEŠÍ !!! :) .. Zkus třeba něco rozmlátit nebo tak, ale s tímhle si nezahrávej, protože to má neblahý účinky. :)
    • Re: Pro zzj :)

Ahoj muzu se zeptat co se deje se ZZJ ? cely den tu nebyla a ted ji tady pises toto co se deje ?
      • Re: Re: Pro zzj :)

???? *9* *9* *9* co se deje ? *9* *9* *9* ??? odpoveste ???? *9* *9*
  • tea301

čauky

čauky bando sem ve škole...NIKKY asi tě zabiju neříkala sem ti žádný provokace se zlatákama? thesimsa si to změnila, ale ty furt musíš odporovat co *15* ccc joo stavím pro tebe ten rozvrh sexuálních aktivit, ale jsem momentálně u uterá čokoládofá fontánka s jahodami a... ten zbytek si nechám na večer *14* *15* jooo a jak to vipadá stím blogem děvčata??? *15*
    • polinka

Re: čauky

čau... No blog jaksi zatím stagnuje *15*
      • polinka

Re: Re: čauky

stagnuje omg... *15* jakože se s nim nic nedělá, stojí... *15*
      • tea301

Re: Re: čauky

stagnu co? *7* *15* já sem nechápavej člověk to víš noo *15*
  • ...

http://mjjgallery.free.fr/dangerous /shortfilms/rtt/001.jpg *14* *14*
  • nikkyt

-....

Vh1 hrajou dirty dianu !!!
    • nikkyt

Re: -....

ach jo..konec... *9* sakraaa já bych na to mohla čučet celej den... *1* hlavně na tu část kde si rozerve tričko.. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit