-
..
http://mjjgallery.free.fr/dangerous /shortfilms/whatzupwitu/002.jpg ... nějaký otrávený ne *15* *15* *15* -
-
Re: ..
jn *4* *15*
-
-
moonwalk
dneska sme měli literku a jeden kluk měl referát z sci-fi knížky. A bylo tam něco jakože všichni chodí po měsíci (bo prostě něco s měsícem *15*) a vedle v lavici spolužačka na druhou: "Moonwalk" a ta druhá:hahaha *15* *15* *15* tak jsem si řekla hm dobrý mno *15* -
-
Re: moonwalk
coo? *15* *15* nějak to nechápu *15* už jsem zase nechápavá *15* *15* *15* -
-
Re: Re: moonwalk
no ten kluk řikal něco o chození na měsíci a jedna holka řekla tý druhý moonwalk a ta druhá se začala smát... chápeš? *15* -
-
Re: Re: Re: moonwalk
*15* *15* chápu *15* na mě musíte pomaleji *15* a ty holky to myslely ve zlém nebo v dobrém? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: moonwalk
no spíš v dobrym *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: moonwalk
ttj *15* a já už jsem si myslela, že se na ně budu muset naštvat *16* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
ahoj
*15* Čauky už máme 42 000 *15* *15* sme dobrý *15* -
-
Re: ahoj
ahojky *4* -
zdravím *15* *15* jak se máš?? *4* -
-
Re: Re: ahoj
dobře a ty?? *4* -
-
Re: Re: Re: ahoj
jj, v pohodě *15* ale na ujdeto.cz mám ban a nevím za co *7* *7* *15* *15* *15*
-
-
-
ježiš já si nevšimla že ste to už sem psali *15* *15* *15* *1* -
-
Re: Re: ahoj
v pohodě *3* my si nic nemyslíme *15* *15* *15* *4*
-
-
-
jooo
uz mame 42000 *15* *15* *15* *15* -
-
Re: jooo
dobřee my *15* *15* *15* *4* -
-
Re: Re: jooo
jen tak dal !!! *4* -
-
Re: Re: Re: jooo
jj, dáme si předsevzetí, že do měsíce dáme 45000 *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: jooo
tak fajn jestli se ho ..... *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jooo
vim....... ale proste to jen vim -
Re: Re: Re: Re: Re: jooo
ani mi to tom nemluv *4* máš to přece zakázané *4*
-
-
-
-
-
-
všechny zdravím
ahoj lidi jak se vede? Normálně jsem byla venku a kolem mně šli jakési holky a hrálo jim tam We are the world tak jim říkám :,,Vy ste fans Michaela Jacksona?" a oni my řeknou : ,, Ne ale máme Od něho pár písniček ..." Aspon vydíte že i nefanoušci ho mají rádi .... a jiní zase zbožnují Hannah Montanu ..... (nechápu co naní vydí ...)
*1* -
-
Re: všechny zdravím
taky nechapu co na te blbce s parukou vidi *15* *15*
-
-
Michael Jackson
Ahoj lidičky já jsem byla nadčená,protože zamnou přišla dcera měé kamarádky a její je 5let a mém pokoji uviděla dvd s Michael Jackson .Přineslala to a plata se mě kdo je ten pán a já ta to řekla je Michael Jackson,KRÁL POPU.Hned chtěla vidět to dvd.A začala se ptát že mu nerozumí já jsem jí odpověděla že mluví anglicky.Když to skoulka tak začala koukat na moje sešity kde mám pouze MJ a začala říkat že ho láskou sní.A moc se jí libil a to je jí teprve 5let,pak jsem jí pustila jeho písničky a úpak nechtěla jít domu,já jsem jí slíbila že až přiště přijde tak jí ty písničky zase pustím.Pak mě dále dostala větou že by si Michael vzala za muže,ale já jsme jí řekla už to nepujde že je v nebi jako její táta.A taky říkala že má hezké děti.Je vidět že i malé děti chtějí sami Michael.Ptala se mě jak dlouho pouslouchám a začala poslouchat jeho život.vypadalo to že všemu rozumí.A byla smutná že byl obvinění z pedofilie a ptala se mě co to slovo znamená a její maminka jí to vysvětklila.A pak sama řekla že tomu nevěří že by to udělal.A jsem jí řekla na světe jsou další lidi kteří Michael miluji,i když už není mezi náma.A i další děti se mě ptají kdo to je a hezjé na tom je že je to zajímá a říkají škoda že jsme ho nemohly poznat za jeho života.Snaží se jim říkat jaký opravdu byl a ne to je v dnešní bulvárech.Ahoj Lidičky.Michael Jackson miluji Tě moc *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Michael Jackson
to je pekne *4* !! to mas dobry ze mas v okoli nekoho kdo MJ aspon trochu zajima !!! *4* *9* v mem jsou same kopie bulvaru !! *9* -
-
Re: Re: Michael Jackson
zlamalko nezapominaj na mna *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Michael Jackson
jj jasne na tebe se zapomenout neda *15* *15* *15* ach ten nas rod *15* *15* kdo vi kde je nas rod spojeni *15* *15* *15*
-
-
-
Re: Michael Jackson
to je hezké *4* *4*
-
-
:)
ahojky *3* -
.
další taková fotka jako při ňuchání *15* *15*
http://mjjgallery.free.fr/history/tour/scream_tdcau_itc/538.jpg *14* *14* -