Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zuzanka666

Michael

Jsem měla narozky a dostala jsem kabelku s Michaelem.Je úplně bombastická. *14* Nosím jí aji do školy.Nejvíc mě baví jak se na ní vždycky všichni dívají.A jeden kluk z vedlejší třídy se na mě usmíval a jak sem šla kolem něj podruhé tak se ¨za tou kabelkou otáčel *15* On je fakt legrační *15* Tu kabelku úplně miluju.jsem dneska šla ze školy a za mnou šla nějaká holka s knihou o Michaelovi od Chrise Robertse *1* Ale v ní je docela dost chyb... *9*
    • Re: Michael

jeee *4* nemáš odkaz na tu kabelku?? taky bych nějakou takovou chtěla *15*
      • zzj

Re: Re: Michael

tos tu kabelku bych taky chtela !!! *4*
      • zuzanka666

Re: Re: Michael

To bohužel nemám protože jsem jí kupovala v normálním obchodě a už musím jít tak pápá mějte se *4* A mysleta na Michaela *14*
        • Re: Re: Re: Michael

ahaa..no nevadí *4* *4* tak pa, měj se *4*
  • pro teu

teo?? kde jsi? *15* *15* mám pro tebe nachystané překvapení *15* *15* *14* *14*
    PS: asi ti z nás se simsou sexne *15* *15*
    • thesimsa

Re: pro teu

Cožé ? *15* o co jde ? *15*
      • Re: Re: pro teu

mám připravenou novou profilovku *15* *15* *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: pro teu

Jo ták *15* no tak to su zvědavá *15*
          • Re: Re: Re: Re: pro teu

*15* ale musíš si počkat, až přijde tea *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: pro teu

tak to musíte vydržet do zítřka *15* *15* nebo prostě až přijde *15* *15*
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: pro teu

A co když nepřijde ? *15*
  • anka6959

výstava

takže výstava bude probíhat od 25.června2010 do 29srpna2010 výstava se jmenuje Exhibition PROJECT: HEAL THE WORLD
    Na výstavě budou a sami můžete vystavit:
    - výtvarná díla (obrazy, sochy, kresby, fotografie)
    - literární příspěvky (próza i poezie)
    - dokumenty, sbírkové předměty
    - vše na téma Thriller
    - díla s tématem Heal the World
    - projekty humanitární pomoci a charity
    a mnoho dalšího.
    • Re: výstava

díky za informace *4* *4* *4* to zní dobře *15* ikdyž teda nevím, jestli mě mamka pustí...ale já už to nějak vyřeším *15* *15*
      • anka6959

Re: Re: výstava

napiš mi to do vzkazů
      • anka6959

Re: Re: výstava

ale musíš se na FACEBOOKU zaregistrovat.víš co dej mi tvuj FACEBOOK a já ti to pošlu tam se toho dozvíš víc.
  • zzj

pp

tak ja uz padim jde sem otravna segra bouzel tu asi uz neprijdu jedine kdyby me tu pustila ale to pochybuju tak ahojky ale mozna tu jeste prijdu pp *15* *9*
    • Re: pp

papa *4* *4*
      • zuzanka666

Re: Re: pp

Ahojky.Zase někdy *4*
  • zanesskaaaa

...

Zdraviim :)
    Právě si jen tak projíždim Aukro s Michaelem a narazila jsem na zajímavej odkaz:

http://www.aukro.cz/item9 78929537_kostym_michael_jackson.htm l#gallery

Je to kostým z klipu BAD, takže jestli máte jen tak po kapsách 4 litry tak si ho můžete koupit :D :)
    • Re: ...

to chci *15* *15* nechcete mi někdo půjčit?? *7* *7* *15*
      • zzj

Re: Re: ...

to chcu.. ale 4 litry ? no no ale budu se snazit je sehnat ale zatim chcu MJ rukavicku a kloboucek *14*
        • Re: Re: Re: ...

njn 4 litry *15* *15* na to nenašetřím, ani za tři roky i kdybych moc chtěla *15* *15* ale tu rukavičku bych taky brala *14* *14* *14* *14*
          • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: ...

Taky bych chtěl ale určitě by zase neměli mojí velikost *9*
  • sasa87

REFERÁT

Minulý týden v úterý jsem měla refarát o Michaelovi na celé dvě hodiny a zjistila jsem že hodně lidí o Micahel téměř moc nevěděly.A dostala mě osobně učitelka ptala se mě na různé otazky které s týkali o Michaelovi.A je vidět že ho kdysy poslouchala,A ukazovala jsem jim dokument a neskoukly ho celý ale prý jsi ho skouknou přístí týden .A učitelka byla nadčena že jsem měla nejlepší referát a zvedla jsem ladku jak má spravný referát vypadat.A do dizkuze see zapojil i muj splsžák který Michael nikdy nemusel a neposlouchal ale nemohl odolat a poslouchal a změnil názor na Michael.Jedna holka z mé třídy mi řekla přímo do očí jak jsem molha dělat referát o pedofilovi ale já jsem jí řekla je to tvůj názor ale můj názor je že pedofil nebyl.A pak se mi asi za dva dny zeptala zda jsem změnila názor na Michael já jsem jí řekla že nezměnila .Michael poslouchám a mám ho ráda už od svých 7let letos mi bude 23let.A řekla jsem ji že názor za tu dobu co znám Michael nebudu měnit jen kvůli tomu že ho nemá ráda.To že i církev zneužívá děti jsem jí řekla zde je to potvrzené a žádné média to nerozmazávají jako to bylo v případě Michael,je vidět že záviděla že dokázal vydělat milioný doláry do konce až miliardy dolarů.Nechápu proč pořád říkají že je pedofil když ho soudy sprostily obvinění,je pravda měl rád děti ale nemělo to sexuální podtex.Vždy jsem věřila že toho není Michael nikdy schopný a to už od mých 7let.Pořád ho mám ráda.A stýzká se mi moc.Ahoj všem lidičkám kteří miluji MIchaela. *14* *14* *14* *14* *14*
    • zzj

Re: REFERÁT

pristi rok budem mit taky neco takoveho a taky si vyberu MJ !! *14* *4*
      • Re: Re: REFERÁT

jj, já už jsem dělala o michaelovi do ájiny *15* strávila jsem nad tím tak 3 hodiny, ale jak poznamenala kamarádka bylo to psáno s láskou *14* *14* a budu dělat ještě o moonwalku... *14* *4*
        • zzj

Re: Re: Re: REFERÁT

taky v aj
          • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: REFERÁT

My ve škole referáty nemáme...Ale možná budeme mít v angličtině domácí ůkol o našem oblíbenám filmu tak asi udělám taky o Moonwalker *14* Ale to bude až uděláme příští lekci což bude tak na konci roku *9*
            • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: Re: REFERÁT

Jo přesně.Bych ho kopla taky.A ještě mu tak hnusně nadával.Nejvíc drsná je ta holčička Katie jak furt říká jen Michaele *15* Ale beztak je nejlepší Come Together *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: REFERÁT

jj, se spikem *15* *15* a nejsmutnější je, jak tam majkla ten debil kopne do břicha *9* *9* *9* *9*
            • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: Re: REFERÁT

Já taky *15* *14* Hlavně jat tančí s tím králíkem nebo zájícem či co to je *15* Jak si myslel že umí tančit líp neš Michael...Se sekl *15* *15* *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: REFERÁT

aah *14* *14* *14* moonwalkera zbožnuju *14* *14* *14* *14*
    • Re: REFERÁT

to je pěkný *4* *4* ale referát na 2 hodiny *15* to by nám ve škole nestrpěli *15* *15* ale ty jsi na vysoké že *4* *4*
      • sasa87

Re: Re: REFERÁT

Já na vysoké nejsem je to ale moc zajímalo já jsem dneska psala písemnou maturitní zkoužku.Na vysykou se teprve chytát nechápu proč by jim to ve škole vadilo.Tak se měj hezky.Ahoj
    • zuzanka666

Re: REFERÁT

Tos napsala moc pěkně.Když ještě Michael žil tak jeden kluk měl o něm taky referát.A úplně debilní.Mně naštvěl *10* A ještě pustil Thriller zremixovanou verzi a já nesnáším remixy *10* MIchael nemohl být pedofil.Na to byl moc krásny a navíc mohl mít každou ženu na kterou si ukázal.Já jsem Michaela poznala v roce 2004 když už byl obviněný a i přesto jsem se do něj na první pohled zamilovala.I když mi to moje mamka zakázala a říkala mi o něm jen špatny věci.A s tou círky je to fakt děsny.Já jsem věřící ale církvy se už asi věřit nedá...
      • sasa87

Re: Re: REFERÁT

zuzanka666 jen to snad naše več koho posloucháme,já jsem nevěda že jsi věřící ,prot bych to tam nepsala ale je to skoro to též že tu pedofily zapírají a Micahel to rozmázly na celé čáře chtěli ho zlikvidovat.Já jsem nevěří už od malička.Proto se Ti omlouvám .Snad jsem Tě nějak neurazila.Mě dneska skoro mých 23leech otec říka jak to jeho písníčky můžes pouslouchat a koukat na jeho klipy , já jsem mu řekla že Michael pořád miluji i po těch skandálech které byly na MJ.A to že ti máma říkala samé ošklivé věci o Michael Jacksson neber .Já mám přítele je mu 32let a Michael taky pouslácha a štve ho co lidé dokážou dělat ostatní lidem.Jsem ráda že takového přítele mám.Ahoj.Michael Jackson miluji moc *14* *14* *14* *14*
  • anka6959

ahoj

holki četli ste na FACEBOOKU o tý výstavě???která proběhne v praze??
    • Re: ahoj

nee *9* *9* povídej *4* *15* *15*
      • zzj

Re: Re: ahoj

ja taky *15*
        • zuzanka666

Re: Re: Re: ahoj

Jo informuj nás *4*
        • zzj

Re: Re: Re: ahoj

nn *15* *15* *15*
  • zzj

!!!

Dneska jsem se dozvedela ze moje kamoska a pak mich spoluzaku tu chodi na diskuzi a smejou se kazdemu napsanemu radku o Majkýmu !! Tos jsem je servala!! Na chvili to pomohlo ale pak se na me snesli jako vcela na med a pustili se do MJ chvili jsem ho branila ale pak uz jsem nemela silu a svihla jsem sebou na zem a byla jsem chvilinku v bezvedomi ale pak to bylo v poho ale oni se zas smali jak ty nejvetsi telata ze jsem omdlela a takovy kecy !!! Proste toto bych vymazala ze svyho zivota,ale nemyslete si ze bych se stydela za Majkího to bych si v životě nedovolila !!!! *9* *9*
    • Re: !!!

*9* *9* oni jsou hnusní... jestli se tu má někdo komu smát, tak maximálně my jim... jestli si dělají legraci z mrtvého, který se nemůže bránit a ještě k tomu, k takovému člověku jako michael jackson... měli by se nad sebou zamyslet... protože on si to nezaslouží... a ty si rzohodně nezasloužíš, aby do tebe rýpali.... nic si z nich nedělej.... jestli by si ještě něco potřebovala, klidně mi řekni a vyřešíme to *4* *4*
      • zzj

Re: Re: !!!

jj mas pravdu kdyby MJ zit tak si na neho neotevrou HUBU !!! a to ze do me rypaj tak na to si zvykam no co mi zbyva !!! a kdybych neco potrebovala tak ti rozhodne napisu !! *4* *4*
        • zuzanka666

Re: Re: Re: !!!

Jsou to ignoranti.Nevšímej si jich.Jejich škoda že neví jak moc byl Michael skvělej.U mě ve třídě ho nikdo nepomlouvá takže nemůžu objektivně poradit ale myslím že je to snad brzy přestane bavit *4*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: !!!

no to taky doufam ale v posledni dobe s toho zijou takze ti jen tak neprestanou !!
  • sasa87

holky

Četla jsem jsi tu vaše příspěvky a ty Vaše sexuální věci které byste chtěli dělat s Michael Jackson, je to milé co jsi představujete.Škoda že to neumůže Michael přečíst ale hezky tu vzpomínáte na Krále popu.Chci se vrátit k tomu šmejdovi doktorovi nechápu jak to mohl huby vůbec vypustit že se sám zabil.Jen jsem si to přečetla škoda že nebyl někde poblíž to by viděl.Protože se už nemůže branit,a na Michael hází pouze špínu protože mu hodně teče do bot a nechce jít do kriminálu,a ještě píšou že dostane pouze 4 roky já bych ho tam poslala na doživotí a klidně bych na něj platila daně jen aby tam zůstal a už nikdy nevylezl.Protože já osobně ho nenávidím co udělal Michaelovi.Konečně by měli media a všichni nechat být na pokoji Michael děti.Protože bude ješte dlouho trvat než se stím vyrovnaj.Ahoj všichny lidičky kteří milují KRÁLE POPU.
    • Re: holky

pravda... taky bych klidně přispěla *4* *4*
      • zuzanka666

Re: Re: holky

no jo hormony *1* Michaeli odpust nám *3* Ale muže si za to sám.Kdyby nebyl tak sexy *1*
        • zzj

Re: Re: Re: holky

jj kdybys nebyl tak DESNE SEXY *14* *14*
    • zzj

Re: holky

mas pravdu a kdyztak taky neco prispeju !!! *4*
      • zuzanka666

Re: Re: holky

Michael se nemohl zabít sám!!!!!On miloval život.Máš pravdu teče mu do bot a tak si vymýšlí absolutní nesmyslí.Já bych dala cokoliv na světě aby ta můra doktorská za svůj hnusný čin pykala *16* Jinak o těch sexualních věcech:Michael kdyby to četl tak by byl rudej až za ušima.Dit byl tak slušný a stydlivý a my takhle *1* Cudáček malinkej *1* Ne jak ta dábelská můra která má na krku jeho předčasnou smrt *16*
        • zzj

Re: Re: Re: holky

to je pravda ja bych taky zrudla kdybych si cetla kdo chce s mim telem delat to nebo ono ale zase kdyby to byli zajimave veci bych i odepsala *15* *15* *15* *15* *14* *14* *15* *15*
        • Re: Re: Re: holky

jj, on miloval život... tak například v living with michael jackson říkal, že chce žít věčně *9* to bylo strašně smutné *9* *9*
          ty sexuální věci *15* no myslím, že by se propadl do země *15* *15* jak by se styděl...ale hlavně, že mi to píšeme z lásky *14* *14* *4*
          ďábelská můra *15* to se ti povedlo *3* dobrá přezdívka *15*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: holky

jj *4*
  • zzj

....

Ahojky *4* jak se mate ?
    • Re: ....

no mám se super, protože s kamarádkou budeme CD Karla Gotta s podpisem *15* *15* *15* jinak normálka *4* co ty?? *4*
      • zzj

Re: Re: ....

tak da se to ale boli me hlava !!! *4*
    • Re: ....

ahooooj *4* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit