-
Moje Láska Majký
Lidi ani nevíte jak moc se mi po něm stýská.Občas i brečím,kvůli písničce nebo filmu i videoklipu.Držím sváma moc ho milju a vždy budu -
-
Re: Moje Láska Majký
úplně tě chápu...jsem na tom dost podobně.. *9* -
-
Re: Re: Moje Láska Majký
A ještě dneska dávaly na MTV Christýnu Aguileru Hurt a to mě fakt dostalo...Strašně se mi stýská.Nikdy se nevirovnám s tím že Maikí už nerozveseluje svět svým krásným úsměvem... -
-
Re: Re: Re: Moje Láska Majký
jj jeho smich je uzasny a strasne nakazlivy !!! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Moje Láska Majký
souhlas *15* *15* jeho smích miluju *14* *14*
-
-
-
-
Přesně vím jak se cítíš.Taky jsem se dnes málem rozbrečela,kvůli něčemu o čem mluvila dneska naše učitelka somatologie...Ale nechci to tady rozebírat,protože nechci abyste se všichni tu cítili ještě hůř *9* *9* -
-
Re: Re: Moje Láska Majký
je to proste tezky takhle zit!! *9*
-
-
v tom te uplne chapu *4*
-
-
MJ
http://mjjgallery.free.fr/invincibl e/msg/tavern/022.jpg
nejlepší fotka *14* *15* *3* -
-
Re: MJ
*14* *14* uuwaaa *15* teď mě normálně sexlo *15* *15* -
-
Re: Re: MJ
Nejlépší je to jeho levy oko *14* a ty rty...Mám poslintanou celou obrazovku *14* -
-
Re: Re: Re: MJ
http://mjjgallery.free.fr/invincibl e/awards/vma_2001/028.jpg
Hlavn -
-
Re: Re: Re: Re: MJ
juuu *14* *14* *14* to je pěkný *14* *14* hlavně jak si tam drží fu láhev *15* *15* to vypadá...no vy víte jak *15* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: MJ
http://mjjgallery.free.fr/history/t our/scream_tdcau_itc/509.jpg
Hmm mmmmmmmm...Zas ten jeho pohled a... *15* -
*14* *14* *14* *14* jjooo, ten výraz *14* nejvíc sexesní fotka *14* *15* -
No sem právě chtěla napsat at hlavně neomdlíte jako já a ono se to tam nějak neoběvilo *13* .Nejvíc ale je jak se u toho tváří.To je moc *14* *15*
-
-
-
Re: Re: Re: MJ
ježiiš *15* to oko *15* *15* to mi přijde spíš směšní než sexy *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: MJ
Něco proti jeho oku? *13* Je sladky *14* -
-
to nebylo myšleno nějak zle *4* *4* doufám, že jsem tě nenaštvala, to bych nechtěla *4* *4* jenom ho tam má nějaký divný *15* *15*
-
-
-
-
-
-
..
mám tu menší snídani po ránu *4* *4* *14* *14* *15* *15*
http://mjjgallery.free.fr/thriller/tour/various/056.jpg *14* *14* ten jeho prst mě fascinuje *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15*
http://mjjgallery.free.fr/thriller/tour/various/064.jpg *14* *14* *14* *14* ňuch *14* -
-
Re: ..
mmmmmmmmmm ! *1* *14* -
-
Re: Re: ..
Tebe rajcuje ten prst i když je v rukavici? *15* Pro mně jsou jeho prsty nejlepší na bookletu k CD Bad.Tam jsou nejkrásnější. *3* A na te druhé má fakt skvěly rameno *14* -
-
Re: Re: Re: ..
jj *15* *14* prostě jak tím prstem říká come on baby *15* *15* *14* *14* to je šukézní *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
No jo to je *15* A s tím šukézním jeden kluk z bývalé školy vždycky říkal kudrnatě šukézní *15* No a to je přesně Michael *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
Akorát že on to vymysle úpně na jiného kluka,kterej je navíc absolutní idiot.A na MJ se to hodí víc *3* *15* *1* -
kudrnatě *15* *15* to přesně vystihuje našeho michaela *15* *14* *14*
-
-
-
-
-
-
..
jen vám chci říct, že zrovna je na nově ve snídani s novou HIStory *15* *15* *15* *15* -
-
Re: ..
aaaaaaaaa asi si poranu zacnu zapinat televizu *1* *5* -
-
Re: Re: ..
Taky jsem vyděla *15* *14* *3* Zrovna potom co skončila telenovela na Barandově a já to přepla na Nivu tak to tam bylo.Ale podle mě ten klip vůbec k Michaelovi nepasuje...Možná je to jen můj názor ale je trochu divný...Ale písen je úchvatná *3* -
-
Re: Re: Re: ..
jj, já jsem byla v koupelně, v obýváku hrála televize a najednou slyším HIStory, říkám si cože?? mně už zase v hlavě zní písničky *15* *15* tak jsem se šla podívat a vážně to tam bylo *15* *15* jinak máš pravdu, že to k tomu moc nesedělo... -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Můj oblíbenej klip je Rock with you *3* a taky remember the time.Co tvůj??Jsem jednou byla v globuse a slyším jak hrajou Bad.A pochvíli jsem nic neslyšela a řekla jsem si přesně to co ty dneska.A asi tak pominutě jsem to slyšela zase,nebot to fakt hrály *15* *14* -
-
jj, mně něco od michaela hraje v hlavě pořád *15* a já už nevím jestli se mi to zdá, nebo je to pravda *15* Bad byl teď nedávno v reklamě na Nico: Víc než zákon *15* nad tím jsem taky dlouho přemýšlela jestli se mi to nezdálo *15* *15*
jinak můj oblíbený klip?? to se nedá, já bych musela vypsat celý seznam majklových písniček *15* *15* *4*
-
-
-
-
-
-
pa
no, tak já to taky balím.. nebo mamka vyletí z kůže *15* *15*
takže jako vždy přeju ňuchání s michaelem aspoň ve snu *4* *15* a na zítra mám připravených pár žhavě sexy fotek *14* , takže všichni přijďte *3* *4*
dobrou *4* *4* -
-
Re: pa
Dobrou *3* *15*
-
-
zas jdu :D
nikki byla jsem na Alence v říši divů... Johnny Depp prostě dokonalost sama *15*
tak já jdu chrápat, zejtra do školy... *15* papa *15* -
-
Re: zas jdu :D
Je to lepší, než Avatar ? *15*
Dobrou *15* -
-
Re: Re: zas jdu :D
lrpší než Avatar to rozhodně neni *3* -
-
Re: Re: Re: zas jdu :D
škoda *15* .. ale rozhodně to má lepší Soundtrack *15* -
-
Re: Re: Re: Re: zas jdu :D
jj, avril je skvělá *4* ale na michaela samozřejmě nemá *15* *15* *14*
-
-
-
-
Re: zas jdu :D
jj, deppa žere mamka *15* *15*
dobrou a SSSM *14* *4*
-
-
:D
moji mili ja to tu taky uz balim *1* este bych si mela aspon precist tu fyziku a matiku *15* *1* *1* takze cau a tem, co zitra pisu neake pisemky preju hodne zdaru *1* *1* *15* bylo to tu s vama velice pekne *15* *1* <3 -
-
Re: :D
tak to učení přežij *15* *15* dobrou *14* *4* -
-
Re: Re: :D
heh no dik jestli neusnu *7* *15* *1* *1* pa
-
-
-
MJ Conspiracy
na blogu další část MJ conspiracy... ty víš, komu to píšu, vid *15* -
-
Re: MJ Conspiracy
ou, to bude zase děkovačka *15* *4*
jinak ahoj poli *4* kde si byla celý večer? *7* -
Děkujú *4* *15* -
tak jako z Poloflusky mám ted výgeb *15* -
-
Re: Re: MJ Conspiracy
Však sis to vymyslela sama .. *15* -
-
Re: Re: Re: MJ Conspiracy
nemáš zač *15* jo, ale už to tady dlouho nebylo *15* -
-
Re: Re: Re: Re: MJ Conspiracy
*15* jn .. *15*
-
-
-
-
-
papa
tak já už opravdu valí dobrou noc *14* *15* -
-
Re: papa
Néé *15* eště tu čtvrt hoďky buď *15* -
dobro... ja se uz taky chystam ze pudu spat...
papaa ♥ -
*15* *15* heheeh dobru *14* =* -
neeee *15* *15* ještě chvilku *15*
-
-
eh??
no ja sa nestacim divit *1* na chvilu sem odesla a vy ste tady zaplnili milion dalsich stranek diskuze *15* *1* *1* -
-
Re: eh??
*15* taky máme samé žhavé témata *15* *15* -
-
Re: Re: eh??
jasneee no jak jinak *1* *1* *15*
-
-